X-Lander 2014/2015

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2273
13.3.14 20:26

Ahojky holky, tak do toho cite bych nešla ani omylem. Je to týden a půl, kdy se mi při sjíždení schodů zlomila rukojeť na x-move. A jak jsem projela net, nejsem zdaleka jediná. Takže jak vidím ten cite, tak mám husí kůži…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
14.3.14 09:09

Nápodobně, taky budem už měnit:-))kolik je tý Vaší dlouhonožce?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.3.14 09:19
@Hančíí píše:
Ahojky holky, tak do toho cite bych nešla ani omylem. Je to týden a půl, kdy se mi při sjíždení schodů zlomila rukojeť na x-move. A jak jsem projela net, nejsem zdaleka jediná. Takže jak vidím ten cite, tak mám husí kůži…

A uznali Vám reklamaci? Chtěla bych ten nový typ 2014, tak doufám, že se to nestane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
14.3.14 12:57

Jj, je to na reklamaci. Jeste aby to neuznali! Jen je mi spatne, kdyz si predstavim, co se mohlo stat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.3.14 15:02

Byla jsem se podívat na nový x-movie 2014, je úplně stejný jako typ 2013 jen jsou nová barvy. Typ x-city se absolutně nehodí do terenu, z toho mám strach, hodně jezdíme… Tak nevím, doma mám nový maxi cosi 2013, ale není moc skladný do auta, chtěla ho vyměnit za nový x-movie, ale pořád nevím… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812
14.3.14 22:16

@petulagabi 6 mesicu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
15.3.14 10:38

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, včera jsem objednala X-lander XA 2013. Ale teď mi zase všichni říkají, že ta hluboká korbička je docela malá. Malá se má narodit 18.7. a já potřebuji, aby se mi tam vešla ještě v zimě. Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
15.3.14 10:42
@Zuzik12 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, včera jsem objednala X-lander XA 2013. Ale teď mi zase všichni říkají, že ta hluboká korbička je docela malá. Malá se má narodit 18.7. a já potřebuji, aby se mi tam vešla ještě v zimě. Máte někdo zkušenost?

jo a korbička je X-pram 2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.3.14 11:09

Povívej se na korbičku Maxi Cosi, pomocí adaptéru ji můžeš dát i na x lander. Korbička je dostatečně velká, naše Vali má 10m., 74cm a 9kg a vejde se tam ještě v zimním fusaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
15.3.14 11:14
@Pipula píše:
Povívej se na korbičku Maxi Cosi, pomocí adaptéru ji můžeš dát i na x lander. Korbička je dostatečně velká, naše Vali má 10m., 74cm a 9kg a vejde se tam ještě v zimním fusaku…

když já objednala takový zvýhodnění set za necelých 15 000 Kč a tam byla ta X-pram. Je tam vlastně sportovní kočárek XA 2013, X-pram 2013, Autosedačka BeSafe Izi-go, fusak, taška a slunečník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
15.3.14 11:15

Ja se chystam kupovat x run ale loňský model. To je docela mazec, ze vam praskla rukojet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.3.14 11:25

Nevím, zkušenost nemám. Když se v zimě nevejde, tak dáš prcka do sporťáku, když koupíš kvalitní teplej fusak, tak myslím, že nebude problém. A pokud bude zima jako letos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
15.3.14 11:27

@Pipula To je pravda, známá říkala, že její malá nechtěla být v hlubokém od 5 měsíců a že v -10 stupních ji musela vozit ve sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.3.14 11:31
@Zuzik12 píše:
@Pipula To je pravda, známá říkala, že její malá nechtěla být v hlubokém od 5 měsíců a že v -10 stupních ji musela vozit ve sporťáku.

Ano, navíc už jsem i viděla, že některé matky vozí dítě ve sporťáku už od narození… Dá se koupit taková ta přenosná taška, tu vloží do sporťáku… Korbičky už nejsou IN… Myslím, že toto už je přehnané, ale každého věc, svému dítěti bych to udělat nemohla… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
15.3.14 11:36
@Pipula píše:
Ano, navíc už jsem i viděla, že některé matky vozí dítě ve sporťáku už od narození… Dá se koupit taková ta přenosná taška, tu vloží do sporťáku… Korbičky už nejsou IN… Myslím, že toto už je přehnané, ale každého věc, svému dítěti bych to udělat nemohla… 8o

No, já bych právě chtěla ještě přes zimu vozit v hlubokém. A teď nevím, jestli jsem se neunáhlila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí