Výměna kočárků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4411
10.1.14 22:17

Výměna kočárků

Zdravím, holky chtěla jsem se jen zeptat jestli si myslíte že je možné někde vyměnit kočárek Jedo Fyn 4ds za Bébécar stylo AT? Klidně bych i něco připlatila. S kočárkem jsem co se týče vlastností spokojená. Jen bydlím na vesnici a ráda jezdím na procházky do lesa. No abych vám pravdu řekla kočárek to projede, ale malý je naklepaný jako řízeček. Je to zvláštní protože je odpružený krásně :nevim:. Myslíte že v nich bude rozdíl? Nový si dovolit nemůžu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
10.1.14 22:19

Myslím že na FB je skupinka, kočárkomaniačky, tam by šance byla. nebo si dát inzerát do bazárku. nebo úpln nejlíp, prodat tento, a obratem koupit ten co chceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
10.1.14 22:24

Díky za radu, hned se tam mrknu :palec:. Nevím jak dlouho by trvalo než by se ten můj kočárek prodal :nevim: to bych se ani nemusela dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.1.14 22:26
@Ivčis píše:
Díky za radu, hned se tam mrknu :palec:. Nevím jak dlouho by trvalo než by se ten můj kočárek prodal :nevim: to bych se ani nemusela dočkat.

no bojím se, že spíš se dočkáš toho že ho někdo koupí, než že ho někdo vymnění za konkrétní jiný kočárek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
10.1.14 22:38

@slavuska1 To je fakt, zrovna jsem se na něj dívala a byla jsem zasněná :lol:. No budu muset procitnout a dojezdit to nejspíš s řízečkem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.1.14 22:38

Ten, co sháníš, mám, ale je FAKT DOST jetej - tak na zahradu (nebo do lesa). Nabízím ho v inzerátu zdarma ke kočárku, co prodávám, ale pokud toužíš fakt němlich po něm a zajistíš si odvoz ze současného parkoviště, může být Tvůj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
10.1.14 22:43

@Ivčis Jedo Fyn 4DS taky prodávám a zájem není. Myslím, že by to trvalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
10.1.14 22:43

Jsi z Prahy? Já z Ol ale možná bych to mohla nějak udělat. Jde právě o ty procházky do lesa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.1.14 22:45

Kočár parkuje u Příbrami. No koukni na fotky, fakt je opotřebovanej (i když jinak je super, houpavej, my ho milovali, na zahradu u babičky byl úplně dokonalej!).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
10.1.14 23:06

@Ivčis

A odkud jsi přesně? taky jsem z Olomouce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
10.1.14 23:16

@Elen.Lenka Ono nejsem přímo z Olomouce je to asi 10km od ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
10.1.14 23:17

@Ivčis

Aha :) já myslela, že konečně někoho objevím. Jsem v Olomouci nová :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
30.7.15 21:28

Zdravím vás holky, chci se zeptat nechcete někdo vyměnit nový kočárek chicco artic používaný tři měsíce, za jiný??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí