Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
quatruska píše:
Nerodíte někdo v Motole ?
Ahojky, já budu rodit v Motole. TP mám 25.1. a 1.2. ![]()
Tak gratuluju k miminku
.
Já zítra nastupuju na vyvolání, tak se těším. ![]()
Ahojte maminky,
přidávám se k vám, termín porodu dle utz mám příští středu a dle poslední MS 1.2. Dnes jsem byla na kontrole v porodnici, monitor OK, malá spala ![]()
Dr. mě nevyšetřil ani zevnitř, takže netuším jestli jsem už otevřená nebo ne
Ale kontrakce už mám. Bolestivé, s tvrdnutím bříška ale nepravidelné. Před dvěma týdny jsem byla u gynekologa naposled a kontroloval mě zevnitř, odpoledne pak žluto-hnědý výtok. Bez krve tak nevím jestli to byla zátka hlenová nebo ne
Tak nevím, prďolka se ještě ven asi nechystá a jsem zvědavá jak dlouho budeme přetahovat
Bessinka: teda to jsi měla fakt rychlé:))) Moc gratuluji
Jaký byl porod??? Já už jsem pěkně nervózní.. termín za 5dní…
Tatramelka píše:
Ahojte maminky,přidávám se k vám, termín porodu dle utz mám příští středu a dle poslední MS 1.2. Dnes jsem byla na kontrole v porodnici, monitor OK, malá spala
Dr. mě nevyšetřil ani zevnitř, takže netuším jestli jsem už otevřená nebo neAle kontrakce už mám. Bolestivé, s tvrdnutím bříška ale nepravidelné. Před dvěma týdny jsem byla u gynekologa naposled a kontroloval mě zevnitř, odpoledne pak žluto-hnědý výtok. Bez krve tak nevím jestli to byla zátka hlenová nebo ne
Tak nevím, prďolka se ještě ven asi nechystá a jsem zvědavá jak dlouho budeme přetahovat
Já mám termín příští neděli a taky se nic krom bolestivých ale nepravidelných stahů s tvrdnutím nic neděje
V pátek jdeme na KO,tam mi poví jak jsem otevřená,ale upřímně…ráda bych už tu malou treperendu vypustila do světa
Fakt už umírám z bolestí žeber a zad ![]()
VeronikaNel píše:Tatramelka píše:Já mám termín příští neděli a taky se nic krom bolestivých ale nepravidelných stahů s tvrdnutím nic neděje
Ahojte maminky,přidávám se k vám, termín porodu dle utz mám příští středu a dle poslední MS 1.2. Dnes jsem byla na kontrole v porodnici, monitor OK, malá spala
Dr. mě nevyšetřil ani zevnitř, takže netuším jestli jsem už otevřená nebo neAle kontrakce už mám. Bolestivé, s tvrdnutím bříška ale nepravidelné. Před dvěma týdny jsem byla u gynekologa naposled a kontroloval mě zevnitř, odpoledne pak žluto-hnědý výtok. Bez krve tak nevím jestli to byla zátka hlenová nebo ne
V pátek jdeme na KO,tam mi poví jak jsem otevřená,ale upřímně…ráda bych už tu malou treperendu vypustila do světa
Fakt už umírám z bolestí žeber a zad
taky taky…
ty kopance už jsou dost nepříjemné…
Michaela0312 píše:VeronikaNel píše:taky taky…Tatramelka píše:Já mám termín příští neděli a taky se nic krom bolestivých ale nepravidelných stahů s tvrdnutím nic neděje
Kdyby jen to,jsou dost bolestivé
Ta její patička je ostrá jak nůž
A znáš to,jak se miminko šmrdlá ručičkama po obličeji a je to cítit jako by rejpala nehtíkama do dělohy?Je to občas i slyšet a to je fakt hnus
![]()
VeronikaNel píše:joooo, to znám …:-)) už by taky mohla vylézt…:-)) ale mojé trperendě se ještě teda nechceMichaela0312 píše:Kdyby jen to,jsou dost bolestivéVeronikaNel píše:taky taky…Tatramelka píše:Já mám termín příští neděli a taky se nic krom bolestivých ale nepravidelných stahů s tvrdnutím nic neděje
Ta její patička je ostrá jak nůž
A znáš to,jak se miminko šmrdlá ručičkama po obličeji a je to cítit jako by rejpala nehtíkama do dělohy?Je to občas i slyšet a to je fakt hnus
![]()
VeronikaNel píše:Tatramelka píše:Já mám termín příští neděli a taky se nic krom bolestivých ale nepravidelných stahů s tvrdnutím nic neděje
No, u mě taky nic. Jen tvrdnutí a bolesti. A malá se někdy protahuje že se musím až postavit a když mi kopne do žebra tak to je žůžo ![]()
Já jsem byla včera na KO ale jen na monitoru, zevnitř mě vůbec nekontroloval takže netuším jak na tom s čípkem jsem. Mě bolí akorát spodek, žebra ani záda vůbec. Občas když mám bolesti tak mi to vystřeluje do stehna.Jinak nic ![]()
Spodek mě taky dost bolí,ty svaly kolem „porodních cest“
Já už taky nevím jak jí mám dostat ven,vždyť jí i ukecávám a nic…Ale je fakt,že v pátek jsem byla na KO a čípek byl 1,5cm otevřený pro prst,což je asi dost málo
A co mě překvapuje,dost mě pobolívá i „prdelní kost“,tak říkám tomu „zakrnělému ocásku“,ne přiznám se,nevím jak se to jmenuje
Taky vás to bolí nebo jsem fakt taková rarita?
Mě sex taky nepomáhá,ani hopsání na míči,prostě nic
A Tatramelka,tobě strašně závidím ty nebolestivé žebra a záda ![]()
VeronikaNel píše:
Spodek mě taky dost bolí,ty svaly kolem „porodních cest“![]()
Já už taky nevím jak jí mám dostat ven,vždyť jí i ukecávám a nic…Ale je fakt,že v pátek jsem byla na KO a čípek byl 1,5cm otevřený pro prst,což je asi dost málo
A co mě překvapuje,dost mě pobolívá i „prdelní kost“,tak říkám tomu „zakrnělému ocásku“,ne přiznám se,nevím jak se to jmenuje
Taky vás to bolí nebo jsem fakt taková rarita?
Mě sex taky nepomáhá,ani hopsání na míči,prostě nic
A Tatramelka,tobě strašně závidím ty nebolestivé žebra a záda
Mě řekl gynekolog před dvěma týdny že mám čípek 1,5cm. To je jako na 1 prst nebo na prsty se to počítá až když je čípek úplně zkrácený? Teda prdelní kost, já myslím že to je kostrč
, mě nebolí. A někdy v noci když se přetáčím tak cítím jak mi něco mezi nohama vrže
Netuším co to teda je, ale je to srandovní. Záda mě bolely jednou, po žehlení
Jinak vůbec. Žebra jen když mě malá kope ![]()
Ahoj, tak já dnes byla na kontrole a prý jsem malinko otevřená… udělala mi hamiltona, který mě jen tak vůbec nebolel jen to bylo malinko nepříjemný… pak na záznamu a pustili mě domů… jinak už mi odchází hlenová zátka tak jsem zvědavá
ale myslím si že dnes to nebude ![]()
xKristinkax píše:a v kolikátém jsi týdnu..?? mě hlenová zátka odešla minulí čtvrtek a nic.. každá to má jinak
Ahoj, tak já dnes byla na kontrole a prý jsem malinko otevřená… udělala mi hamiltona, který mě jen tak vůbec nebolel jen to bylo malinko nepříjemný… pak na záznamu a pustili mě domů… jinak už mi odchází hlenová zátka tak jsem zvědaváale myslím si že dnes to nebude
no já mám termín zítra
takže zítra 40+0 no když do příštího čtvrtka neporodím nastupuji do nemocnice ![]()
xKristinkax píše:ty vogo, no tak to by ti ten hmat snad měl zabrat…:-)) držím palečky:-)
no já mám termín zítratakže zítra 40+0 no když do příštího čtvrtka neporodím nastupuji do nemocnice