X-Lander 2014/2015

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1731
11.5.15 10:49

@TerinaK me to delalo, nemam servis v konetopech daleko tak sem tam s tim jela a hyly ty kolecka uvolneny ty stredy, staci utahnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
11.5.15 11:24

@kasatko uz jsme dotahovali a nic moc platny :? Ale zkusime to znovu.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1731
11.5.15 12:59

@TerinaK mě to dotáhli a pomohlo to, leda potom reklamace :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.5.15 21:58

Ahoj, tak já jsem loni v říjnu koupila x-lander x-cite kolekce 2014/2015 a jsem teda opravdu spokojená, dojedeme všude, kameny i zámkovka úplně v pohodě, to samé sníh, žádný problém, super je otočný sporťák, syn v něm jezdí a je mu 18 měsíců a máme 9 kilo. vešel se i s rezervami s fusakem do sporťáku. polohování není klasické zádové, ale sklápí se celá! bouda!, ale mně nevadí. dokoupila jsem si i deštník a super. Teď nám tedy praskla lanková brzda, ale byla špatně od výrobce, takže to nebylo opotřebením. to mi bylo řečeno. a vzhledově úplně super. za mě s čistým svědomím vřele doporučuji. Mám passat combi a kočárek (podvozek a sporťák) zabere pouze půlku kufru. skládám na sebe, takže další půlka kufru je volná. kočárek je velice dobře ovladatelný a relativně lehký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4429
16.6.15 14:43

Ahoj holky, mate některá zkušenost už s novým x landerem x pulse :?:děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.7.15 14:05

Uvažuji o něm a taky bych nějakou recenzi uvítala, ale x-lander x pulse zatím nic..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4429
28.7.15 13:51

@Kecka9 mame ho uz doma, je krasnej a super, zatim jedina nevyhoda je, ze kdyz se jsem si priobjednala nanoznik a ten bohuzel nezabranuje aby nefoukalo do kocarku, to je zatim moje jedine minus, jinak jsem snim spokojena zatim. Uvidime tak za mesic a dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.9.15 19:51

x pulse

@luciuss7 No ja se na nej nakonec taky chystam, cca za14dni ho pujdem objednat..jen vaham béžová x šedá.;-) Jinak s tim nanoznikem - myslis u sportaku, nebo u hluboke korby? Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4429
28.9.15 20:10

@Kecka9 u sportaku, jinak stim jezdim už denno denne a je super jsem snim spokojena, pouzivam na konstrukci i autosedacku takze super jak nekam chci jet slozeny je to raz dva :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.9.15 20:18

@luciuss7 Diky moc za info, jsi zlata! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
18.11.15 20:24

Ahoj holky. Mám takový dotaz. Mám korbičku x lander a zháním na ni něaký stojan. Abych to mohla použivat u postele místo postýlky. Maáme malý byt… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
18.11.15 20:25

Snad se tu někdo najde kdo mi poradí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4429
18.11.15 20:30

@Mišičta tak to slysim poprve, to ti neporadim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
18.11.15 20:38

@Mišičta - co koupit tento sportak? Vypadá to, že na to jde připevnit i korbicka a je to malé a skladne..http://www.kasparek-baby.cz/x-lander-sportovni-kocarek-x-fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
18.11.15 21:05

@Králičice ja mám sporťak s korbičkoi ale vyresim to tak jak mě napadlo ve sklepě. Máme tam starou dřevěnou židličku tak bych tu korbu mohla dát na to a připevnit. Nechci kupovat zatím nic tak draheho. Snažím se z méně udělat mnoho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí