MultiImun Probiotické kapičky - zkušenost?

7601
12.8.13 13:30

MultiImun Probiotické kapičky - Zkušenost?

Zdravím maminky :) Chci se zeptat, zda máte některá zkušenost s probiotikama Multi Imun, jsou ted nejak nove na trhu a nikde se nemuzu dočíst žádné recenze.. Používáme biopron a nic moc, tak premýšlím, jestli vyzkoušet tyhle :) Děkuji za odpovědi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lindsay15
12.8.13 14:04

@Lucciaaa My je používáme, ale rozhodně je dávám do flaštičky mléka. Když jsem dala jen tak, malý se pozvracel, protože je to hnus-pouze olej smíchaný s práškem :nevim: Jinak si na ně nemůžu stěžovat…

Příspěvek upraven 12.08.13 v 14:27

• Citovat
  • Upravit
7601
12.8.13 14:07

@Lindsay15 a pomohly vám od prdiku? Mala na ne hrozne trpí.. čekam az ji to prejde ale nekdy je to fakt masakr..nic nez rourka nam nezabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
12.8.13 14:26

@Lucciaaa My na ně netrpíme, takže s tím neporadím :oops:

• Citovat
  • Upravit
7601
12.8.13 15:13

@Lindsay15 Hmm, to je blbý teda.. Zase je nechci kupovat, kdyz mi budou k ničemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
26.8.13 11:30

Ahoj, jak jsi to nakonec vyřešila? Já teď také zvažuji, co koupit jestli tyhle levnější MultiImun nebo dvakrát dražší bio gaiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
26.8.13 15:21

@Pajča26 ahoj :) nakonec jsem koupila biopron stojí kolem 3 stovek, první den hned začala prdet krasne. Časem se malé udelala moucnivka po celé puse a měla to až ve střevech, takže trpěla nadměrnými plyny, takže už ani kapičky nepomohly, ale jinak si myslím, že by byly fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí