Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,
my mame termin 23.1. a taky nic, malej se asi necha nosit jeste nejakej patek
, navic nemam ani posličky ani nic, proste se ven nechysta......občas mi ztvrdne bricho, ale to prisuzuji tomu jak se tam vrti a kopne do delohy, tak ta začne pracovat…
Ahoj, já mám termín 18.1.A už jsem docela nervozní pořád se nic neděje.Už se strašně těším až nebudu 2v1.Zkoušela jsem vyšlápnout schody až do 6 patra a nic .o(
holky bu´dte rády že nemáte poslíčky. já trpím v kontrakcích už 3 týdny a jediná rada doktorky je že si mám dát před spaním panáka nebo víno. jsem už totálně vyčerpaná. vůbec nechápu kde vezmu energii rodit
Holky před termínem, co byste chtěly?? Já měla termín 12.1. a neděje se naprosto nic. Zátka neodešla(nebo o tom nevim), tvrdnutí neznám, poslíčci nic, hrdlo uzavřené, čípek celý
. Piju maliník, sex už jsem vzdala, protože mě z toho už všechno bolí
, horkou vanu dávám skoro denně, víno jsem si dala, mám hodně pohybu, tahám těžší věci, na procházky chodím… Znáte ještě někdo nějakou metodu, kterou jsem nejmenovala?? ![]()
paola white píše:
holky bu´dte rády že nemáte poslíčky. já trpím v kontrakcích už 3 týdny a jediná rada doktorky je že si mám dát před spaním panáka nebo víno. jsem už totálně vyčerpaná. vůbec nechápu kde vezmu energii rodit
já jsem docela ráda,že nemám posličky,ale zase jsem nervozní že se nic neděje
Maneli píše:
Holky před termínem, co byste chtěly?? Já měla termín 12.1. a neděje se naprosto nic. Zátka neodešla(nebo o tom nevim), tvrdnutí neznám, poslíčci nic, hrdlo uzavřené, čípek celý. Piju maliník, sex už jsem vzdala, protože mě z toho už všechno bolí
, horkou vanu dávám skoro denně, víno jsem si dala, mám hodně pohybu, tahám těžší věci, na procházky chodím… Znáte ještě někdo nějakou metodu, kterou jsem nejmenovala??
Ja uz pomale zacinam zvazovat ricinovy koktejl a hamiltna
Ale ja tvrdnuti bricha mam i s mirnymi bolestmi. Hlenova zatka odesla o vikendu a otevrena jsem v patek byla na centak.
Bessinka píše:Maneli píše:Ja uz pomale zacinam zvazovat ricinovy koktejl a hamiltna
Holky před termínem, co byste chtěly?? Já měla termín 12.1. a neděje se naprosto nic. Zátka neodešla(nebo o tom nevim), tvrdnutí neznám, poslíčci nic, hrdlo uzavřené, čípek celý. Piju maliník, sex už jsem vzdala, protože mě z toho už všechno bolí
, horkou vanu dávám skoro denně, víno jsem si dala, mám hodně pohybu, tahám těžší věci, na procházky chodím… Znáte ještě někdo nějakou metodu, kterou jsem nejmenovala??
Ale ja tvrdnuti bricha mam i s mirnymi bolestmi. Hlenova zatka odesla o vikendu a otevrena jsem v patek byla na centak.
Ten ricinový koktej taky zvažuju.Jenom se ho trošku bojím
i kdybych měla přenášet rok tak do ricinového koktejlu nejdu. ricin je přece jed! a princip toho proč funguje je že otrávíte dítě natolik, že ho tělo radši vypudí aby ho zachránilo. to fakt chcete? ![]()
já kromě horké vany kazdy večer a po celé těhu
nezkusila nic, mam ze vsech vyvolavacich babskych rad strach, i kdyz namahu mam denne a na prochazky tez chodim........mozna si dam večer sklenku vina, a uvidim co bude, ale myslim ze to s nim nic neudela ![]()
Ahoj, tak já mám 1 TP 18.1 a 2TP 19.1 a když jsem byla minulý týden na kontrole, tak jsem nebyla ani otevřená
poslíčky tedy už mám týden… no uvidíme ve středu jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá zda se něco bude dít
co se týče babských rad, tak jsem žádnou nezkoušela, nějak tomu nevěřím… už jen proto že bydlím ve 4 patře bez výtahu, takže jsem se celé těhotenství našlapala schodů a ještě stále šlapu a nic
no uvidíme, každopádně celá rodina mi už volá jak jsem na tom a jak se cítím a pořád dokola, už mě to nebaví ![]()
o tom koktejlu jsem nikdy neslyšela a kdyby ano tak určitě do toho nejdu, snad to už holky vydržíte ne, těch pár dnů když jste to vydrželi 9 měsíců myslím že ten den +- se dá vydržet navíc. držte se ![]()
je to už dlouhý, a nedivím se, že to chcete mít už za sebou, a zkoušíte mimčo nějakým způsobem vypudit…:-D ten poslední měsíc je nejhorší nic se neděje, bříško se nějak nezvětšuje.. no, a když jdeme na kontrolu a doktor nám zdělí, že beze změny, tak jsem alespoň já teda nasraná…:-D Teď si říkáme, at jsou ty naše drobečci už venku, ale věřte že za měsíc si zase budeme říkat, kéžby byla malé ještě v bříšku.:-D Každopádně všem přeji co nejlepší porod, a pak jsem hoďte fotky miminek..:o))
![]()
Misella píše:
o tom koktejlu jsem nikdy neslyšela a kdyby ano tak určitě do toho nejdu, snad to už holky vydržíte ne, těch pár dnů když jste to vydrželi 9 měsíců myslím že ten den +- se dá vydržet navíc. držte se
To ani já ne, pokud je to něco ,,škodlivýho"…
Já bych nespěchala, ale za prvý chci kozorožku
a za druhý se bojim, aby dítě nenakynulo do 4,5kg
- 2.1. mi ho dr. měřila prej 3,3-3,5kg…tak kolik může mít teď? ![]()