X-Lander 2014/2015

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1731
23.4.14 10:31

@janikhlavik x-move můžeš otočit sporták proti směru jízdy, XA neotočíš ale zase se líp XA skládá… ale bacha, co vim tak dovozce už XA nemá (další přijde v červenci) takže leda zda krámy nemaji na skladě XA…jinak x XA jsem nejezdila všichni kolem mě mají x-move

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1731
23.4.14 10:32

@janikhlavik x-move musíš sundat sporták, složit kolečka zvlášt… dohromady jako XA to nelze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.4.14 10:36

@janikhlavik u x-move se musí vycvaknout sporťák a pak složit podvozek. Nejde to vše jak u xa. Ale zase mi přijde lepší, že se potahy nezašpiní od podvozku. A je tam snad jen 1kg rozdíl, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
23.4.14 10:43

@kasatko To skládání není tedy moc vychytané :-( Já potřebuji nový kočárek až na listopad, takže času dost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
23.4.14 10:47
@kristynaa píše:
@janikhlavik u x-move se musí vycvaknout sporťák a pak složit podvozek. Nejde to vše jak u xa. Ale zase mi přijde lepší, že se potahy nezašpiní od podvozku. A je tam snad jen 1kg rozdíl, ne?

Děkuji :kytka: co jsem koukala, tak by tam měl být rozdíl 1,2kg tak to není zas tak hrozné. Move by měl být snad i užší než xa, tedy podle údajů od výrobce, ale není nad osobní hodnocení majitelek. Já jsem byla s xa spokojená a u move jako velkou výhodu vidím to, že jde v obou směrech, protože korbičky nejsou s těch největších, ale čekám na listopad, tak zimu v korbě dáme i s fusakem a pak si myslím, že do toho léta by to mohlo stačit a pak do sporťáku a když bude prcek ještě malej, tak na něj alespoň uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.4.14 15:22

Taky uvažuji nad X-Lander a též sem se rozhodovala mezi XA či X-MOVE. U x-move vede to, že se dá otočit po i proti směru jízdy. Akorát se bojím jako většina maminek tady té hluboké korbičky. Mimčo čekáme na konci srpna, takže času ještě dost. Když by byla zima jako letos, tak by to bylo super, ale kdo ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
25.4.14 10:38

Ahoj holky, tak jsem si ho včera objednala :) nechala jsem si ho teda až na konec května, takže jak dojde, hodím sem fotky a písnu jak jsem spokojená. Nakonec jsem si vzala černý sporťák, nánožník, hlubokou korbičku comic(čeno-bílou)z x-cite je stejná a jde i na move, tašku comic, vajíčko Cybex s adaptérama. Už se na něj těším :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
27.4.14 10:58

Tak se hlásím znovu, už máme sporťák nové kolekce XA projetý a je super. Synovi je čerstvě půl roku a je celý nadšený, že může sledovat svět zase z jiné perspektivy. Potěšilo mě, že jde sporťák úplně do lehu (i do sedu narozdíl od starých kolekcí). S nánožníkem je syn krásně krytý, takže je jako v korbičce, jen má víc prostoru. A znovu musím vyzdvihnout výhody tohoto sporťáku oproti napevno nacvakávacímu, že se při nerovnostech lůžko mírně pohupuje ze strany na stranu, tak dítě nemá žádné tvrdé nárazy. Do terénu ideální. Navíc je odpružení zadních kol znát. Také šířka je fajn, vejde se všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
28.4.14 11:27

@Monysek8 Ahoj a ty máš XA 2013 nebo 2014? Já teď koupila celý set XA 2013, ale ta hluboká korbička mi připadá malá. Termín mám v červenci a bojím se, že se mi tam v zimě malá už nevejde… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
28.4.14 12:55

@Zuzik12 Mám sporťák 2014. Korbičku jsme tam nacvakli původní z kolekce 2008 (velikost mají pořád stejnou) a teď v půl roce jsme přešli na sporťák. Všichni kluci šli do sporťáku kolem půl roku, protože byli celkem velcí, ale někomu tam dítě vydrží dýl. Záleží i na tom, jestli nebude už chtít koukat dopředu, mít zvýšenou polohu atd. Ale i kdyby vyšel sporťák na zimu, vůbec bych se nebála. S fusakem a nánožníkem tam má dítě stejný komfort jako v korbičce a ještě ke všemu měkčí jízdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
28.4.14 14:40

@Monysek8 Tak díky za uklidnění… :-) Moje známá má chlapečka, jsou mu 4 měsíce a taky už v tom hlubokém nechce být, když nevidí pořádně na okolí, tak řve… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
28.4.14 14:55

@Zuzik12 Myslím, že velikost korby je ideální, je skladná, žádný tank a přechází se v pravý čas. Sporťák (alespoň 2014) jde prakticky do lehu, tak není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.14 23:30

Zdravím.
Já budu kupovat Xlander pulse sporťák :) a hlubokou korbičku xpram :) od Cite :D. a mám vymyšleno, taška od cite, dešník od pulse, fusak od cite. :) co myslíte dobrý..? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.6.14 10:13

x-move 2014

Tak už jsem konečně nafotila. Ve sporťáku teda není daná ta vnitřní vložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.6.14 10:19

@Markéta Velecká ahoj, to je ten s těma malýma kolečkama? Já jsem právě malé nechtěla, tak jsem vzala x-move. A hlubokou a tašku mám taky cite. A ještě budu dokupovat do sporťáku ten černobílý fusak. Určitě pak písni jak se ti bude jezdit, jsem zvědavá jak pokročili…myslím, že se x-lander rok od roku zlepšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí