Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
rozhoduji se mezi dvěma kočárkama a to Mutsy Evo a Mutsy Transporter. Oba se mi velice líbí, prosím Vás o rady a postřehy.
Přijde, mi že boudička u „Eva“ u sportovní verze je hodně vykrojená, zejména vleže, máte zkušenosti?
Předem děkuji
![]()
Máte zkušenost s Mutsy Evo?
Přidejte zkušenost s Mutsy EvoJá mám transporter a spokojenost. V té době ještě Evo nebylo, jinak bych o něm asi taky přemýšlela. Co jsem zjistila, když jsem na něj koukala, že jde Evo dát proti směru jízdy, to transporter nejde, ale nechybí mi to.
@Aspera Děkuji moc
. Máte Transporter i s hlubokou korbou? Jak dlouho se tam mimčo přibližně vejde?
@Miška8 jojo měla jsem i hlubokou korbu a malý z ní šel někdy v 8-9 měsících a to proto, že už jsem měla strach aby nevypadl a nelíbilo se mu v ní. Velikostně nebyl problém a to to není drobek.
@Miška8 kluk tam byl do půl roka, bez fusaku, s fusakem by se mi tam tak dlouho nevlez. Dávala jsem na něj o víkendu recenzi tak koukni ![]()
Tak vybráno
. Včera jsme koupili Transporter
. Děkuji za rady holky ![]()
Já myslím, že si udělala dobře
mě u evo přišla úzká sedačka, což je prostě daň za to, že jde otáčet. Dej pak vědět jak jsi spokojená ![]()
Ahoj holky..
tak jsme dneska objednali Mutsy Transportera a ted tak sedím a koukám na internet atd…a až ted mi došlo, že jsme se nezeptala na ten nánožník :-/. my budeme ten sporták využívat hlavně v zimě a mám strach, aby mi ve fusaku malá neklouzala dolu, jestli ten fusak bude stačit i když prostřihnu ty díry na kšíry, a jestli to bude stačit, když na ní ani neuvidím tak aby chudák neplápolala někde napůl z kočárku :-/. Tohle mi fakt uniklo ![]()
help :-/
Když prostřihneš tak držet bude neboj
já dávám nánožník, protože mě nebaví kluka poutat, bez připoutání sjíždí
Jenze, my ten nanoznik k tomu sportaku nemáme… Prej k tomu transporteru neni
… Byla bych radši dat fusak do nanozniku
…
Ahoj,
mohla bych vás poprosit o aktuální názor. Původně jsem chtěla Maxi-Cosi Mura 4, ale zaráží mě ta váha. Včera jsem navštívila Malvíka a narazila jsem tam na Mutsy. Docela mě zaujal, ale ráda bych se o něm dočetla aktuální zkušenosti. Zda ano, či ne. Líbí se mi Transporter v černé.
Předem vám moc děkuji, jsem už zoufalá a budu ráda za každou radu.
@Ellie_II koukni na 5.příspěvek na této stránce, hazela jsem tam odkaz na mou recenzi, mám transportera v černé
a klidně se ptej ![]()
@Blešík
Děkuji za reakci, dvakrát jsem ji pročetla a myslím, že je jasno. Trošku mě mrzí ta stříška, ale mám šikovnou mamku švadlenu, tak na to kdyžtak něco vymyslíme. ![]()
Ještě se na něj raději podívám někde v prodejně, ale podle fotek se mi líbí moc. ![]()