Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Milé dámy tak je to tady Nový X-Lander… No snad budou kvalitnější než kolekce 2013/2014 hlavně X-MOVE řada
![]()
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XATen sporťák x-pulse nevypadá špatně. Ještě jsem zvědavá na ceny
@petulagabi píše:
Já mám 2013,xmove a jsem spokojená:.-)
Já taky ![]()
a tyhle pro mě vzhledově nic moc ![]()
Že jo, ty matky jsou děsně náročný, nejlíp aby to samo jezdilo:-)
Moc se mi nelíbí
. Jinak, X-move není špatný, má mouchy, jako každý kočár
.
Já měla X Move. Byla jsem s ním spokojená. Ale po roce praskla teleskopická rukojeť
a v obchodě mi řekli, že nejsem první… kdyby udělali jinou konstrukci tak by byl supéér…
Jinak tento model v přepočtu 13555kč..
Akorát by mě zajímalo jak ta konstrukce v obráceném L bude držet když do sportovní verze posadíte roční dítě které má 10 a více kg…
Holky, vím že to tady asi moc nepatří, ale můžu se zeptat, v kolika měsících jste přecházeli na x-landeru z korbičky do sporťáku? Díky ![]()
Kdy bude v prodeji? Sporťák se nám strašně líbí a už by jsme ho akutně potřebovali… ![]()
Ahoj
, chtěla bych se zeptat, jestli už máte některá novinku X-lander X-cite 2014? Jestli ano, tak jak se vám s ním jezdí a jak velká je sedačka? Děkuji
@petulagabi píše:
Já mám 2013,xmove a jsem spokojená:.-)
Také mám tento typ a zatím si nemůžu absolutně na nic ztěžovat. Max za měsíc budu muset vyměnit hlubokou korbičku za sporťák, protože ta naše dlouhonohá princezna už se tam téměř nevejde
.