Mutsy Evo x Mutsy Transporter

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
348
22.1.14 14:26

Mutsy Evo x Mutsy Transporter

Dobrý den,
rozhoduji se mezi dvěma kočárkama a to Mutsy Evo a Mutsy Transporter. Oba se mi velice líbí, prosím Vás o rady a postřehy.

Přijde, mi že boudička u „Eva“ u sportovní verze je hodně vykrojená, zejména vleže, máte zkušenosti?

Předem děkuji :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Mutsy Evo?

Přidejte zkušenost s Mutsy Evo
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30301
22.1.14 14:33

Já mám transporter a spokojenost. V té době ještě Evo nebylo, jinak bych o něm asi taky přemýšlela. Co jsem zjistila, když jsem na něj koukala, že jde Evo dát proti směru jízdy, to transporter nejde, ale nechybí mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
22.1.14 14:36

@Aspera Děkuji moc :). Máte Transporter i s hlubokou korbou? Jak dlouho se tam mimčo přibližně vejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
22.1.14 14:45

@Miška8 jojo měla jsem i hlubokou korbu a malý z ní šel někdy v 8-9 měsících a to proto, že už jsem měla strach aby nevypadl a nelíbilo se mu v ní. Velikostně nebyl problém a to to není drobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
22.1.14 16:01

@Miška8 kluk tam byl do půl roka, bez fusaku, s fusakem by se mi tam tak dlouho nevlez. Dávala jsem na něj o víkendu recenzi tak koukni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
23.1.14 13:25

@Blešík děkuji za podrobnou recenzi :-). :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
23.1.14 13:31

A to já poradím ráda :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
25.1.14 13:01

Tak vybráno :-). Včera jsme koupili Transporter :mrgreen:. Děkuji za rady holky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
25.1.14 16:02

Já myslím, že si udělala dobře :kytka: mě u evo přišla úzká sedačka, což je prostě daň za to, že jde otáčet. Dej pak vědět jak jsi spokojená :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
31.1.14 20:10

Ahoj holky..
tak jsme dneska objednali Mutsy Transportera a ted tak sedím a koukám na internet atd…a až ted mi došlo, že jsme se nezeptala na ten nánožník :-/. my budeme ten sporták využívat hlavně v zimě a mám strach, aby mi ve fusaku malá neklouzala dolu, jestli ten fusak bude stačit i když prostřihnu ty díry na kšíry, a jestli to bude stačit, když na ní ani neuvidím tak aby chudák neplápolala někde napůl z kočárku :-/. Tohle mi fakt uniklo :nevim:

help :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
31.1.14 20:47

Když prostřihneš tak držet bude neboj :hug: já dávám nánožník, protože mě nebaví kluka poutat, bez připoutání sjíždí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
1.2.14 04:34

Jenze, my ten nanoznik k tomu sportaku nemáme… Prej k tomu transporteru neni :-(… Byla bych radši dat fusak do nanozniku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
27.7.14 16:05

Ahoj,

mohla bych vás poprosit o aktuální názor. Původně jsem chtěla Maxi-Cosi Mura 4, ale zaráží mě ta váha. Včera jsem navštívila Malvíka a narazila jsem tam na Mutsy. Docela mě zaujal, ale ráda bych se o něm dočetla aktuální zkušenosti. Zda ano, či ne. Líbí se mi Transporter v černé.

Předem vám moc děkuji, jsem už zoufalá a budu ráda za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
27.7.14 22:10

@Ellie_II koukni na 5.příspěvek na této stránce, hazela jsem tam odkaz na mou recenzi, mám transportera v černé :mavam: a klidně se ptej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.7.14 13:21

@Blešík
Děkuji za reakci, dvakrát jsem ji pročetla a myslím, že je jasno. Trošku mě mrzí ta stříška, ale mám šikovnou mamku švadlenu, tak na to kdyžtak něco vymyslíme. :-)
Ještě se na něj raději podívám někde v prodejně, ale podle fotek se mi líbí moc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí