Krvácení v 7.tt - má šanci nebo ne?

27008
15.1.12 12:30

Ma sanci nebo ne

Ahojky vim ze je tu moc temat ale i tak… jsem v 7tt a v noci me chytly velke krece ppote silne krvaceni jasne cervene barvy.Jela jsem hned do nemocnice.Hematom neni dr. videla.gestacni vacek a celkove pry to nevidi spatne…ja dostala injekci pamby a askorutin 3×2…snazim se lezet bolesti jsou mensi a obcasne krvaceni je ruzove spineni …mela jste to tak nektera?Zvladnul to prcek?Krvaceni bylo opravdu silne moc se bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17368
15.1.12 12:34

Ahoj, pokud to dr vidí dobře, tak se moc nestresuj, určitě to bude v pořádku. Ono to teď nejde moc ovlivnit, zkus co nejvíc odpočívat, být v klidu. Kdy máš jít na ko?
Jinak, mi se to stalo taky. Ale výsledek raději psát nebudu. U každé je to jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
15.1.12 12:38

Uvidíš.urcite to dobre dopadne.ségra taky začala takto krvácet…vysledek-příští týden stavíme 1.narozeniny:-).odpocivej a snaž se byt v klidu.vím ze je to tezke,ale snaž se:-)držím palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.1.12 12:39

Měla jsem přesně to samé, taky v 7 týdnu. Bolesti a slabé křeče a pak asi za dvě hodiny krvácení - ale je fakt, že pak už pokračovalo jen špinění. Na pohotovosti vše ok a ještě na mě koukali jak na blbku, moc mi nevěřili. Každopádně jsem špinila až do 13 týdne a teď máme půl roční mimi. Moc ti držím pěsti, aby to tak bylo i u tebe.
Moje krvácení nebylo tak silné, stačila by na něj jedna tenká vložka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
15.1.12 12:41

Na ko jdu zitra ale mam strach ze bude konec u synu jsem tohle nemela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
15.1.12 12:45

u každého se to může vyvinout jinak, ale naše holčina to zvládla. Krvácela jsem do 20tt a to hodně.

• Citovat
  • Upravit
27008
15.1.12 12:48
sophinka píše:
u každého se to může vyvinout jinak, ale naše holčina to zvládla. Krvácela jsem do 20tt a to hodně.

Kez by muj prcel byl taly takovy bojovnik. .prisli na to proc jsi tolik krvvacela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
15.1.12 12:56

kamarádka takhle krvácela a prcek to nedal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
15.1.12 12:57

Já jsem taky hodně zakrvácela v 7.tt a nepřišli na to z čeho to bylo. A teď jsem už pomalu těsně před porodem. Tak odpočívej a přeji hodně štěstí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.1.12 13:02

já jsem prokrvácela celé těhu, jednou toho bylo snad půl kýble a malýmu nikdy nic nebylo. Vydrž, buď v klidu, polehávej, víc udělat nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
15.1.12 13:11
Crystal87 píše:
sophinka píše:
u každého se to může vyvinout jinak, ale naše holčina to zvládla. Krvácela jsem do 20tt a to hodně.
Kez by muj prcel byl taly takovy bojovnik. .prisli na to proc jsi tolik krvvacela?

u nás veliký hematom . od doktora jsem odcházela s takovým krvácením,že jsem si místo vložky dala plenu
:oops:

• Citovat
  • Upravit
2109
15.1.12 13:11

já v 7tt taky silně krvácela s přestávkama 3 dny, nepřišli z čeho a nikdo nevěřil, že to prcek vydrží- a vydržel a už su konec 17tt, ležela jsem s podloženýma nohama a nic nedělala, držím palce ať vše dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
15.1.12 13:18

já jsem měla to samé a potratila jsem :,( - v nemocnici taky viděli gestační váček, nasadili mi utrogestan, ascorutin a magnézko a řekli, že mám ležet a víc to neovlivním…u mě to bohužel dopadlo blbě :poblion: , navíc bez ivf neotěhotním - o to je to smutnější :pocitac: …každopádně prý je to v těchhle případech padesát na padesát - držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
15.1.12 13:32

uf tka koukám že je to půl napůl…zítra jdu ke svému gyndař a mám hrozný strach že tam nebude ani ten gestační váček …i když dr v nemocnici byla pozitivní já jsem vyklepaná u kluků jsem tohle neměla a nešlo jen o špinění jak jsem si sedla na wc ka ze mě tekl prou červený krve doslova tak se hrozně bojím…sice tohle mimčo v plánu nebylo ale už se na něj tak moc tqším a ted tohle…jako vím že nejsem jediná a že musím čekat ale je to hrozné…nidky jsem to nějak nechápala jak stesující je tohle čekání kdžy je to bud anebo ted to vím :,( :,( nejhorší je že zítra je teda chlap doma tkaže o děti se postará ale od úterka je zas v práci domů jezdí v 8 i dýl večer tkaže vodím staršího do školky pro něj taky vše prostě dělám sama auto taky nemám:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
15.1.12 13:42

Já jsem krvácela v 6tt a pak v 8tt. A to už jsem si myslela, že to je konec. Nasazen Utroš a Ascorutin. Oboje byl hematom, a při tom druhém to byl nějaký paraovularní nebo co a i doktor mi říkal, že neví a tvářil se spíš ať se moc netěším…a výsledek vidíš na metříku :palec: Držím pěstičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí