Mušky vinné

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4086
19.9.09 10:14

mušky vinné

Po roce jsou zase tady ty malé potvůrky, nevíte někdo jak se jich zbavit v domácnosti?Díky Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2073
19.9.09 12:28

Zkus tohle:
http://biolit.cz/…14590b5a.jpg

Biolit jablíčko - lapač octomilek

Lapač speciálně určený k snižování počtu octomilek/ovocných mušek v domácnostech, provozovnách potravinářského průmyslu jako např. pekárnách, cukrárnách, dozrávárnách ovoce, mlékárnách, pivovarech apod., restauracích, obchodech a veřejných prostorách.

Bez insekticidů- na monitorování

15ml

me to vzdy pomohlo, ale trva to tak 2-3 dny, ale pak fakt bylo po nich :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
19.9.09 15:05

Dáky za radu, hned se musím po tom podívat v obchodě. U nás je to s těma muškama věčný boj, hlavně když máš chlapa vinařa a sklep pár metrů od domu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
19.9.09 19:27

Ahoj, taky děkuji za radu. Nás to trápí teď taky. Jde to sehnat někde v hypermarketu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
19.9.09 20:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.9.09 21:04

Mám ty svině doma taky :lol:
Zuzuz píše: po roce jsou tady zas ty malé potvůrky - to je sezónní záležitost? Vždyť ovoce je už dlouho, ale mě se opravdu vyrojily až teď. Řekne mi někdo, kdy zmizí? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
19.9.09 21:27

Emanko, u nás na jihu jsou venku do prvních mrazů. Dřív mi nevadily, ale když mám doma malýho, tak jsem nějak háklivější. Stačí projít dveřma a hned je jich doma kupa :(
Zkusím ten tip s tou miskou a folii, jen kdybych to měla dělat každý večer, tak budem věčně bez másla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
19.9.09 21:37

Mě pomohlo důsledně dávat všechno ovoce a vůbec jídlo z dosahu a hlavně pořídit si na bio odpad neprodyšný kyblíček, aby se k tomu nic a žádná havěť nedostala. Od té doby mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
20.9.09 14:06

KDE SE DOSTANE TEN KYBLÍČEK?????

(ty mrchy vraždím několikrát denně, už mam otřískaný dlaně, ale mám tady tolik hrušek, že to prostě nikam ani schovat nejde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
20.9.09 17:40

Já jsem si ty svině natahala domů se švestkama a mám jich v kuchyni mraky :poblion: :poblion: . Jdu zkusit tu vodu a zítra jdu pro ten biolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.9.09 18:05

Ahojky,
tak já jsem je vysála vysavačem a je klid! Měly jsme jich fakt hodně :twisted: .
 Anýz

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.9.09 18:06

Och bože, samozřejmě MĚLI (s měkkým:-))).
Anýz

• Citovat
  • Upravit
2681
20.9.09 20:40

Anýz, tady si toho nikdo nevšimne, jsme přece na mateřský :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
20.9.09 20:43

Do pasti se jich chytilo asi 10, takže zbývá odhadem ještě tak 890… Luxování pomáhá částečně.
Jsou nechutný a jsou všude… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
20.9.09 20:47

smrt jim :lol: největší hnus je, když se přiblížím k těm hruškám, jen letmo vznesu paži, že si nějakou vezmu, a z jedný tý hrušky se vzhůru směrem ke mně vznese mrak mrch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný