Multivitamíny Centrum - máte s nimi zkušenost?

378
31.1.11 12:31

Multivatimíny Centrum-máte s nimi zkušenost?

Ahojky, máte někdo zkušenost s multivitamíny Centrum? Mám chuť zkusit je brát v období viroz, protože jen kolem mě projde bacil, hned něco chytím … A jaký máte názor na braní multivitamínových přípravků u dětí? Možná mi doporučíte raději pestrou stravu, ale to není v zimě tak jednoduché - zelenina je prý v tomto období vyhnaná hnojivy a plná dusičnanů (doslova údajně voda + hnojivo), jogurty mi prcek nechce jíst stejně jako ryby a spoustu zdravých věcí…Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
31.1.11 12:37

ja bych ti treba radsi doporucila cilene koupit si treba antioxidanty,ty maji primo vliv na imunitu,samozrejme nejaka hliva,echinacea apd…kdyby bylo leto,tak ti reknu,at jite kila ovoce a zeleniny,ale je pravda,ze v zime ta kvalita nestoji za moc…tak jsem to resila obcas tabletkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
31.1.11 12:38

já jsem je brala loni a nemocná jsem nebyla vůbec … nemohu si stěžovat a to dcera měla chřipku manžel také ten to přecházel až z toho byly průdušky… určitě se to vyplatí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
31.1.11 12:39

Řekla bych, že jsou dobrý. Nám je doporučili hematologové při úplné ztrátě uminuti. Když mi je manžel kupoval, tak se ho lékárnice ptala, jestli je opravdu potřebuje. Že myslí, že je to u něj zbytečné :mrgreen: Takže já doporučuji, ale jen po troškách. Třeba každý druhý den. Přeju mnoho zdravíčka a málo bacilů.

Brala jsem přímo Centrum Silver

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.1.11 12:54
RadanaH píše:
ja bych ti treba radsi doporucila cilene koupit si treba antioxidanty,ty maji primo vliv na imunitu,samozrejme nejaka hliva,echinacea apd…kdyby bylo leto,tak ti reknu,at jite kila ovoce a zeleniny,ale je pravda,ze v zime ta kvalita nestoji za moc…tak jsem to resila obcas tabletkama…

A jak se dá hlíva upravovat? Nikdy jsem ji nejedla … obalovaná (jako řízek), smaženice, houbová omáčka,…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
31.1.11 12:56

Občas nějaké koupím.
Pro sebe jsem ted koupila nějaký Bion 3, jsou v něm navíc i probiotika..
Dceři jsem také kupovala dost dlouho - trpěla na to, že jí tekla krev z nosu, takže multáky s vit c a podobně..Ted už zobe občas i ten můj, páč se smí od 12 let..
Také mám v zimě pocit, že vitamíny nula..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
31.1.11 13:01

kmacek,promin,ja myslela hlivu z lekarny…ja houby nepozru…ale slysela jsem ,ze hliva se normalne upravuje a ji se,ale nevim recepty…zkusit jedine pohledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.1.11 13:08
RadanaH píše:
kmacek,promin,ja myslela hlivu z lekarny…ja houby nepozru…ale slysela jsem ,ze hliva se normalne upravuje a ji se,ale nevim recepty…zkusit jedine pohledat…

Jo takhle, to je pravda, v lékárně se dá taky koupit…Jsi hodná, po receptech se můžu kouknou sama, já mám teda houby ráda, takže pokud není chuťově nějaký rozdíl mezi hlívou a ostatními houbami, mohla bych z ní i uvařit, aby si i rodinka dopřála zdravíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
31.1.11 13:14

tak urcite bude lepsi hlivu prirodni nez v tabletkach,tak at chutna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.1.11 13:22
RadanaH píše:
tak urcite bude lepsi hlivu prirodni nez v tabletkach,tak at chutna :palec:

Děkuji. Zkusím napsat dotázek na úpravu hlívy :-) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.1.11 13:23
VERCATOMIK píše: Řekla bych, že jsou dobrý. Nám je doporučili hematologové při úplné ztrátě uminuti. Když mi je manžel kupoval, tak se ho lékárnice ptala, jestli je opravdu potřebuje. Že myslí, že je to u něj zbytečné :mrgreen: Takže já doporučuji, ale jen po troškách. Třeba každý druhý den. Přeju mnoho zdravíčka a málo bacilů.Brala jsem přímo Centrum Silver

To je dobrý nápad, brát tabletky obden, abych se zas nějak nepředávkovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
31.1.11 13:24

tak hlíva se dá obalit, ale není to nic moc.. když ji přidáš třeba do masa, tak je 100× lepší jak žampion.. polévka z hlívy je naprosto výtečná.. mrkni na www.toprecepty.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.1.11 13:27
mofiz píše:
tak hlíva se dá obalit, ale není to nic moc.. když ji přidáš třeba do masa, tak je 100× lepší jak žampion.. polévka z hlívy je naprosto výtečná.. mrkni na www.toprecepty.cz

super, moc díky :kytka: . Teď jsem se dočetla, že z ní jde udělat i „dršťková“ polévka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
31.1.11 13:29

kmacek ta je strašně žravá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.1.11 13:41
mofiz píše:
kmacek ta je strašně žravá :jazyk:

Můžu se zeptat, jak ji děláš? Jako je na těch Topreceptech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí