Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Po roce jsou zase tady ty malé potvůrky, nevíte někdo jak se jich zbavit v domácnosti?Díky Z.
Zkus tohle:
http://biolit.cz/…14590b5a.jpg
Biolit jablíčko - lapač octomilek
Lapač speciálně určený k snižování počtu octomilek/ovocných mušek v domácnostech, provozovnách potravinářského průmyslu jako např. pekárnách, cukrárnách, dozrávárnách ovoce, mlékárnách, pivovarech apod., restauracích, obchodech a veřejných prostorách.
Bez insekticidů- na monitorování
15ml
me to vzdy pomohlo, ale trva to tak 2-3 dny, ale pak fakt bylo po nich ![]()
Dáky za radu, hned se musím po tom podívat v obchodě. U nás je to s těma muškama věčný boj, hlavně když máš chlapa vinařa a sklep pár metrů od domu ![]()
Ahoj, taky děkuji za radu. Nás to trápí teď taky. Jde to sehnat někde v hypermarketu?
Mám ty svině doma taky ![]()
Zuzuz píše: po roce jsou tady zas ty malé potvůrky - to je sezónní záležitost? Vždyť ovoce je už dlouho, ale mě se opravdu vyrojily až teď. Řekne mi někdo, kdy zmizí?
![]()
Emanko, u nás na jihu jsou venku do prvních mrazů. Dřív mi nevadily, ale když mám doma malýho, tak jsem nějak háklivější. Stačí projít dveřma a hned je jich doma kupa ![]()
Zkusím ten tip s tou miskou a folii, jen kdybych to měla dělat každý večer, tak budem věčně bez másla ![]()
Mě pomohlo důsledně dávat všechno ovoce a vůbec jídlo z dosahu a hlavně pořídit si na bio odpad neprodyšný kyblíček, aby se k tomu nic a žádná havěť nedostala. Od té doby mám klid.
KDE SE DOSTANE TEN KYBLÍČEK?????
(ty mrchy vraždím několikrát denně, už mam otřískaný dlaně, ale mám tady tolik hrušek, že to prostě nikam ani schovat nejde)
Já jsem si ty svině natahala domů se švestkama a mám jich v kuchyni mraky
. Jdu zkusit tu vodu a zítra jdu pro ten biolit.
Ahojky,
tak já jsem je vysála vysavačem a je klid! Měly jsme jich fakt hodně
.
Anýz
Do pasti se jich chytilo asi 10, takže zbývá odhadem ještě tak 890… Luxování pomáhá částečně.
Jsou nechutný a jsou všude… ![]()
smrt jim
největší hnus je, když se přiblížím k těm hruškám, jen letmo vznesu paži, že si nějakou vezmu, a z jedný tý hrušky se vzhůru směrem ke mně vznese mrak mrch.