Ledňáčči - finišujeme :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
19.1.12 12:15
kristy84 píše:
Já se taky stresuju,že to nepoznám,když mi neodteče voda,nebo že budu čekat moc dlouho :nevim: Ale zase na druhou stranu jsem slyšela,že kontrakce jsou mnohem mín bolestivý,když neodteče voda…
VeronikaNel píše:
Je to nepříjemné,a když je to slyšet,tak o to víc,ale nebolí to :-)
Tak mohla ti odejít jen častečně,i to se stává…Co já vím,tak někomu odchází i postupně,že třeba pár dní nic,pak zase a tak pořád dokola…I mě se stane,že sem tam ještě maličko najdu,ale to už je fakt mikro…Já jsem teď docela vypsychovaná,zátku nemám,plodovku asi nepoznám(když jsem teda četla,že pokud je miminko hlavičkou dolů,neodteče naráz páč nemá kudy,ale postupně)…no,ta voda pro mě byla takový záchytný bod,takže co teď??? :-D Tak číhám na krev a kontrakce,jenže ani ty nejsou nic pro mě…třeba teď už mám tak 20min. MS bolesti,hlavně v zádech…jenže nic co by se dalo počítat nebo alespoň nějak oddělit…Myslím,že nepoznám vlastní porod…a jsem namydlená :-D :-D

No já jsem z tý vody úplně mimo…ze mě pořád něco teče,ale to je prý normální vodnatý výtok :nevim: Tak by mě zajímalo,když je tohle normální,jak mám odlišit plodovku :zed: Třeba včera jsem to děsně koumala na wc :mrgreen: Jsem hroznej Colombo :zed: Kdybych neměla už pár dní bolesti,vůbec bych to asi neřešila,ale to je fakt den co den s mírnejma bolestma,který ale nejsou pravidelný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
19.1.12 12:21
Mishuge píše:
Kristinka: to bych Ti nepřála.. většinou jsou ty vyvolávané porody horší.. Tak držím palečky. Termín máš tedy dnes??? Já dnes dle ultrazvuku a jinak v pondělí. Zítra jdu na KO a taky jsem zvědavá co mi poví.. v průkazce mám totiž termíny 16. a 19.1., tak se bojím, že mě budou po víkendu hnát už na vyvolávání.. to oni po týdnu přenášení.

Já vím protože ty největší bolesti jsou hned od začátku, místo aby byly postupné… no já měla první termín včera a druhý dnes… uvidíme, každopádně vše beru s nadhledem a až to přijde tak to přijde :) tak až zítra přijdeš z kontroli tak se ozvy jsem také zvědavá co Ti řeknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.1.12 12:32
VeronikaNel píše:
Prý platí pravidlo „dokud jste na pochybách,nejde o porod“,snažím se toho držet,ale tím,že už jsem kolem termínu,tak sleduji každé píchnutí…Nejsnažší by bylo se na to vyprdnout,ale to taky není tak lehké jak se může zdát.Kor když jsem pořád sama doma,to pak nemám co na práci a sledování je tady :-D
No,kdyby náhodou,dej vědět :-)

Aha, já budu na pochybách určitě :lol: Uvidíme no, žádná maminka neví jak to u ní začne. Necháme se překvapit. Já se taky sleduji, mám sice 6 dní do TP dle utz,dle poslední MS až 1.2. ale i tak sleduji jestli mi neodtékla plodová voda a podobně. V neděli jsem dostala do břicha hodně silnou křeč, tak se to tam dole asi nějak hnulo. Od té doby kromě poslíčků nic. Já jsem taky doma a sama takže sleduju cokoli :mrgreen: Dám určo ;)
Z jaké Prahy jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
19.1.12 12:36

Určitě dám vědět. A jinak holky nebojte.. já mám sice trošku obavu jaké to bude až kontrakce přijdou, nebo praskne ta voda.. ale určitě to poznáme.. Na kurzu nám říkali, že ty pravé kontrakce opravdu nezaspíme.. A co říkaly kamarádky, kterým praskla nejprve voda, tak se to taky pozná.. té vody je naráz opravdu dost 8) já mám tedy tušení, že mi voda nepraskne.. a tak trpělivě čekám na kontrakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.1.12 12:49
Tatramelka píše:
VeronikaNel píše:
Prý platí pravidlo „dokud jste na pochybách,nejde o porod“,snažím se toho držet,ale tím,že už jsem kolem termínu,tak sleduji každé píchnutí…Nejsnažší by bylo se na to vyprdnout,ale to taky není tak lehké jak se může zdát.Kor když jsem pořád sama doma,to pak nemám co na práci a sledování je tady :-D
Aha, já budu na pochybách určitě :lol: Uvidíme no, žádná maminka neví jak to u ní začne. Necháme se překvapit. Já se taky sleduji, mám sice 6 dní do TP dle utz,dle poslední MS až 1.2. ale i tak sleduji jestli mi neodtékla plodová voda a podobně. V neděli jsem dostala do břicha hodně silnou křeč, tak se to tam dole asi nějak hnulo. Od té doby kromě poslíčků nic. Já jsem taky doma a sama takže sleduju cokoli :mrgreen: Dám určo ;)
Z jaké Prahy jsi?

Tak já jsem z Čakovic,ale teď bydlíme ve Vysočanech :)
No hej,já chci taky dva termíny 8o Zase jsem ochuzená :mrgreen: Já mám jen jeden a to za 10dní :zed: No právě,když jsem venku,tak to neřeším,ale vzhledem k tomu,že už se sotva kutálím a chůze není moc pohodlná,tak dřepím doma a pak je to hra na číhanou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
19.1.12 13:02
VeronikaNel píše:
Tatramelka píše:
VeronikaNel píše:
Z jaké Prahy jsi?
Tak já jsem z Čakovic,ale teď bydlíme ve Vysočanech :)
No hej,já chci taky dva termíny 8o Zase jsem ochuzená :mrgreen: Já mám jen jeden a to za 10dní :zed: No právě,když jsem venku,tak to neřeším,ale vzhledem k tomu,že už se sotva kutálím a chůze není moc pohodlná,tak dřepím doma a pak je to hra na číhanou :mrgreen:

Aha :) My jsme na druhém konci Prahy. No jo,ale nevím kterým se mám řídit :roll: Možná mezi a možná po 1.únoru. Kažopádně by to mohlo přijít samo, kdyžtak tomu pomůžeme s tatínkem :hug: Ano, to máš pravdu,chůze nic moc. Doma je to lepší ale zase ráda bych se prošla,bohužel. Pár kroků a už se mi jde špatně. A když jsem šla minule na KO do porodky tak mě chytla bolest do bříška a zároveň do stehna křeč taková hnusná. Se mi podlomili kolena. Je to záhul takhle na konci už :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
20.1.12 12:27

Ahoj holky, poraďte co mám dělat.. byla jsem dnes na KO, vše ok.. monitor i tlak úkázkové.. V průkazce mám TP 16. a 19.1. (to je prý rozdíl jen 3dny, tak se řídí tím dle PM, což je 16.1.) a tudíž mám přijít v pondělí na KO a už si tam lehnout.. Já ale 100% vím, že jsem měla menstruaci špatně, ovulace byla o týden déle než měla být a má to být až 23. Co mám dělat??? Já si tam nechci den skutečného termínu jít lehnout(( navíc se máme v pondělí stěhovat (ale o to tak nejde jako o to, že se mi nechce „zbytečně“ chodit dřív do porodnice když můžu čekat doma až to přijde a být v těch počátečních bolestech ještě pár hodin doma.. Když jsem se bránila, tak mi Dr. říkal, že nařídit mi to nemůže, je to doporučení.. ale stejně se tvářil jako že jsem nezodpovědná matka, říkal že vůbec nevím co je v životě důležitý a začal mi dávat příklady postižených dětí,atd.. Dala bych mimku čas alespoň do pondělí v noci a v úterý ráno nastoupila.. ale bojím se, aby pak na mě blbě nekoukali.. je to malá porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.1.12 14:03

Taky už toho máte plné zuby jako já…?? ty konce těhu jsou nejhorší.. kord když se NIC neděje, krom poslíčků…:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
20.1.12 14:12

Mishuge: nevím nerozumím tomu pokud se Ti jedná jen o jeden den, tak proč to doktor tolik hrotí… vždy se nechává přenášet max. 14 dní… uvidíš třeba se rozrodíš ;) já stále doufám… a jestli nemáš do té nemocnice nějaké doporučení, tak bych ten jeden den neřešila a nastoupila bych asi v to úterý, pokud se samozřejmě něco nestane nebo se nebudeš nějak špatně cítit samozřejmě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
20.1.12 14:14
Michaela0312 píše:
Taky už toho máte plné zuby jako já…?? ty konce těhu jsou nejhorší.. kord když se NIC neděje, krom poslíčků…:-/

Přesně,už mě to taky příjde nekonečný,poslíčky kazdy den, otevrena uz na dva prsty a stále nic ,–(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
21.1.12 08:57

Ahoj holky, tak dnes ráno před 6 mi začali kontrakce, sice šíleně nepravidelně, ale mám je stálé, tak snad už to brzy budu mít za sebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
21.1.12 09:11

xKristinkax: super, to Ti moc přeju :) Tak hlavně ať máš hladký a rychlý porod bez komplikací.. pak dej určitě vědět jak jsi dopadla..myslíme na Tebe :)
My se doufám rozrodíme do toho úterý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
21.1.12 09:12

Kristinka: už se pomalu chystáš do porodnice? Jaké ty kontrakce jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
21.1.12 09:16

Mishuge: no jelikož nemám notebook, tak se ozvu až budu doma… a co se týče těch kontrakcí, tak ze začátku byly ok, ale postupně nějak zesilují mrchy… :) určitě to poznáš, takovou bolest normálně nepocítíš 8) hlavně nemít strach… mě hřeje jen ten prcek, že snad už bude venku :D a těším se do nemocnice :) do porodnice jsem sbalená už hoooooodně dlouho, ale zatím se nikam nechystám… musím počkat až je budu mít pravidelné, zatím je to mix jednou brzy jednou déle, no trochu doma poklidím a dám sprchu a uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
21.1.12 09:25

ahojky tak se drž, a snad se dlouho nebudeš tzrápit kontrakcema a bude vše v pohodě, já už se taky těším až to budu mít za sebou ale nejvíčc až budu s malým z porodky doma :))

xKristinkax píše:
Mishuge: no jelikož nemám notebook, tak se ozvu až budu doma… a co se týče těch kontrakcí, tak ze začátku byly ok, ale postupně nějak zesilují mrchy… :) určitě to poznáš, takovou bolest normálně nepocítíš 8) hlavně nemít strach… mě hřeje jen ten prcek, že snad už bude venku :D a těším se do nemocnice :) do porodnice jsem sbalená už hoooooodně dlouho, ale zatím se nikam nechystám… musím počkat až je budu mít pravidelné, zatím je to mix jednou brzy jednou déle, no trochu doma poklidím a dám sprchu a uvidíme :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí