Ledňáčči - finišujeme :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2137
16.1.12 13:00

ahoj holky,

my mame termin 23.1. a taky nic, malej se asi necha nosit jeste nejakej patek :D , navic nemam ani posličky ani nic, proste se ven nechysta......občas mi ztvrdne bricho, ale to prisuzuji tomu jak se tam vrti a kopne do delohy, tak ta začne pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
16.1.12 13:05

Ahoj, já mám termín 18.1.A už jsem docela nervozní pořád se nic neděje.Už se strašně těším až nebudu 2v1.Zkoušela jsem vyšlápnout schody až do 6 patra a nic .o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.1.12 13:09

holky bu´dte rády že nemáte poslíčky. já trpím v kontrakcích už 3 týdny a jediná rada doktorky je že si mám dát před spaním panáka nebo víno. jsem už totálně vyčerpaná. vůbec nechápu kde vezmu energii rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3941
16.1.12 13:12

Holky před termínem, co byste chtěly?? Já měla termín 12.1. a neděje se naprosto nic. Zátka neodešla(nebo o tom nevim), tvrdnutí neznám, poslíčci nic, hrdlo uzavřené, čípek celý :roll: . Piju maliník, sex už jsem vzdala, protože mě z toho už všechno bolí :lol: , horkou vanu dávám skoro denně, víno jsem si dala, mám hodně pohybu, tahám těžší věci, na procházky chodím… Znáte ještě někdo nějakou metodu, kterou jsem nejmenovala?? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
16.1.12 13:12
paola white píše:
holky bu´dte rády že nemáte poslíčky. já trpím v kontrakcích už 3 týdny a jediná rada doktorky je že si mám dát před spaním panáka nebo víno. jsem už totálně vyčerpaná. vůbec nechápu kde vezmu energii rodit

já jsem docela ráda,že nemám posličky,ale zase jsem nervozní že se nic neděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
16.1.12 13:21
Maneli píše:
Holky před termínem, co byste chtěly?? Já měla termín 12.1. a neděje se naprosto nic. Zátka neodešla(nebo o tom nevim), tvrdnutí neznám, poslíčci nic, hrdlo uzavřené, čípek celý :roll: . Piju maliník, sex už jsem vzdala, protože mě z toho už všechno bolí :lol: , horkou vanu dávám skoro denně, víno jsem si dala, mám hodně pohybu, tahám těžší věci, na procházky chodím… Znáte ještě někdo nějakou metodu, kterou jsem nejmenovala?? :twisted:

Ja uz pomale zacinam zvazovat ricinovy koktejl a hamiltna ;) Ale ja tvrdnuti bricha mam i s mirnymi bolestmi. Hlenova zatka odesla o vikendu a otevrena jsem v patek byla na centak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
16.1.12 13:24
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
Bessinka píše:
Maneli píše:
Holky před termínem, co byste chtěly?? Já měla termín 12.1. a neděje se naprosto nic. Zátka neodešla(nebo o tom nevim), tvrdnutí neznám, poslíčci nic, hrdlo uzavřené, čípek celý :roll: . Piju maliník, sex už jsem vzdala, protože mě z toho už všechno bolí :lol: , horkou vanu dávám skoro denně, víno jsem si dala, mám hodně pohybu, tahám těžší věci, na procházky chodím… Znáte ještě někdo nějakou metodu, kterou jsem nejmenovala?? :twisted:
Ja uz pomale zacinam zvazovat ricinovy koktejl a hamiltna ;) Ale ja tvrdnuti bricha mam i s mirnymi bolestmi. Hlenova zatka odesla o vikendu a otevrena jsem v patek byla na centak.

Ten ricinový koktej taky zvažuju.Jenom se ho trošku bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.1.12 13:29

i kdybych měla přenášet rok tak do ricinového koktejlu nejdu. ricin je přece jed! a princip toho proč funguje je že otrávíte dítě natolik, že ho tělo radši vypudí aby ho zachránilo. to fakt chcete? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2137
16.1.12 13:48

já kromě horké vany kazdy večer a po celé těhu :D nezkusila nic, mam ze vsech vyvolavacich babskych rad strach, i kdyz namahu mam denne a na prochazky tez chodim........mozna si dam večer sklenku vina, a uvidim co bude, ale myslim ze to s nim nic neudela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
16.1.12 13:59

Ahoj, tak já mám 1 TP 18.1 a 2TP 19.1 a když jsem byla minulý týden na kontrole, tak jsem nebyla ani otevřená :nevim: poslíčky tedy už mám týden… no uvidíme ve středu jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá zda se něco bude dít :lol: co se týče babských rad, tak jsem žádnou nezkoušela, nějak tomu nevěřím… už jen proto že bydlím ve 4 patře bez výtahu, takže jsem se celé těhotenství našlapala schodů a ještě stále šlapu a nic :D no uvidíme, každopádně celá rodina mi už volá jak jsem na tom a jak se cítím a pořád dokola, už mě to nebaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3941
16.1.12 14:00

A ten ricinový koktejl je co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
16.1.12 14:51

Nerodíte někdo v Motole ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
16.1.12 15:15

o tom koktejlu jsem nikdy neslyšela a kdyby ano tak určitě do toho nejdu, snad to už holky vydržíte ne, těch pár dnů když jste to vydrželi 9 měsíců myslím že ten den +- se dá vydržet navíc. držte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.1.12 15:32

je to už dlouhý, a nedivím se, že to chcete mít už za sebou, a zkoušíte mimčo nějakým způsobem vypudit…:-D ten poslední měsíc je nejhorší nic se neděje, bříško se nějak nezvětšuje.. no, a když jdeme na kontrolu a doktor nám zdělí, že beze změny, tak jsem alespoň já teda nasraná…:-D Teď si říkáme, at jsou ty naše drobečci už venku, ale věřte že za měsíc si zase budeme říkat, kéžby byla malé ještě v bříšku.:-D Každopádně všem přeji co nejlepší porod, a pak jsem hoďte fotky miminek..:o)) :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3941
16.1.12 15:40
Misella píše:
o tom koktejlu jsem nikdy neslyšela a kdyby ano tak určitě do toho nejdu, snad to už holky vydržíte ne, těch pár dnů když jste to vydrželi 9 měsíců myslím že ten den +- se dá vydržet navíc. držte se :)

To ani já ne, pokud je to něco ,,škodlivýho"…
Já bych nespěchala, ale za prvý chci kozorožku :mrgreen: a za druhý se bojim, aby dítě nenakynulo do 4,5kg :roll: - 2.1. mi ho dr. měřila prej 3,3-3,5kg…tak kolik může mít teď? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí