Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zlatuska píše:
KDE SE DOSTANE TEN KYBLÍČEK?????(ty mrchy vraždím několikrát denně, už mam otřískaný dlaně, ale mám tady tolik hrušek, že to prostě nikam ani schovat nejde)
Já mám plastovej kyblík od kilovky kysanýho zelí, je to něco jako nádoba na Primalex, jen menší a fakt dost dobře těsní.
Holky, jsem v koncích, celý den jsem gruntovala,vyhodila všechny možné nebezpečné potraviny a všechny ty potvory jsem se snažila vyhubit. Teď si naliju sklinku vína a položím na stůl a hádejte kdo tam plave kraula ![]()
zuzuz -
a víš, že ony jdou i na odlakovač na nehty??
(teď už ho doma nemám, haha, ale „zamlada“ mi na něj lítaly.
DO VÁNOC NECHŤ VYCHCÍPOU!!!)
JANINE - takže to ani nesmrdí, i když mušky zrovna nemaj muší rojení, žejo!!!
to je dobrý. zelíčko já můžu, takže zakoupím a dík.
(už jsem se myslím jednou od tebe dožadovala rad ohledně třídění odpadu… takže tahle je další)
Luxovala jsem dneska v průběhu celého dne, ani jsem lux neuklízela. Tleskala jsem a zabíjela. Lítala s plácačkou. Občas jsem něco zabila. Vymakala jsem techniku, že se na ně musí odspodu. Nemají v tom směru čidla či co a dají se snáze vysát.
Koupila jsem jablíčko a to funguje docela dobře. Podle vůně to vidím na vinný ocet, takže vyrobím ještě další past s ním.
No ubylo nich dost. A víte, co ty ludry milujou? Zrcadlo, exhibicionistky
. Ráno jich tam bylo bezkonkurečně nejvíc.
Mám další past:
láhev s úzkým hrdlem, do které naliju trošku vinného octa - balsamico.
Funguje to skvěle.
Jablíčko funguje tak, že ty mouchy zabíjí už u ústní nádoby, asi v sobě má něco navíc.
Vinný ocet tak, že tam ta muška musí vlítnout.
Vraždí ale oba slušně. ![]()
Jsem asi správně.Přijela jsem po víkendu a v kuchyni plno mušek,zapoměla jsem vynést koš.Vynesla jsem ho hned včera večer,ale pořád tu jsou.Nalila jsem jim ocet,ale nechytla se ani jedna.Je učinnější rada?
Pak jsou takové ty žluté lepicí šipky. Prodávají se v květinářství.
Alpaka píše:
Pak jsou takové ty žluté lepicí šipky. Prodávají se v květinářství.
Taky jsem o něčem takovym uvažovala,ale už to vidim---muška si spokojeně lítá,dítě přilepený. ![]()
Ty potvory si sednou na mističku s tím octem a do ní se jim nechce. ![]()
Taky jsem je měla a pak muže napadlo dát do kuchyně smrad proti komárům a mouchám (ten do zásuvky) a byl klid buď to pomohlo, nebo přirozeně odletěly (pochcípaly) ![]()
Ahoj, řeším teď doma celkem úspěšně taky tento problém. Kdysi jsem tu četla radu: dát do hrnečku něco na co je nalákáš (já dala slupky od jablek a půlku citronu), přikreješ potravinovou folií, do té uděláš dírky (já udělala špikovací jehlou), pořádně utáhneš, aby se nemohly dostat ven. Nalezou tam a ven se už tak lehko nedostanou. Já jich včera takto pochytala a zabila asi 20.
Foltexka píše:
Ahoj, řeším teď doma celkem úspěšně taky tento problém. Kdysi jsem tu četla radu: dát do hrnečku něco na co je nalákáš (já dala slupky od jablek a půlku citronu), přikreješ potravinovou folií, do té uděláš dírky (já udělala špikovací jehlou), pořádně utáhneš, aby se nemohly dostat ven. Nalezou tam a ven se už tak lehko nedostanou. Já jich včera takto pochytala a zabila asi 20.
Potravinovou folii,to zkusim.Ocet mi na ně nezabírá,zkusim taky jablko.
Nesu misku s nástrahou,mušky nikde,asi spí. ![]()