Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, holky chtěla jsem se jen zeptat jestli si myslíte že je možné někde vyměnit kočárek Jedo Fyn 4ds za Bébécar stylo AT? Klidně bych i něco připlatila. S kočárkem jsem co se týče vlastností spokojená. Jen bydlím na vesnici a ráda jezdím na procházky do lesa. No abych vám pravdu řekla kočárek to projede, ale malý je naklepaný jako řízeček. Je to zvláštní protože je odpružený krásně
. Myslíte že v nich bude rozdíl? Nový si dovolit nemůžu ![]()
Myslím že na FB je skupinka, kočárkomaniačky, tam by šance byla. nebo si dát inzerát do bazárku. nebo úpln nejlíp, prodat tento, a obratem koupit ten co chceš
Díky za radu, hned se tam mrknu
. Nevím jak dlouho by trvalo než by se ten můj kočárek prodal
to bych se ani nemusela dočkat.
@Ivčis píše:
Díky za radu, hned se tam mrknu. Nevím jak dlouho by trvalo než by se ten můj kočárek prodal
to bych se ani nemusela dočkat.
no bojím se, že spíš se dočkáš toho že ho někdo koupí, než že ho někdo vymnění za konkrétní jiný kočárek ![]()
@slavuska1 To je fakt, zrovna jsem se na něj dívala a byla jsem zasněná
. No budu muset procitnout a dojezdit to nejspíš s řízečkem ![]()
Ten, co sháníš, mám, ale je FAKT DOST jetej - tak na zahradu (nebo do lesa). Nabízím ho v inzerátu zdarma ke kočárku, co prodávám, ale pokud toužíš fakt němlich po něm a zajistíš si odvoz ze současného parkoviště, může být Tvůj ![]()
@Ivčis Jedo Fyn 4DS taky prodávám a zájem není. Myslím, že by to trvalo. ![]()
Jsi z Prahy? Já z Ol ale možná bych to mohla nějak udělat. Jde právě o ty procházky do lesa ![]()
Kočár parkuje u Příbrami. No koukni na fotky, fakt je opotřebovanej (i když jinak je super, houpavej, my ho milovali, na zahradu u babičky byl úplně dokonalej!).
Aha
já myslela, že konečně někoho objevím. Jsem v Olomouci nová ![]()
Zdravím vás holky, chci se zeptat nechcete někdo vyměnit nový kočárek chicco artic používaný tři měsíce, za jiný??