Krvácení 7. den po transferu

Anonymní
15.1.12 20:41

Krvácení 7. den po transferu

Ahoj, byli jsme na IVF a 7. den po transferu jsem začala krvácet (tmavá krev, krevní sraženiny, ve srovnání s menstruací je krvácení slabší, trochu mě pobolívá podbřišek, menstruační bolesti normálně nemívám). Transferovala se 2 embrya (1 blastocysta). Byla jste na tom některá podobně? Je možné, že jsem těhu nebo už je rozhodnuto …? Zítra budu volat k doktorovi, jsem z toho docela na nervy. Třeba, že mi rovnou řekne, že dělat krevní testy už ani nemá smysl …

N.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.1.12 20:44

…já to měla taky tak a mám 10ti měsíčního syna…tehdy mi Dr. zvedl utroš a být v klidu…určitě to bude dobrý

• Citovat
  • Upravit
2845
15.1.12 21:04

Krevní testy maji smysl , já odkrvacela( tuším , že jsem zacala taky 7 den po ET) a taky jsem si říkala , že je konec. A dceři bude 2, 5, roku… Je pravda , že jsem měla 2 embrya , takže to byl zřejmě konec toho jednoho …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
15.1.12 22:27

já krvácela 11 den po ET 2 embryjek, za dva dny jsem byla na krvi a byla pozitivní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
15.1.12 22:37

Ahoj, nechci tě strašit, ale ptáš se, tak odpovím. :roll:
Já začala špinit 6 den po ET (transfer dvou ukázkových blastocyst). Volala jsem do Iscare a tam mi doktorka řekla, že si mám udělat ráno test. Ten byl bílý jak sníh. Ten den jsem také začala krvácet. Odkrvácela jsem asi za 3-4 dny, zajela si na krev, ale to už jsem věděla, že tam nic nebude. A nebylo. :,(
Ale jsou tu holky, které krvácely a přesto jim alespoň jedno embryo zůstalo. :dance:
Držím pěsti, aby se embrya udržela (nebo alespoň jedno). :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.12 12:40

Ahoj, děkuji za všechny reakce. Na krevní testy půjdu dřív, než bylo plánováno. Podle Dr. ještě nějaká šance je, ale krvácení každopádně není dobré znamení … :(

• Citovat
  • Upravit
2
2.7.16 10:46

Ahoj chtěla jsem se zeptat jsem 12 dni po ET včera jsem spinila jen na utreni papíru v moči zadna krev dnes krvácím. ms jsem normalne mela mit 28.6 test negativní 7.7 mam jít na krev myslíte že je vše straceno nebo mužů byt tehu. Máte někdo skusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.7.16 13:09

Poraďte mi prosím holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie