Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím Vás maminky:-)
Jsem sice v 16tt, ale už tak koukám po kočárcích, jelikož se v tom vůbec nevyznám, chtěla bych od Vás poradit ![]()
Potřebuji, aby měl prostornou korbu, aby se mi do něj vešlo půlroční mimčo i s fusakem, úplně nejlépe trojkombinaci a do města. V ceně tak do 10 000 Kč
Budu ráda za rady ![]()
Moc děkuji
A chceš nový nebo může být třeba po jednom miminku? Já si sehnala od maminky po jednom dítěti - žádné opotřebení nebylo vidět- nový bych sehnala cca za 16.000, já ho od ní měla za 3.500. Záleží co preferuješ - novost, kvalitu, cenu,…
Nejlepší je zajít si do obchodu a obhlídnout co nabízí. Každý má jiné požadavky na počet kol, odpružení, výšku rukojeti.
Ahojky, my máme tenhle a je skvělej http://dorjan.cz/…cka-1-5.html ![]()
malému je teď půl roku, vejde se krásně i v overálku a fusaku ![]()
@Lejaa A to je trojkombinace? Já si myslela, že je tam jen sportovní a hluboká korbička…ale je moc hezký ![]()
@Kaculina2 Firkon Verano. Ale myslím, že ti tu stejně každá maminka napíše něco jiného, takže v konečné fázi z toho asi zrovna moudrá nebudeš
.
Ahojky nevím teda jak velké bude tvoje mimčo v půl roce ale tento kočárekm má jednu z těch větších vaniček. Já jsem sním moc spokojená ![]()
Já mám baby design lupo a neměnila bych!!!
Malej má půl roku a ještě se tam krásně vleze, korba má 80cm, je prostorná. Kočárek se snadlo ovládá. Je to trojkombinace
https://www.google.cz/search?…. malvik. cz%252Fimg%252Fbig%252F206236.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww. malvik. cz%252FKocarky%252Ftrojkombinace%252FBabydesign-Lupo-kombinovany-kocarek%3B617%3B427
Máme na něm autosedačku Cybex ![]()
Příspěvek upraven 17.01.14 v 17:17
@Kaculina2 Se slušnou testovanou autosedačkou žádný. Pokud ti nevadí netestovaná autosedačka Dorjan, Firkon, Tako.
Osobně bych ale do začátku koupila do Prahy jetý houpací Peg-Pérego nebo Inglesinu, jsou lehký a prostorově do MHD ještě v pohodě a zainvestovala pak do slušných golfek nebo malého lehkého sporťáku.
Rozhodně bych nekupovala trojkombinaci, držela bych se dvojkombinace s tím, že většina značek už dělá ke svému kočárku adaptéry, aby na něj šla nacvaknout sedajda ověřené značky ( maxi cosi, romer, cybex). jinak u kočárku záleží na tom, co od něj chcheš.. tři kola, nebo 4? otočná, ebnbo na pevno, chceš, aby houpal..?
@Keyllah píše:
@Lejaa A to je trojkombinace? Já si myslela, že je tam jen sportovní a hluboká korbička…ale je moc hezký
nene, za těch 10680 je k tomu i autosedačka.. je to tam přímo napsaný..:-)
My ho kupovali loni a to byla trojkombinace za 9000,–. Zdražili potvory ![]()
ROAN MARITA.. splňuje tvé požadavky… otázkou je jaké další máš…
třeba já vybírala dle tohodle: spojená rukojeť, čtyřkolka a všechny kolečka stejné (né ty vepředu otáčecí).. houpací a veliký, prostorný..
vyhrál jasně ROAN MARITA:).. ovšem pokud budeš jezdit často i autem a nemáš zrovna kombíka, tak nic moc.. mě to bylo jedno, já strčím kočár do oktávky vklidu..ale mám ještě vw polo a tam ho nedám ani omylem (tedy dám, ale pak nevím kam už bych dala dítě:D)
@Ivčis píše:
Ahojky nevím teda jak velké bude tvoje mimčo v půl roce ale tento kočárekm má jednu z těch větších vaniček. Já jsem sním moc spokojená
ten je také moc hezkej:-)