Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
…já to měla taky tak a mám 10ti měsíčního syna…tehdy mi Dr. zvedl utroš a být v klidu…určitě to bude dobrý
Krevní testy maji smysl , já odkrvacela( tuším , že jsem zacala taky 7 den po ET) a taky jsem si říkala , že je konec. A dceři bude 2, 5, roku… Je pravda , že jsem měla 2 embrya , takže to byl zřejmě konec toho jednoho …
já krvácela 11 den po ET 2 embryjek, za dva dny jsem byla na krvi a byla pozitivní ![]()
Ahoj, nechci tě strašit, ale ptáš se, tak odpovím. ![]()
Já začala špinit 6 den po ET (transfer dvou ukázkových blastocyst). Volala jsem do Iscare a tam mi doktorka řekla, že si mám udělat ráno test. Ten byl bílý jak sníh. Ten den jsem také začala krvácet. Odkrvácela jsem asi za 3-4 dny, zajela si na krev, ale to už jsem věděla, že tam nic nebude. A nebylo. ![]()
Ale jsou tu holky, které krvácely a přesto jim alespoň jedno embryo zůstalo. ![]()
Držím pěsti, aby se embrya udržela (nebo alespoň jedno).
![]()
Ahoj, děkuji za všechny reakce. Na krevní testy půjdu dřív, než bylo plánováno. Podle Dr. ještě nějaká šance je, ale krvácení každopádně není dobré znamení … ![]()
Ahoj chtěla jsem se zeptat jsem 12 dni po ET včera jsem spinila jen na utreni papíru v moči zadna krev dnes krvácím. ms jsem normalne mela mit 28.6 test negativní 7.7 mam jít na krev myslíte že je vše straceno nebo mužů byt tehu. Máte někdo skusenost
Ahoj, byli jsme na IVF a 7. den po transferu jsem začala krvácet (tmavá krev, krevní sraženiny, ve srovnání s menstruací je krvácení slabší, trochu mě pobolívá podbřišek, menstruační bolesti normálně nemívám). Transferovala se 2 embrya (1 blastocysta). Byla jste na tom některá podobně? Je možné, že jsem těhu nebo už je rozhodnuto …? Zítra budu volat k doktorovi, jsem z toho docela na nervy. Třeba, že mi rovnou řekne, že dělat krevní testy už ani nemá smysl …
N.