Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky vim ze je tu moc temat ale i tak… jsem v 7tt a v noci me chytly velke krece ppote silne krvaceni jasne cervene barvy.Jela jsem hned do nemocnice.Hematom neni dr. videla.gestacni vacek a celkove pry to nevidi spatne…ja dostala injekci pamby a askorutin 3×2…snazim se lezet bolesti jsou mensi a obcasne krvaceni je ruzove spineni …mela jste to tak nektera?Zvladnul to prcek?Krvaceni bylo opravdu silne moc se bojim.
Ahoj, pokud to dr vidí dobře, tak se moc nestresuj, určitě to bude v pořádku. Ono to teď nejde moc ovlivnit, zkus co nejvíc odpočívat, být v klidu. Kdy máš jít na ko?
Jinak, mi se to stalo taky. Ale výsledek raději psát nebudu. U každé je to jiné.
Uvidíš.urcite to dobre dopadne.ségra taky začala takto krvácet…vysledek-příští týden stavíme 1.narozeniny:-).odpocivej a snaž se byt v klidu.vím ze je to tezke,ale snaž se:-)držím palecky
Měla jsem přesně to samé, taky v 7 týdnu. Bolesti a slabé křeče a pak asi za dvě hodiny krvácení - ale je fakt, že pak už pokračovalo jen špinění. Na pohotovosti vše ok a ještě na mě koukali jak na blbku, moc mi nevěřili. Každopádně jsem špinila až do 13 týdne a teď máme půl roční mimi. Moc ti držím pěsti, aby to tak bylo i u tebe.
Moje krvácení nebylo tak silné, stačila by na něj jedna tenká vložka ![]()
Na ko jdu zitra ale mam strach ze bude konec u synu jsem tohle nemela…
u každého se to může vyvinout jinak, ale naše holčina to zvládla. Krvácela jsem do 20tt a to hodně.
sophinka píše:
u každého se to může vyvinout jinak, ale naše holčina to zvládla. Krvácela jsem do 20tt a to hodně.
Kez by muj prcel byl taly takovy bojovnik. .prisli na to proc jsi tolik krvvacela?
Já jsem taky hodně zakrvácela v 7.tt a nepřišli na to z čeho to bylo. A teď jsem už pomalu těsně před porodem. Tak odpočívej a přeji hodně štěstí. ![]()
já jsem prokrvácela celé těhu, jednou toho bylo snad půl kýble a malýmu nikdy nic nebylo. Vydrž, buď v klidu, polehávej, víc udělat nemůžeš.
Crystal87 píše:sophinka píše:Kez by muj prcel byl taly takovy bojovnik. .prisli na to proc jsi tolik krvvacela?
u nás veliký hematom . od doktora jsem odcházela s takovým krvácením,že jsem si místo vložky dala plenu
![]()
já v 7tt taky silně krvácela s přestávkama 3 dny, nepřišli z čeho a nikdo nevěřil, že to prcek vydrží- a vydržel a už su konec 17tt, ležela jsem s podloženýma nohama a nic nedělala, držím palce ať vše dobře dopadne ![]()
já jsem měla to samé a potratila jsem
- v nemocnici taky viděli gestační váček, nasadili mi utrogestan, ascorutin a magnézko a řekli, že mám ležet a víc to neovlivním…u mě to bohužel dopadlo blbě
, navíc bez ivf neotěhotním - o to je to smutnější
…každopádně prý je to v těchhle případech padesát na padesát - držím palce ![]()
uf tka koukám že je to půl napůl…zítra jdu ke svému gyndař a mám hrozný strach že tam nebude ani ten gestační váček …i když dr v nemocnici byla pozitivní já jsem vyklepaná u kluků jsem tohle neměla a nešlo jen o špinění jak jsem si sedla na wc ka ze mě tekl prou červený krve doslova tak se hrozně bojím…sice tohle mimčo v plánu nebylo ale už se na něj tak moc tqším a ted tohle…jako vím že nejsem jediná a že musím čekat ale je to hrozné…nidky jsem to nějak nechápala jak stesující je tohle čekání kdžy je to bud anebo ted to vím
nejhorší je že zítra je teda chlap doma tkaže o děti se postará ale od úterka je zas v práci domů jezdí v 8 i dýl večer tkaže vodím staršího do školky pro něj taky vše prostě dělám sama auto taky nemám:(
Já jsem krvácela v 6tt a pak v 8tt. A to už jsem si myslela, že to je konec. Nasazen Utroš a Ascorutin. Oboje byl hematom, a při tom druhém to byl nějaký paraovularní nebo co a i doktor mi říkal, že neví a tvářil se spíš ať se moc netěším…a výsledek vidíš na metříku
Držím pěstičky ![]()