Musi pharmatex vytekať

Anonymní
22.11.23 06:49

Musi pharmatex vytekať

Musí pharmatex vždy vytekať von? Použila som ho v nedeľu, rozpustil sa a keď som ho kontrolovala či sa rozpustil tak mini čast z neho sa mi dostala za nechty (mam dlhšie gelove) a tak som ho dala nejak naspäť aj keď asi nebol komplet roztopený čapík avšak po roztopení som cítila mokro. Lenže počas toho ako sa pharmatex rozpúšťal mal vo mne pristel prst, vadí to nejak? A po sexe som dnu už pharmatex necítila a ani zo mňa nevytekal. Účinkoval vôbec? Mam aj HA a pharmatex mal byť ako poistka avšak očividne vôbec neučinkoval. Môžem sa spoľahnúť na HA?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35747
22.11.23 07:21
@Anonymní píše:
Musí pharmatex vždy vytekať von? Použila som ho v nedeľu, rozpustil sa a keď som ho kontrolovala či sa rozpustil tak mini čast z neho sa mi dostala za nechty (mam dlhšie gelove) a tak som ho dala nejak naspäť aj keď asi nebol komplet roztopený čapík avšak po roztopení som cítila mokro. Lenže počas toho ako sa pharmatex rozpúšťal mal vo mne pristel prst, vadí to nejak? A po sexe som dnu už pharmatex necítila a ani zo mňa nevytekal. Účinkoval vôbec? Mam aj HA a pharmatex mal byť ako poistka avšak očividne vôbec neučinkoval. Môžem sa spoľahnúť na HA?

Brala jsem x let jen HA a nikdy jsem neotěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.23 07:31

@JancaS84 ja som si dala poistku pharmatex lebo som zabudla minulý cyklus užiť tabletku (písala somntu už diskusiu) a aj keď som mala sex až tento nový cyklus tak som sa obávala a preto som použila pharmatex ale zbytocne keďže neucinkoval. Tak dúfam, že ma HA ochráni ak ju beriem pravidelne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex