Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XA@TerinaK me to delalo, nemam servis v konetopech daleko tak sem tam s tim jela a hyly ty kolecka uvolneny ty stredy, staci utahnout
@kasatko uz jsme dotahovali a nic moc platny
Ale zkusime to znovu.. ![]()
Ahoj, tak já jsem loni v říjnu koupila x-lander x-cite kolekce 2014/2015 a jsem teda opravdu spokojená, dojedeme všude, kameny i zámkovka úplně v pohodě, to samé sníh, žádný problém, super je otočný sporťák, syn v něm jezdí a je mu 18 měsíců a máme 9 kilo. vešel se i s rezervami s fusakem do sporťáku. polohování není klasické zádové, ale sklápí se celá! bouda!, ale mně nevadí. dokoupila jsem si i deštník a super. Teď nám tedy praskla lanková brzda, ale byla špatně od výrobce, takže to nebylo opotřebením. to mi bylo řečeno. a vzhledově úplně super. za mě s čistým svědomím vřele doporučuji. Mám passat combi a kočárek (podvozek a sporťák) zabere pouze půlku kufru. skládám na sebe, takže další půlka kufru je volná. kočárek je velice dobře ovladatelný a relativně lehký.
Ahoj holky, mate některá zkušenost už s novým x landerem x pulse
děkuji
Uvažuji o něm a taky bych nějakou recenzi uvítala, ale x-lander x pulse zatím nic..:-(
@Kecka9 mame ho uz doma, je krasnej a super, zatim jedina nevyhoda je, ze kdyz se jsem si priobjednala nanoznik a ten bohuzel nezabranuje aby nefoukalo do kocarku, to je zatim moje jedine minus, jinak jsem snim spokojena zatim. Uvidime tak za mesic a dal
@luciuss7 No ja se na nej nakonec taky chystam, cca za14dni ho pujdem objednat..jen vaham béžová x šedá.;-) Jinak s tim nanoznikem - myslis u sportaku, nebo u hluboke korby? Diky ![]()
@Kecka9 u sportaku, jinak stim jezdim už denno denne a je super jsem snim spokojena, pouzivam na konstrukci i autosedacku takze super jak nekam chci jet slozeny je to raz dva
![]()
Ahoj holky. Mám takový dotaz. Mám korbičku x lander a zháním na ni něaký stojan. Abych to mohla použivat u postele místo postýlky. Maáme malý byt… Děkuji
@Mišičta - co koupit tento sportak? Vypadá to, že na to jde připevnit i korbicka a je to malé a skladne..http://www.kasparek-baby.cz/x-lander-sportovni-kocarek-x-fit
@Králičice ja mám sporťak s korbičkoi ale vyresim to tak jak mě napadlo ve sklepě. Máme tam starou dřevěnou židličku tak bych tu korbu mohla dát na to a připevnit. Nechci kupovat zatím nic tak draheho. Snažím se z méně udělat mnoho ![]()