Ledňáčči - finišujeme :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3118
21.1.12 10:02

Misello,já se taky nemůžu dočkat,až budu s malou doma a budu to mít všechno za sebou.Mám šest dní do termínu,špatně spim,pořád na to myslim,jaký to bude a co bude,jestli bude vše ok,to čekání je na hlavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
21.1.12 10:07

Kristinka: tak to držím opravdu palečky.. Co já bych za to teď dala.. Nejsme ještě přestěhovaní ve svém, bydlíme u našich a já se právě šíleně pohádala s mamkou a se ségrou..:( Nevím, proč mi neustále chtějí kecat do života.. Mám chuť někam zmizet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
21.1.12 12:17
já mám 4 dny do termínu kontrakce každý den ale vždy ustoupí v noci nespím to už musí být a strašně mě pálí žáha, taky pořádmyslím na to jak to bude a tak, první porod vyvoůávaný 12 hod bolesti,vubec jsem nebyla připravená ani hrdlo spotřebované no nic ažna to že mě praskla voda, ted jsem otevřená hrdlo spotřebované a nic :nevim: akorát každé ráno zvracím :poblion: :zed: tak třeba to dnbeska klapne a pojedu :))
kristy84 píše:
Misello,já se taky nemůžu dočkat,až budu s malou doma a budu to mít všechno za sebou.Mám šest dní do termínu,špatně spim,pořád na to myslim,jaký to bude a co bude,jestli bude vše ok,to čekání je na hlavu :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
21.1.12 13:10

Tak já mám 2dny do termínu :) zítřejší noc by byla perfektní, aby se začalo něco dít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
21.1.12 14:38

Holky já mám 4 dny do termínu, v noci se to dá ale občas se vzbudím a mám bolesti a žáha…o tom ani nemluvím :pocitac: Je to katastrofa, už abych porodila. Včera i předevčírem bolesti celý den, tak jsem zvědavá kdy to přijde. Taky mám obavy jak to půjde 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
21.1.12 19:24

Tatramelka: Jelikož mám v pondělí kontrolu a chtějí si mě nechat už v porodnici, tak bych ráda, aby se to do té doby samo rozejlo.. ale tedy nevím nevím.. Obavy jsem měla, teď už mě to nějak přechází.. těším se na to miminko ;) Zbytek už nějak půjde sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
22.1.12 08:14

Tak holky,já už dofinišovala :) V sobotu ve 4.35h se mi narodila holčička,3kg,47cm.
Přeji všem mnohem příjemnější porod a hlavně žádné poporodní bolesti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
22.1.12 08:36
Gratuluji moc,přeji zdraví oběma statečným :)
VeronikaNel píše:
Tak holky,já už dofinišovala :) V sobotu ve 4.35h se mi narodila holčička,3kg,47cm.
Přeji všem mnohem příjemnější porod a hlavně žádné poporodní bolesti :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
22.1.12 10:00

VeronikoNel,veliká gratulace k holčičce :hug: Já už to chci mít taky za sebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
22.1.12 10:22

Veronika: ježiši super:))) to se nám to rodí.. doufám, že jsem už brzy další na v pořadí :D Jak Ti porod začal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
22.1.12 12:31
Mishuge píše:
Veronika: ježiši super:))) to se nám to rodí.. doufám, že jsem už brzy další na v pořadí :D Jak Ti porod začal?

Hehe,vtipně :mrgreen: Dokonce jsem tu založila před porodem diskuzi :mrgreen: :mrgreen: Byla jsem v pátek ráno na KO,kde mi jak už teď vím,prdla trošičku voda,celý den nepravidelné bolesti,ale přikládala jsem je KO.No a večer už ze mě vyteklo hóóódně vody,jenže bolesti nikde…No jelo se.Tady mi řekli,že rodit ještě nebudu,že až druhý den..hmm,a během hodiny jsem měla bolesti a už to jelo :mrgreen:
No,přála bych všem aby už to měli za sebou,není nic krásnějšího,než když vám to maličké dají poprvé do ruky :hug: A všem děkujeme za gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.1.12 13:41
VeronikaNel píše:
Mishuge píše:
Veronika: ježiši super:))) to se nám to rodí.. doufám, že jsem už brzy další na v pořadí :D Jak Ti porod začal?
Hehe,vtipně :mrgreen: Dokonce jsem tu založila před porodem diskuzi :mrgreen: :mrgreen: Byla jsem v pátek ráno na KO,kde mi jak už teď vím,prdla trošičku voda,celý den nepravidelné bolesti,ale přikládala jsem je KO.No a večer už ze mě vyteklo hóóódně vody,jenže bolesti nikde…No jelo se.Tady mi řekli,že rodit ještě nebudu,že až druhý den..hmm,a během hodiny jsem měla bolesti a už to jelo :mrgreen:
No,přála bych všem aby už to měli za sebou,není nic krásnějšího,než když vám to maličké dají poprvé do ruky :hug: A všem děkujeme za gratulace :kytka:

moc moc moc gratuluji, jak já ti závidím..! hlavně ať jste holky zdraví, opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.1.12 08:00

Tak jak holky. Já mám dneska termin tak snad po dnešní poradne se to rozjede. Doma jsou všechny nervózní nemůžou se dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
25.1.12 08:32
Misella píše:
Tak jak holky. Já mám dneska termin tak snad po dnešní poradne se to rozjede. Doma jsou všechny nervózní nemůžou se dočkat.

Jo jo, já mám taky dneska termín. Včera KO a monitor,kontrakce tam už byli vidět, zatím se ale nic neděje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
25.1.12 09:34

Holky,no šupejte :mrgreen: Já jdu zrovna dnes domů z porodnice…dky bohu,po 5ti dnech…fuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí