Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Teruna000 no, tak uvidíme (teda doufám, že neuvidíme)… Fakt na něj nedám dopustit
@Bobi.verunka já mám taky firkona, jezdím pouze terénem a v pohodě..
Holky, poradíte mi nějaký dobrý sporťák? Požadavky: 4 kola, do města i do terénu - chodíme často po lesních cestách a polňačkách(manžel hraje geocashing), prostorný a zároveň skladný do auta (ne kombík). Moderní.
@Kaculina2 píše:
@Lejaa Taky si myslím
tak pak polák nebo použitý…
Nevím na co bych měla kočárek za 30 000. Myslím, že dítěti je jedno kolik stál kočárek ve kterém se vozí, a pokud jsou takový lidi, kteří mě budou pomlouvat že mám kočár z Polska a nebo použitý tak takový lidi mě vůbec nezajímají…Neříkám, že jsme na tom finančně špatně, ale dát takových peněz jen do kočárku mi přijde zbytečné. Jak už tady někdo psal kočárek do 10 000 seženu a myslím, že to s ním vydržíme!
@Janka 4 Pokud ti nevadí nepolohovací nožičky, tak B-Motion, ale co si založit vlastní téma
?
@Virginia za 3000 seženeš v super stavu roan marita… a vejde se tam i v zimě s fusakem.. ovšem záleží zas na dalších faktorech..pro mě je to ten nejlepší kočár..ale ostatní nadávají, že se nevejde do auta, nejezdí se s nim zrovna nejlíp v krámech protože má všechny 4 kola stejně velká a nemá přední otáčecí..ovšem já mám averzy na ty otáčecí nebo na trojkolky, takže u mě to byla jasná volba:)
@Kaculina2 píše:
Nevím na co bych měla kočárek za 30 000. Myslím, že dítěti je jedno kolik stál kočárek ve kterém se vozí, a pokud jsou takový lidi, kteří mě budou pomlouvat že mám kočár z Polska a nebo použitý tak takový lidi mě vůbec nezajímají…Neříkám, že jsme na tom finančně špatně, ale dát takových peněz jen do kočárku mi přijde zbytečné. Jak už tady někdo psal kočárek do 10 000 seženu a myslím, že to s ním vydržíme!
naprostý souhlas!!:).. já mám ten roan marita.. teta přišla, kde jsme ho kupovali, že je super.. všichni že jsem dobře vybrala a že jsem asi musela jet daleko protože v okolí prodejna nových kočárků není… no ejhle, já ho kupovala od paní po jednom dítku, je jak nový a neplatila jsem ani 5000 ![]()
.. (dokonce ani 4000…:D).. teď jen koukám, že budu dokupovat k tomu autosedačku-vajíčko co na to jde připnout.. protože podvozek se mi do auta vejde, ale jako hlubokou verzi to do auta dám jen tak tak (a už se mi tam nikdo nevejde jen kočár, já a dítko)
@Terulisekk Zkusím kouknout, dík. Mi se líbí, když je pěknej a zachovalej. Zase nevím, jestli mi nepřijde málo moderní.
Auto mám velký, s tím problém nemám.
@Terulisekk My tady právě taky nic moc nemáme vlastně spíš nic než moc
jeli jsme do Prahy a po dvou obchodech mě to přestalo bavit a jeli jsme domu s tím že žádný kočárek nikdy neseženu
My teda bydlíme ve městě, ale rodiče mám na vesnici a tam mám kočár po mé sestřičce jsou jí 4 a taky si myslím, že ten tam stačí tuším Kajtex nebo tak nějak už si nevzpomínám…
Tak ještě mám čas na vybírání ![]()
@Kaculina2 Proč hned za 30 000, ale kvalitní kočárek typu Peg perégo nebo CAM stojí okolo 16 000. Já proti levným kočárkům nic nemám, sama ho mám. A dvě děti odvozí spolehlivě. Jen bych znova asi nainvestovala víc. Ono pak váha, skladnost…
Ale známá má třeba Firkon za nějakých 7000 a paráda. Nejhorší na tom je, že člověk zjistí, co by chtěl, až ten kočárek doma má… ![]()
@Virginia mě se právě tento styl líbí:).. ale jiný do podobného stylu ne..
tento je přesně akorát, láska na první pohled…:)
@Kaculina2 já jsem si kočárek koupila tuším v 18tt:D:)..
@Terulisekk Terul, prosím, jde mu dát rukojeť dolů - pro menšího člověka??
@avm3 @Terulisekk Já už bych si ho koupit chtěla, ale bojím se toho, že se mi za měsíc nebude líbit a s mýma náladama bych to obrečela ![]()