X-Lander 2014/2015

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
17.4.14 14:25

Kasatko, děkuji za odpověď, také očekáváme přírustek v červnu a do té doby chceme kočárek pořídít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1731
17.4.14 15:48

@Nemona já sem kočárek už objednávala, jak bylo v Praze FOR BABIES tak byly slevy, tak sem si ho brala v rámci těch slev. Hlavně bacha, dovozce x-lander už nemá na skladě vůbec XA a další budou až v červenci, tak aby jim nedošly i x-move

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.4.14 17:08

Ok, díky za info, my bychom chtěli X-Lander move v setu, tak snad jeste seženeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1731
17.4.14 17:20

@Nemona tak pokud chcete celý set, tak leda kolekci 2012/2013, nová kolekce 2014 v setech není. Bavila jsem se s dovozcem a sety dělají aby vyprodali skladový zásoby, takže sety z 2014 budou příští rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
19.4.14 08:19

Ahoj holky, máte někdo doma už x-move 2014?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.4.14 07:28

Ahoj, prosím o radu zkušených maminek. Čekáme první miminko a zalíbil se mi x-lander xa 2014, ale obávám se hluboké korbičky, protože se nám má mimi narodit v srpnu. Děkuji za rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.4.14 08:18

@Raduuus ahoj, já jsem měla xa koupený 2010, myslím, že velikost korbičky se nijak nezměnila. Mají nově polohování, tak to by třeba tu dobu v hluboké mohlo prodloužit, ale bez pásu si to nedovedu moc představit. Malý mi v hluboké vydržel 6měsíců(narodil se ale v lednu)místo ještě měl, ale chtěl vidět a nebavilo ho to tam-ve sporťáku přestal plakat. Mě ale vadilo, že na něj ve sporťáku nevidím, tak jsem ho prodala. Teď jsem na tom podobně jako ty, čekáme mimi v červenci a taky se obávám, že ho v zimě budu muset dát už do sporťáku. Přemýšlím nad x-movem-chci na mimčo vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.4.14 08:49

Ahoj, koukala jsem na x-move a je asi opravdu lepší, taky bych raději na mimi ve sporťáku ráda viděla. Ta hluboká korbička mě, ale dosti děsí. Kamarádka mi říkala o Dorjan danny sport prestige mají větší korbičku. Tak jsem to omrkla :) Ale pořád se mi líbí víc vzhledově x lander :D Chtěla bych, aby mimi mělo pohodlí, ale omezují mě tak trochu i finance :/ Jsem strašně nerozhodná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1731
23.4.14 08:55

@Raduuus mě nový x-lander x-move 2014/2015 dorazil včera domu a myslim si že jsem udělala dobře že jsem si ho vzala… Malýho čekáme v červnu, takže počítám, že část zimi bude ve sporťáku proto sem si brala x-move abych ho mohla mít k sobě… co jsme koukali s chlapem na kočárky, tak ano jsou kočárky s větší korbou, a i levnější, ale nám se nelíbila konstrukce korby (celá plastová), nebo kolečka vypadali fórově, blbě se kočár skládal apod. Mám kámošku jak s x-lander tak s Dorjan danny a můžu říct že snad s žádnym kočárkem se mi nejezdilo hůř než s Dorjan Danny, tak blbě ovladatelný kočár sem ještě nevozila… ale je to věc názorů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.4.14 09:05

Mohu se prosím zeptat, co vše jsi objednávala a na kolik tě to vše vyšlo? vyčetla jsem, že od půl roku může už být mimi ve sporťáku, tak by to s tou hlubokou korbičkou nemuselo být tak hrozné. Jsem z toho všeho hrozně zmatená. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.4.14 09:07

@Raduuus já to mám stejně, nerozhodnost je moje druhé jméno :mrgreen:. Já jsem právě byla se značkou x-lander moc spokojená. Měla jsem xa, kvůli sporťáku jsem prodala a koupila tehdejší novinku xq -ten byl otočný, ale měl malé kolečka, které se tak nějak blbě podsekávali, tak jsem koupila x-mova 2012 a to byla velká spokojenost. Neměla jsem s ním žádný problém, projel veškerý terén, prostě super, až na váhu má 15kg. U prvního mě to nevadilo, ale teď když budu mít 2děti, tak jsem chtěla lehčí. Řešila jsem brio go, je lehoučký 11,4kg, ale vyjde dost draho :( takže s největší pravděpodobností půjdu do x-move. Líbí se mi ta černobílá korbička a černý sporťák, tak si to asi tak poskládám. A tu hlubokou korbičku asi řešit nebudu, buď to vyjde nebo ne :mrgreen: ony jsou malé téměř všechny a ve sporťáku na sebe uvidíme. Fakt mi jde o tu komunikaci, se synem jsem mluvila pořád a v roce a půl už vykecával až se každý divil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.4.14 09:11

@kasatko Můžu se zeptat jakou máte barvičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1731
23.4.14 09:13

@Raduuus komplet kočár… sporták vč. pláštěnky, nánožníku (fusak sem zatím nebrala, ten mám po sobě pravýho berana, tak chci zkusit, zda tam pujde, jinak ho dokoupim) Blbý je že musíš koupit jako základ sporták, ale tak co za půl roku bych to zase řešila… k tomu sem vzala korbu, autosedačku jsme si brali k tomu Be Safe + adaptéry na kočár… vesměs sem vzala všechno… až na tašku, tu chci někde vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.4.14 09:19

Kristynaa Tak to bychom si v té nerozhodnosti nejspíš rozumněly :D
Kasatko Děkuji za odpověď. Ještě dotaz prosím, dá se polohovat do úplného lehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1731
23.4.14 09:29

@kristynaa tu béžovou
@Raduuus tak ted si mě dostala, vodováhu jsem na sporták nedávala zda je to uplný leh, možná tam je mirné zvednutí, ale moc ne… řekla bych max. tak 5 stupnů

jo nerozhodnost… to znám… celou dobu sem chtěla x-lander, přes něj nejel vlak, žádnej jinej vidět nechci, pak sem to začala řešit v Praze byl veletrh, ještě tam sem byla rozhodnutá pro x-lander, pak jsme ten den jeli s chlapem do Malviku a tam začal, že ty světýlka co tam jsou jsou zbytečně silný atd… a že to neni hezký a byla jsem v prde** tak sem začala hledat jinej… koukala jsem na ABC Design Viper S4 (oproti x-lander se hůř skládá, korba stejná a hůř se mi ovládal) tak Camarelo (to nám přišlo forový - ty kola, velká korba ale zase až moc, o skládání ani nemluvim, pani v krámu nemohla ani složit jak byl velkej) pak nám nabízeli Cam a nebo Inglesinu (zaprví 25.000 za kočár se mi dávat nechtělo a zadruhý chtěla jsem nafukovací kolečka a přední větší) pak jsem sama bez chlapa dojela do Konětop do Babypointu (dovozce x-lander, pani mi tam všechno ukázala, nechala vyzkoušet a bylo rozhodnuto) takže začala jsem na x-lander x-move a nakonec jsem u něho i skočila… a jsem fakt ráda, už se těším až vyjedeme… a nakonec sem ho ještě stihla vzít ze spuntika s veletržní slevou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí