X-Lander 2014/2015

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1731
10.1.15 13:14

Mela by jit, nemam to odzkousene, ale melo by to jit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.1.15 13:20

Ja mam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.1.15 13:21

Ja mam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.1.15 13:26

@mmmmm02 ja mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
27.1.15 17:58

@petjan84 dekuji, prehodnotila jsem a poridila jiny kocarek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
28.2.15 10:44

Ahoj holky, prosím o doporučení nějakého x-landeru s otočnou sportovní korbou, který by šel třeba i složit spolu s konstrukcí a aby byl do terénu, nebyl uplně těžký a měl dobrou stříšku a polohování nožiček. Co koukám tak jsou x-landeři pěkný, já měla jen jednou golfky koupené v xxx-lutz a byl to horor, třikrát jsme je reklamovali s jinou závadou, tak doufám, že sportaky jsou kvalitnejsi, prijdou mi jinak fakt pekne propracovane, vypolstrovane a pohodlne pro deti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.2.15 11:38

Já mám tenhle a jsem spokojená http://www.zbozi.cz/…nder-x-move/
Je tam teda i korbička pro malé miminko, mám přesně tuhle kombinaci.
Kočárek je vhodný i do terénějších cest, nemá teda úplné odpružení ale široká nafukovací otočná kola, dají se i zablokovat, ve městě taky v pohodě. Navíc je fakt pěknej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
28.2.15 11:39

@Lusijka krásná profilovka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1731
28.2.15 11:50

My mame x-move do terenu, do mesta, sportak po i proti směru, jen skladani do auta neni s konstrukci, zvlast kolecka, zvlast sportak, strizka dlouha, jde povolit zipem, polohovani nohou i zadicek
xa jde pouze po smeru a sklada se s konstrukci
Ostatní jsem nezkoumala, chtela jsem velky nafukovaci kolecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
28.2.15 12:10

@LenďuleB děkuju, je krásnej, musim se na ně jít podívat, mám trochu strach, že budou větší než chci, co si pamatuju, dívala jsem se na x-landery už před první dcerkou, ale tenkrát jsme měli pidi auto, takže jsme hledali pidi kočár či superskladný, ted už takové požadavky nemám, ale pořád váhám, jestli už něco, co je skladnější a trochu teréní, nebo terénák. až se ale zamiluju, nebude co řešit :)) díky, profilovku máš taky krásnou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
28.2.15 12:49

@Lusijka my máme golfa a fabii a kolečka u X move sundávat nemusím při skládání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
28.2.15 13:08

@Lusijka Tak presne ten na ktery odkazuje @LenďuleB mame doma a jsem s nim naprosto spokojena!!! Jde az do lehu, ma polohovatelne nohy a v terenu na chate ho vyuzivame fakt hodne a jezdime s nim i rybarit a pohodicka. Korbicka se da otocit a striska je bezva. Uz bych asi nekupovala znovu ten destnicek, vyuzili jsme ho parkrat. Jinak ale fakt muzu doporucit :palec:. Jo a mam Twingo a vejdeme se tam v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
28.2.15 13:20

Já jsem x Lander taky puvodne chtěla. Ale když jsem si vyzkoušela na prodejně, hrozně mě zklamal a to tim jak je těžkej a to v nem nebylo 10 kg dite. A není ani odpruzeny. Nakonec jsem sahla po Depemo Alpiron je to taky Polák ale je mnohem lehčí, líp se s nim manipuluje, dokonce je odpruženy a ještě vyjde mnohem levněji. Je fakt že materiál ( myslím tim látku) ma x Lander kvalitnější. konstrukce je podobna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
1.4.15 22:48

Maminky, chtěla bych vědět, jak jste spokojené s x landrem xa 2014?Jaké jsou nevýhody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.5.15 21:12

Ahoj holky. Vy co mate x-move…chrasti vam predni kolecka? Mame kocarek uplne novy, pouzivame ho treti mesic a kolecka desne chrasti (jakoby loziska). Nedela to nektere taky? Nebo je to na reklamaci? :?: :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí