Kočarek na vesnici a do polních cest

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
534
14.1.14 18:32

Kočarek na vesnici a do polnich cest

Ahoj, potřebuji poradit ohledne vybėru kočarku. Bydlime s mužem na vesnici a už ted vim, že jedine kam se tu da s kočarkem vydat jsou polni cesty. Poradte jaky typ kocarku by byl neidealnejsi??? Myslim, ze byly dobry velky kola ale je to jen muj usudek. Nemam s kočarky zadne zkušenosti… dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33018
14.1.14 18:35

@PrejLamb Tako Acoustic, pokud nepotřebuješ nosit kočár někam do patra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
14.1.14 18:35

V terénu se nám osvědčil Jané Slalom- nafukovací kola, přední lze zaaretovat, lehký, skladný, snadno ovladatelný, jednoduché polohování, i pro delší dítě (sporťák)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
14.1.14 18:39

Terenni tank Apollon Alux.

• Citovat
  • Upravit
7974
14.1.14 18:41

Na opravdový polňačky klasický houpací čtyřkolový kočárek. Co za značku pak už záleží, jaké máš požadavky cena/barva/technické parametry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
14.1.14 18:42

Hlavně s nafukovacíma kolečkama a odpérovaný…jinak to dítě udrncáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
14.1.14 18:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
14.1.14 18:44
@Mama11 píše:
Hlavně s nafukovacíma kolečkama a odpérovaný…jinak to dítě udrncáš…

No síš naklepe jako řízek. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
14.1.14 18:45

Roan Marita neb Rocco, Inglesina Magnum z vlastní zkušenosti, všechny mají nafukovací kola, jedná se o houpací, ale těžký kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz
14.1.14 18:46

Nám se skvěle osvědčil kočárek Tako Warrior a potom jsme ho vyměnili za sporťák Prampol Gazelle. Oba byly za skvělou cenu. A opravdu vím, co doporučuji. Bydlím taktéž na vesnici a ty terény co jsme zvládli byly obdivuhodné :-)

• Citovat
  • Upravit
749
14.1.14 18:46
@PrejLamb píše:
Ahoj, potřebuji poradit ohledne vybėru kočarku. Bydlime s mužem na vesnici a už ted vim, že jedine kam se tu da s kočarkem vydat jsou polni cesty. Poradte jaky typ kocarku by byl neidealnejsi??? Myslim, ze byly dobry velky kola ale je to jen muj usudek. Nemam s kočarky zadne zkušenosti… dekuji

mám už druhé dítko a osvědčil se mi X-lander ale ten se čtyřmi velkými nafukovacími koly na pevno, i to se dají zaaretovat jsou s prominutím na h…o bydlím na vesnici a jezdím s ním jenom po polních nezpevněných cestách, kamarádka měla s těmi co se dají zaaretovat ale vůbec s tím nemůže jet na horší cestu…
kočárek je dobře a jednoduše složitelný akorát nevýhoda je že je trochu těžší a u sporťáku nejde přehazovat rukojeť ale je bytelný a už ho mám tři roky, jsem vyšší postavy a kočárek má nastavitelnou rukojeŤ a je vyšší takže se k němu nemusím krčit… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
14.1.14 18:48

Patron Fenix F4. Nezničitelný tank české výroby. Projel s námi Šumavu, pole, lesy.. mám ho už na druhé dítě, bez závad. :* :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
14.1.14 18:56

Roan marita

• Citovat
  • Upravit
7512
14.1.14 19:06

Mám Roan maritu. Jezdila jsem s malým po polích denně a krásně spal, protože kočárek je houpací a taky dostatečně prostorný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
14.1.14 19:13

Mám Depemo Alpiron A1 zebra, bydlíme taky na vesnici a jezdíme hodně a můžu jen doporučit :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí