Ledňáčči - finišujeme :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
18.1.12 15:30
Michaela0312 píše:
xKristinkax píše:
no já mám termín zítra :D takže zítra 40+0 no když do příštího čtvrtka neporodím nastupuji do nemocnice :)
ty vogo, no tak to by ti ten hmat snad měl zabrat…:-)) držím palečky:-)
a zkoušeli jste sex…?? :-)to by taky mohlo pomoct:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
18.1.12 15:31

no to ani nezkusím páč přítel se bojí, že by mohl malému ublížit a nenechá si to rozmluvit :) takže je to jen na prckovi až bude chtít ven tak půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
18.1.12 15:32
xKristinkax píše:
no to ani nezkusím páč přítel se bojí, že by mohl malému ublížit a nenechá si to rozmluvit :) takže je to jen na prckovi až bude chtít ven tak půjde :)
no, můj manžel je taky proti tomu… jasný, miminko si řekne samo :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
18.1.12 15:53

To snad jo, já bych tedy radši rodila v sobotu aby byl přítel doma a nemusel si brát dovolenou zbytečně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.1.12 18:18

Ta zátka je fakt u každé jinak,mě jí dr. uvolnil ve 35+2tt,dnes mám 38+3tt a mimi nikam nejde :mrgreen: No joo,kostrč :mrgreen: Vrzání sice neznám,ale to rejpání v děloze je hnusný,a jak je to slyšet,brr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.1.12 18:25
VeronikaNel píše:
Ta zátka je fakt u každé jinak,mě jí dr. uvolnil ve 35+2tt,dnes mám 38+3tt a mimi nikam nejde :mrgreen: No joo,kostrč :mrgreen: Vrzání sice neznám,ale to rejpání v děloze je hnusný,a jak je to slyšet,brr :roll:

Já teď nevím ale naposled když jsem byla u gynekologa tak jak ve mě šmejdil tak odpoledne ze mě vylítl kousek hlenu, hnědo-žlutého. Bez krve. Vůbec nevím jestli to byla zátka nebo ne :nevim: Rejpání v děloze?To se projevuje jak?Tak mě tam něco vrže no, nebo žeby to bylo to rejpání? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.1.12 18:33
Tatramelka píše:
VeronikaNel píše:
Ta zátka je fakt u každé jinak,mě jí dr. uvolnil ve 35+2tt,dnes mám 38+3tt a mimi nikam nejde :mrgreen: No joo,kostrč :mrgreen: Vrzání sice neznám,ale to rejpání v děloze je hnusný,a jak je to slyšet,brr :roll:
Já teď nevím ale naposled když jsem byla u gynekologa tak jak ve mě šmejdil tak odpoledne ze mě vylítl kousek hlenu, hnědo-žlutého. Bez krve. Vůbec nevím jestli to byla zátka nebo ne :nevim: Rejpání v děloze?To se projevuje jak?Tak mě tam něco vrže no, nebo žeby to bylo to rejpání? 8o

Mě ho také uvolnil šmejděním,tedy při vaginální prohlídce :mrgreen: Ze začátku to bylo s krví,protože nebyl moc opatrný,ale jinak také hnědý hlen,vypadá to jako hodně hustá nudle :mrgreen: Pak to trvalo ještě druhý den,ale to už byl bílí…Myslím,že i u tebe to mohla být zátka.Rejpání?Hehe,to se těžko popisuje…je to když se hýbe,tak ručičkama tam něco dělá,něco jako když máš dlouhé nehty a zatneš je do něčeho měkkého a táhneš…Prostě jako kdyby mi takhle chytala dělohu,ale to „škrábání“ je slyšet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.1.12 19:39
Mě ho také uvolnil šmejděním,tedy při vaginální prohlídce :mrgreen: Ze začátku to bylo s krví,protože nebyl moc opatrný,ale jinak také hnědý hlen,vypadá to jako hodně hustá nudle :mrgreen: Pak to trvalo ještě druhý den,ale to už byl bílí…Myslím,že i u tebe to mohla být zátka.Rejpání?Hehe,to se těžko popisuje…je to když se hýbe,tak ručičkama tam něco dělá,něco jako když máš dlouhé nehty a zatneš je do něčeho měkkého a táhneš…Prostě jako kdyby mi takhle chytala dělohu,ale to „škrábání“ je slyšet :lol:

Tak mě jen kousek a pak už nic. Tak těžko říct ale předtím jsem to neměla tak je možné že to byla zátka,ale nepokračovala. Nevím kolik by jí mělo být :nevim: Fíha,tak tohle ja nepociťuju :roll: A nebolí to?Musí to být teda nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.1.12 20:04

Je to nepříjemné,a když je to slyšet,tak o to víc,ale nebolí to :-)
Tak mohla ti odejít jen častečně,i to se stává…Co já vím,tak někomu odchází i postupně,že třeba pár dní nic,pak zase a tak pořád dokola…I mě se stane,že sem tam ještě maličko najdu,ale to už je fakt mikro…Já jsem teď docela vypsychovaná,zátku nemám,plodovku asi nepoznám(když jsem teda četla,že pokud je miminko hlavičkou dolů,neodteče naráz páč nemá kudy,ale postupně)…no,ta voda pro mě byla takový záchytný bod,takže co teď??? :-D Tak číhám na krev a kontrakce,jenže ani ty nejsou nic pro mě…třeba teď už mám tak 20min. MS bolesti,hlavně v zádech…jenže nic co by se dalo počítat nebo alespoň nějak oddělit…Myslím,že nepoznám vlastní porod…a jsem namydlená :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.1.12 20:19
VeronikaNel píše:
Tak mohla ti odejít jen častečně,i to se stává…Co já vím,tak někomu odchází i postupně,že třeba pár dní nic,pak zase a tak pořád dokola…I mě se stane,že sem tam ještě maličko najdu,ale to už je fakt mikro…Já jsem teď docela vypsychovaná,zátku nemám,plodovku asi nepoznám(když jsem teda četla,že pokud je miminko hlavičkou dolů,neodteče naráz páč nemá kudy,ale postupně)…no,ta voda pro mě byla takový záchytný bod,takže co teď??? :-D Tak číhám na krev a kontrakce,jenže ani ty nejsou nic pro mě…třeba teď už mám tak 20min. MS bolesti,hlavně v zádech…jenže nic co by se dalo počítat nebo alespoň nějak oddělit…Myslím,že nepoznám vlastní porod…a jsem namydlená :-D :-D

Tak teď budu čekat dokdy na další zátku :lol: Mohla by být už celá pryč :mrgreen: Ale neeee to asi není 100% dáno že neodteče plodovka. Kolikrát čtu jak některým maminkám odteče plodová voda celá. Já se taky bojím že to nebudu poznat :lol: Bolesti mám, ale nejsou pravidelné, takže když budou zesilovat a budou pravidelné tak to snad poznám a budu vědět že je to porod :palec: A taky když odteče plodová voda ;) Jestli teda vůbec a nebudou mi jí propichovat v porodce. No, tak jsem zvědavá kdy mimískové vylezou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.1.12 20:32

Prý platí pravidlo „dokud jste na pochybách,nejde o porod“,snažím se toho držet,ale tím,že už jsem kolem termínu,tak sleduji každé píchnutí…Nejsnažší by bylo se na to vyprdnout,ale to taky není tak lehké jak se může zdát.Kor když jsem pořád sama doma,to pak nemám co na práci a sledování je tady :-D
No,kdyby náhodou,dej vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
19.1.12 10:11

xKristinkax: ze zákona by to mělo být tak, že den porodu a den po porodu má otec dítěte volno v práci :) Takže neboj, žádnou dovolenou si brát nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
19.1.12 10:48

Mishuge: Aha, tak to jsem vůbec nevěděla :) no ono stejně to asi v nejbližší době nebude a příští týden si nastoupím do nemocnice na vyvolávačku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
19.1.12 10:59

Kristinka: to bych Ti nepřála.. většinou jsou ty vyvolávané porody horší.. Tak držím palečky. Termín máš tedy dnes??? Já dnes dle ultrazvuku a jinak v pondělí. Zítra jdu na KO a taky jsem zvědavá co mi poví.. v průkazce mám totiž termíny 16. a 19.1., tak se bojím, že mě budou po víkendu hnát už na vyvolávání.. to oni po týdnu přenášení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
19.1.12 12:08
Já se taky stresuju,že to nepoznám,když mi neodteče voda,nebo že budu čekat moc dlouho :nevim: Ale zase na druhou stranu jsem slyšela,že kontrakce jsou mnohem mín bolestivý,když neodteče voda…
VeronikaNel píše:
Tak mohla ti odejít jen častečně,i to se stává…Co já vím,tak někomu odchází i postupně,že třeba pár dní nic,pak zase a tak pořád dokola…I mě se stane,že sem tam ještě maličko najdu,ale to už je fakt mikro…Já jsem teď docela vypsychovaná,zátku nemám,plodovku asi nepoznám(když jsem teda četla,že pokud je miminko hlavičkou dolů,neodteče naráz páč nemá kudy,ale postupně)…no,ta voda pro mě byla takový záchytný bod,takže co teď??? :-D Tak číhám na krev a kontrakce,jenže ani ty nejsou nic pro mě…třeba teď už mám tak 20min. MS bolesti,hlavně v zádech…jenže nic co by se dalo počítat nebo alespoň nějak oddělit…Myslím,že nepoznám vlastní porod…a jsem namydlená :-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí