Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Kaculina2
Doporučuju tyto stránky a navštívit jejich kamennou prodejnu, tam mají kočárky levněji než na netu. V sobotu si jedeme tento kočárek vyzvednout http://www.detskyraj.cz/…ojeti-zdarma Místo zateplení rukojeti máme moskytiéru a budeme platit 9580 kč
Tak tady rozhodně nenajdeš jednoznačnou odpověď…
Máme Dorjan - polská klasika, trojkombinace, ale je zase těžší. Korba veliká, ale to má dneska hodně kočárků… ono je každého půlroku něco nového.
Cenovou relaci máš dost nízkou, já bych znova koupila něco jiného, dražšího. Ale niméně v něm vozím už druhé dítě a dáváme mu zabrat. Malá je veliká a mám ji tam i s vložnou taškou v 7 měsícíh.
@avm3 píše:
Tak tady rozhodně nenajdeš jednoznačnou odpověď…
Máme Dorjan - polská klasika, trojkombinace, ale je zase těžší. Korba veliká, ale to má dneska hodně kočárků… ono je každého půlroku něco nového.
Cenovou relaci máš dost nízkou, já bych znova koupila něco jiného, dražšího. Ale niméně v něm vozím už druhé dítě a dáváme mu zabrat. Malá je veliká a mám ji tam i s vložnou taškou v 7 měsícíh.
Já bych teda zas do kočárku víc nedala..
těch 10 000 mi přijde akorát.
Dostaly jsme použitý (známí vyřazovali) Stokke Xplory. Co říct k němu. Drahý, luxusní, na cestování super. Po „dědině“ s ním nerada jezdím. Uvnitř malý, boudička moc otevřená. Koupila jsem Roan marita na takové běžné jezdění. Super. Vysoký, péruje, malou balím do fusaku Emitex (zimní, do autosedačky) - krásně obepne tělíčko a ještě s ním ji vkládám do velkého zimního fusaku Emitex. Zapnu a na ni deku. Nabalím ji, nefouká jí tam, krásně tam vegetí.
Jinak vám všem děkuju, rozhodně je pojedu obhlídnout jen jsem tak chtěla mít nějakou představu:-)
@Lejaa já dala za první kočárek 26 litrů a šel prodat po 4 měsících.. mám tř děti a čekám čvrté a stojí mi tu zásadně kočárky do tak cca 7 000 kč, nenašla jsem žádnou kvalitu, za ketrou by se mělo platit tolik navrch…
@Bobi.verunka Ještě předevčírem bychh s tebou souhlasila. Ale potom, co nám včera praskla konstrukce bych ho už nechtěla ani zadarmo. Po 5 měsících používání. Takže opravdu drahá sranda.
Super téma, nechtělo se mi nic zakládat, ale jsem na tom bez dvou týdnů těhotenství stejně jako zakladatelka a příští zimu mě čeká nejmíň půlroční dítě ve fusaku, chtěla jsem nějakou ojetinu kolem 3000, ale prostornou!!
@Krrysa píše:
@Lejaa já dala za první kočárek 26 litrů a šel prodat po 4 měsících.. mám tř děti a čekám čvrté a stojí mi tu zásadně kočárky do tak cca 7 000 kč, nenašla jsem žádnou kvalitu, za ketrou by se mělo platit tolik navrch…
Právě… Bohužel se většinou platí značka..
Kočárek za 7000 poslouží stejně jako za 30 000
@Teruna000 nestraš… vozíme 9 týdnů, zatím jsem naprosto spokojená. Recenze ze svého okolí mám na Firkony taky jen kladný…
A vozíte ve městě, nebo v terénu? V terénu je konstrukce přece jen víc namáhaná… ![]()
Holky souhlasím. Ten náš Stokke, který jsme dostali na vyřazení zadarmo, stojí od 25000 kč nahoru. Sama bych si ho nekoupila. Roan maritu jsem sehnala za 2500 kč v místním bazárku, od slušné maminky, jen boudička byla vybledlá a tu jsem si sehnala od dodavatele na netu za 800 kč fungl novou. Jsem s ním nadšená.