Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, potřebuji poradit ohledne vybėru kočarku. Bydlime s mužem na vesnici a už ted vim, že jedine kam se tu da s kočarkem vydat jsou polni cesty. Poradte jaky typ kocarku by byl neidealnejsi??? Myslim, ze byly dobry velky kola ale je to jen muj usudek. Nemam s kočarky zadne zkušenosti… dekuji
@PrejLamb Tako Acoustic, pokud nepotřebuješ nosit kočár někam do patra.
V terénu se nám osvědčil Jané Slalom- nafukovací kola, přední lze zaaretovat, lehký, skladný, snadno ovladatelný, jednoduché polohování, i pro delší dítě (sporťák)
Na opravdový polňačky klasický houpací čtyřkolový kočárek. Co za značku pak už záleží, jaké máš požadavky cena/barva/technické parametry.
Hlavně s nafukovacíma kolečkama a odpérovaný…jinak to dítě udrncáš…
@Mama11 píše:
Hlavně s nafukovacíma kolečkama a odpérovaný…jinak to dítě udrncáš…
No síš naklepe jako řízek. ![]()
Roan Marita neb Rocco, Inglesina Magnum z vlastní zkušenosti, všechny mají nafukovací kola, jedná se o houpací, ale těžký kočárek.
Nám se skvěle osvědčil kočárek Tako Warrior a potom jsme ho vyměnili za sporťák Prampol Gazelle. Oba byly za skvělou cenu. A opravdu vím, co doporučuji. Bydlím taktéž na vesnici a ty terény co jsme zvládli byly obdivuhodné ![]()
@PrejLamb píše:
Ahoj, potřebuji poradit ohledne vybėru kočarku. Bydlime s mužem na vesnici a už ted vim, že jedine kam se tu da s kočarkem vydat jsou polni cesty. Poradte jaky typ kocarku by byl neidealnejsi??? Myslim, ze byly dobry velky kola ale je to jen muj usudek. Nemam s kočarky zadne zkušenosti… dekuji
mám už druhé dítko a osvědčil se mi X-lander ale ten se čtyřmi velkými nafukovacími koly na pevno, i to se dají zaaretovat jsou s prominutím na h…o bydlím na vesnici a jezdím s ním jenom po polních nezpevněných cestách, kamarádka měla s těmi co se dají zaaretovat ale vůbec s tím nemůže jet na horší cestu…
kočárek je dobře a jednoduše složitelný akorát nevýhoda je že je trochu těžší a u sporťáku nejde přehazovat rukojeť ale je bytelný a už ho mám tři roky, jsem vyšší postavy a kočárek má nastavitelnou rukojeŤ a je vyšší takže se k němu nemusím krčit… ![]()
Patron Fenix F4. Nezničitelný tank české výroby. Projel s námi Šumavu, pole, lesy.. mám ho už na druhé dítě, bez závad.
![]()
Mám Roan maritu. Jezdila jsem s malým po polích denně a krásně spal, protože kočárek je houpací a taky dostatečně prostorný.
Mám Depemo Alpiron A1 zebra, bydlíme taky na vesnici a jezdíme hodně a můžu jen doporučit
![]()