Ledňáčči - finišujeme :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
16.1.12 15:45
Maneli píše:
Misella píše:
o tom koktejlu jsem nikdy neslyšela a kdyby ano tak určitě do toho nejdu, snad to už holky vydržíte ne, těch pár dnů když jste to vydrželi 9 měsíců myslím že ten den +- se dá vydržet navíc. držte se :)
To ani já ne, pokud je to něco ,,škodlivýho"…
Já bych nespěchala, ale za prvý chci kozorožku :mrgreen: a za druhý se bojim, aby dítě nenakynulo do 4,5kg :roll: - 2.1. mi ho dr. měřila prej 3,3-3,5kg…tak kolik může mít teď? 8o

no, ty 4 kg mít nebude neboj… UTZ není přesný… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3941
16.1.12 15:57
Michaela0312 píše:
Maneli píše:
Misella píše:
o tom koktejlu jsem nikdy neslyšela a kdyby ano tak určitě do toho nejdu, snad to už holky vydržíte ne, těch pár dnů když jste to vydrželi 9 měsíců myslím že ten den +- se dá vydržet navíc. držte se :)
To ani já ne, pokud je to něco ,,škodlivýho"…
Já bych nespěchala, ale za prvý chci kozorožku :mrgreen: a za druhý se bojim, aby dítě nenakynulo do 4,5kg :roll: - 2.1. mi ho dr. měřila prej 3,3-3,5kg…tak kolik může mít teď? 8o
no, ty 4 kg mít nebude neboj… UTZ není přesný… :-)

Myslíš? Já vím, že není přesný je to +- 0,5kg prý. Tak hlavně doufám, že né + :mrgreen: . Budu doufat, že máš pravdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
16.1.12 16:02

neboj přes 4kg to nebude mě to taky říkal u malého a měl 3,555 jsem zvědavá kolik biude mít tento :) už mám nahoře 20kil a u prvního jsem měla 30kil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3941
16.1.12 16:19
Misella píše:
neboj přes 4kg to nebude mě to taky říkal u malého a měl 3,555 jsem zvědavá kolik biude mít tento :) už mám nahoře 20kil a u prvního jsem měla 30kil :)

Ty jo, já mám nahoře 16kg. Tak to zadržuješ asi hodně vody, viď?! Známá taky nabrala 25kg a po porodu splaskla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
16.1.12 17:01

Miminko ty posledni tydny pribyva na vaze cca 250g tydne. Jinak jsem se vratila z kontroly, a podle doktora to dneska nebude, ale od te doby co jsem doma tak mam kontrakce nejake castejnsi a i intenzita stoupa, tak uvidime.
Z meho pohledu, radeji pujdu do ricinoveho koktejlu, nebo pripadne do hamiltna nez si to pak nechat vyvolavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
16.1.12 18:48

Takze by jsme to prece jen stihli v terminu?! :nevim: :nevim: :nevim: Au Au Au

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.1.12 19:34
Bessinka píše:
Miminko ty posledni tydny pribyva na vaze cca 250g tydne. Jinak jsem se vratila z kontroly, a podle doktora to dneska nebude, ale od te doby co jsem doma tak mam kontrakce nejake castejnsi a i intenzita stoupa, tak uvidime.
Z meho pohledu, radeji pujdu do ricinoveho koktejlu, nebo pripadne do hamiltna nez si to pak nechat vyvolavat…

jasný prostaglandiny, kterýma se ti budou snažit vyvolat porod pod dohledem doktora ti přijde bezpečnější než se pokusit otrávit vlastní dítě??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
16.1.12 19:41

Teda holky, nás ale je.. :) Taky už jsem značně nervózní.. termín 23.1.. poslední dny cítím tlak v podbřišku jako lehké menstruační bolesti.. včera jsem měla takový zvláštní pocit že už se něco chystá, až jsem z toho nemohla usnout a budila se celou noc :) Mám radost z každého dne, kdy mimko ještě počká.. po pátku už mi to bude jedno.. i když nejlépe by bylo ještě týden vydržet kvůli stěhování…
Jinak netuším na kolik jsem otevřená nebo neotevřená, či zda se něco chystá nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.1.12 20:46

Tak koukám,že je nás ale fakt dost a naše miminka ne a ne ven :mrgreen:
Docela vám závidím,já mám poslíčky už někdy od 30tt(také mi hrozili předčasným porodem a koukejte :mrgreen: ),občas i zvláštní pocit,že by už a nic…Mám pocit,že přes ujišťování ostatních,že to vážně poznám,prostě nepoznám :mrgreen: Dnes se mi do toho spustil nažloutlý ale spíš tekutý výtok,tak si zase říkám „je to tu???“ ale ani po 4hodinách nic,jen dva slabší stahy a nepravidelné.Vím,že mám ještě čas,ale už ty bolesti zad atd. fakt nezvládám :zed: Zkouším tedy poslední možnost-ukecávání miminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
17.1.12 03:51

Tak ja to mam konecne za sebou. Chlapeček 3,490kg, 50cm. Narodit se stihl v terminu 16.1. ve 23:50. Přeji vám všem, ať to máte taky rychle za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
17.1.12 08:27

Tak to blahopřeji :potlesk: koukám, že jsi to měla rychlý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.1.12 10:23

Jůůů,moc gratuluji :hug: Hlavně ať jste oba zdravý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.1.12 10:40

přiopjuju se s gratulací :) mě je dneska divně,zvracím nespala jsem celou noc a pobolívá mě břicho :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.1.12 11:21

DR.?Hlavně doplňuj tekutiny,vypadá to,že zase řádí střevní chřipka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
17.1.12 11:46
Bessinka píše:
Tak ja to mam konecne za sebou. Chlapeček 3,490kg, 50cm. Narodit se stihl v terminu 16.1. ve 23:50. Přeji vám všem, ať to máte taky rychle za sebou.

jéé moc gratuluju, a to jsi měla strach že furt nic.. jak já ti závidím.. já si budu muset ještě týden počkat.. kdo ví, jestli ještě déle… přeji mnoho zdravíčka..!!:-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí