Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
Tak něco takového slyším poprvé! Za co vlastně byla ta pokuta? Auto bez platné STK nesmí na silnici, ale kontroluje to a pokutuje PČR, STK do toho nemá co kecat. ![]()
Já to zjistila po 2 měsících, že mám případnou STK. Tak jsem tam hned jela a platila jen ten poplatek.
Švagr neplatil nic, a měl ji proslou 3 měsíce..
platil čistě jen za technickou
Taky jsme tam byli pár dní po, bohužel manžel nějak neodhadl aktuální situaci v servisech. Neplatili jsme nic krom běžného poplatku.
Taky jsme byly týden po a neplatily jsme žádnou pokutu. Někdo tě oj*bal. Bohužel.
S autama jezdíme pravidelně, ale s motorkama třeba i s dva roky propadlou technickou a nikdo nikdy nic nechtěl. Pěkné naletěl.
To tě teda pěkně natáhli, pokud ty 2000,– nebyl poplatek jen za stk, ono to dost zdražilo. Ale jestli dejme tomu 2000 stk + 2000 pokuta, tak to teda nemá být! ![]()
@Anonymní píše:
Dobry den, zpozdil jsem se o par dni s technickou a na STK po me chtely 2000Kc za zpozdeni.Dal jsem to, ale pry na to nemeli pravo, tak nevim.
Technické jsou teď posunuté a bez pokut, takže neměli právo něco chtít..
@Anonymní píše:
Dobry den, zpozdil jsem se o par dni s technickou a na STK po me chtely 2000Kc za zpozdeni.Dal jsem to, ale pry na to nemeli pravo, tak nevim.
A nebyla to opakovaná? Pokud to nestihneš do termínu/většinou do měsíce/, tak platíš normálně novou STK…
Nedávno jsem zjistila, že mám půl roku propadlou stk a když jsem jela na jeho obnovení, tak mi neřekli ani slovo a platila jsem klasickou cenu pro všechny…