Ledňáčči - finišujeme :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
17.1.12 14:58
quatruska píše:
Nerodíte někdo v Motole ?

Ahojky, já budu rodit v Motole. TP mám 25.1. a 1.2. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3941
17.1.12 15:01

Tak gratuluju k miminku :kytka: .

Já zítra nastupuju na vyvolání, tak se těším. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
17.1.12 15:06

Ahojte maminky,

přidávám se k vám, termín porodu dle utz mám příští středu a dle poslední MS 1.2. Dnes jsem byla na kontrole v porodnici, monitor OK, malá spala :lol:
Dr. mě nevyšetřil ani zevnitř, takže netuším jestli jsem už otevřená nebo ne :? Ale kontrakce už mám. Bolestivé, s tvrdnutím bříška ale nepravidelné. Před dvěma týdny jsem byla u gynekologa naposled a kontroloval mě zevnitř, odpoledne pak žluto-hnědý výtok. Bez krve tak nevím jestli to byla zátka hlenová nebo ne 8o Tak nevím, prďolka se ještě ven asi nechystá a jsem zvědavá jak dlouho budeme přetahovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
17.1.12 22:55

Bessinka: teda to jsi měla fakt rychlé:))) Moc gratuluji :kytka: Jaký byl porod??? Já už jsem pěkně nervózní.. termín za 5dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.1.12 12:23
Tatramelka píše:
Ahojte maminky,přidávám se k vám, termín porodu dle utz mám příští středu a dle poslední MS 1.2. Dnes jsem byla na kontrole v porodnici, monitor OK, malá spala :lol:
Dr. mě nevyšetřil ani zevnitř, takže netuším jestli jsem už otevřená nebo ne :? Ale kontrakce už mám. Bolestivé, s tvrdnutím bříška ale nepravidelné. Před dvěma týdny jsem byla u gynekologa naposled a kontroloval mě zevnitř, odpoledne pak žluto-hnědý výtok. Bez krve tak nevím jestli to byla zátka hlenová nebo ne 8o Tak nevím, prďolka se ještě ven asi nechystá a jsem zvědavá jak dlouho budeme přetahovat

Já mám termín příští neděli a taky se nic krom bolestivých ale nepravidelných stahů s tvrdnutím nic neděje :nevim: V pátek jdeme na KO,tam mi poví jak jsem otevřená,ale upřímně…ráda bych už tu malou treperendu vypustila do světa :mrgreen: Fakt už umírám z bolestí žeber a zad :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
18.1.12 12:27
VeronikaNel píše:
Tatramelka píše:
Ahojte maminky,přidávám se k vám, termín porodu dle utz mám příští středu a dle poslední MS 1.2. Dnes jsem byla na kontrole v porodnici, monitor OK, malá spala :lol:
Já mám termín příští neděli a taky se nic krom bolestivých ale nepravidelných stahů s tvrdnutím nic neděje :nevim: V pátek jdeme na KO,tam mi poví jak jsem otevřená,ale upřímně…ráda bych už tu malou treperendu vypustila do světa :mrgreen: Fakt už umírám z bolestí žeber a zad :zed:

taky taky… :-) ty kopance už jsou dost nepříjemné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.1.12 12:38
Michaela0312 píše:
VeronikaNel píše:
Tatramelka píše:
Já mám termín příští neděli a taky se nic krom bolestivých ale nepravidelných stahů s tvrdnutím nic neděje :nevim: V pátek jdeme na KO,tam mi poví jak jsem otevřená,ale upřímně…ráda bych už tu malou treperendu vypustila do světa :mrgreen: Fakt už umírám z bolestí žeber a zad :zed:

Kdyby jen to,jsou dost bolestivé :mrgreen: Ta její patička je ostrá jak nůž :zed: A znáš to,jak se miminko šmrdlá ručičkama po obličeji a je to cítit jako by rejpala nehtíkama do dělohy?Je to občas i slyšet a to je fakt hnus :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
18.1.12 12:44
VeronikaNel píše:
Michaela0312 píše:
VeronikaNel píše:
Tatramelka píše:
Kdyby jen to,jsou dost bolestivé :mrgreen: Ta její patička je ostrá jak nůž :zed: A znáš to,jak se miminko šmrdlá ručičkama po obličeji a je to cítit jako by rejpala nehtíkama do dělohy?Je to občas i slyšet a to je fakt hnus :nevim: :zed:
joooo, to znám …:-)) už by taky mohla vylézt…:-)) ale mojé trperendě se ještě teda nechce :-( a to jsem zkoušela vše.. i sex a nic..:-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.1.12 14:00
VeronikaNel píše:
Tatramelka píše:

No, u mě taky nic. Jen tvrdnutí a bolesti. A malá se někdy protahuje že se musím až postavit a když mi kopne do žebra tak to je žůžo :mrgreen:
Já jsem byla včera na KO ale jen na monitoru, zevnitř mě vůbec nekontroloval takže netuším jak na tom s čípkem jsem. Mě bolí akorát spodek, žebra ani záda vůbec. Občas když mám bolesti tak mi to vystřeluje do stehna.Jinak nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.1.12 14:10

Spodek mě taky dost bolí,ty svaly kolem „porodních cest“ :mrgreen: :zed: Já už taky nevím jak jí mám dostat ven,vždyť jí i ukecávám a nic…Ale je fakt,že v pátek jsem byla na KO a čípek byl 1,5cm otevřený pro prst,což je asi dost málo :mrgreen: A co mě překvapuje,dost mě pobolívá i „prdelní kost“,tak říkám tomu „zakrnělému ocásku“,ne přiznám se,nevím jak se to jmenuje :mrgreen: Taky vás to bolí nebo jsem fakt taková rarita? :mrgreen: Mě sex taky nepomáhá,ani hopsání na míči,prostě nic :nevim: A Tatramelka,tobě strašně závidím ty nebolestivé žebra a záda :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.1.12 14:50
VeronikaNel píše:
Spodek mě taky dost bolí,ty svaly kolem „porodních cest“ :mrgreen: :zed: Já už taky nevím jak jí mám dostat ven,vždyť jí i ukecávám a nic…Ale je fakt,že v pátek jsem byla na KO a čípek byl 1,5cm otevřený pro prst,což je asi dost málo :mrgreen: A co mě překvapuje,dost mě pobolívá i „prdelní kost“,tak říkám tomu „zakrnělému ocásku“,ne přiznám se,nevím jak se to jmenuje :mrgreen: Taky vás to bolí nebo jsem fakt taková rarita? :mrgreen: Mě sex taky nepomáhá,ani hopsání na míči,prostě nic :nevim: A Tatramelka,tobě strašně závidím ty nebolestivé žebra a záda :,(

Mě řekl gynekolog před dvěma týdny že mám čípek 1,5cm. To je jako na 1 prst nebo na prsty se to počítá až když je čípek úplně zkrácený? Teda prdelní kost, já myslím že to je kostrč :) , mě nebolí. A někdy v noci když se přetáčím tak cítím jak mi něco mezi nohama vrže 8o Netuším co to teda je, ale je to srandovní. Záda mě bolely jednou, po žehlení :pankac: Jinak vůbec. Žebra jen když mě malá kope :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
18.1.12 15:17

Ahoj, tak já dnes byla na kontrole a prý jsem malinko otevřená… udělala mi hamiltona, který mě jen tak vůbec nebolel jen to bylo malinko nepříjemný… pak na záznamu a pustili mě domů… jinak už mi odchází hlenová zátka tak jsem zvědavá :) ale myslím si že dnes to nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
18.1.12 15:22
xKristinkax píše:
Ahoj, tak já dnes byla na kontrole a prý jsem malinko otevřená… udělala mi hamiltona, který mě jen tak vůbec nebolel jen to bylo malinko nepříjemný… pak na záznamu a pustili mě domů… jinak už mi odchází hlenová zátka tak jsem zvědavá :) ale myslím si že dnes to nebude :)
a v kolikátém jsi týdnu..?? mě hlenová zátka odešla minulí čtvrtek a nic.. každá to má jinak :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
18.1.12 15:27

no já mám termín zítra :D takže zítra 40+0 no když do příštího čtvrtka neporodím nastupuji do nemocnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
18.1.12 15:27
xKristinkax píše:
no já mám termín zítra :D takže zítra 40+0 no když do příštího čtvrtka neporodím nastupuji do nemocnice :)
ty vogo, no tak to by ti ten hmat snad měl zabrat…:-)) držím palečky:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí