Mutsy servis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1035
15.2.15 11:12

mutsy servis

Ahojky… Koupila jsem v internetovém bazaru hluboky kocarek mutsy 4rider asi (ctyrkolka, pěnová kola, predni se nataci) a konstrukce je pěkně „rozvrzala“. Kocar uz ma asi pekne najeto. Po mesici jezdeni se mi venku uz třikrát slozil! Poprve jsem to necekala a složil se az na zem i s korbou (nastesti se korba nakloni ninimalne) a pak uz jsem to odchytila. Ale stava se kdyz treba predni kola neco zablokuje, treba dira v zemi a nebo uz jsem schvalne zkousela je ze kocar zastavim treba o zed a tlacim madlo aniž bych zmačkla tlacitko pod madlem a on nevydrzi a zacne se opet skládat aniz bych mu ještě pomohla vytazenim pojistky na leve strane…
A ted je to myslite opravitelny a mate zkusenost s nejakym pozarucnim servisem v Praze nebo ma pravdu pritel, ze uz ma kocar narok jit do vecnych lovist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
566
15.2.15 11:47

Ahoj :mavam: Mám taky Mutsy 4rider, ale kupovala jsem ho uplne nový. Nejsem s nim moc spokojena, ale kdyby se mi za jízdy skládal, už bych s nim asi nevyjela. Je tu dost obsahla diskuze na téma Mutsy, tak se zkus podivat tam, třeba mel někdo stejný problém. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
15.2.15 12:18

http://www.libfin.cz/servis.phpn servis na mutsy je zde. Já jsem tam měla kočár ještě v záruce a opravili co měli.

Jinam mám nový mutsy transportér a spokojenost s tímto zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
arka5
31.3.15 19:36

servis MUTSY

Ahoj :mavam: Narazila jsem na perfektní servis MUTSY, QUINNY, MAXI COSI, ale i ostatní značky. Vibrovaly mi přední kolečka na Mutsy 4Rider, kontaktovala jsem servis který jsem si našla na internetu.Po zavolání na telefonní číslo uvedené na stránkách servisu se mi ozval pan Poláček a k mému překvapení jsme se domluvili na opravu kterou jsem potřebovala uskutečnit o víkend když je manžel doma. V domluvený den jsem přijela, opravu mi provedl na počkání včetně kontroly podvozku, promazání a běžné údržby. Když mi řekl cenu, byla jsem překvapena ještě více, platila jsem 350.- Kč a ještě jsem si v servisu dala kafe.Tuto opravu mi provedl v jarní akci kterou tam ted mají. Pokud potřebujete rychlou opravu za velice slušný peníze, mohu tento servis doporučit na základě vlastní zkušenosti.
Telefon na něj je 603236057, nebo stránky www.expres-servis-kocarky.webnode.cz

• Citovat
  • Upravit
1
31.3.15 20:02

Ahoj všem, pečlivost, vstřícnost a profesionalitu mohu u expres servisu Poláček potvrdit.Sice jsem tam nebyla, ale poslala tam Maxi Cosi Muru 4 po předchozí domluvě. Byla totálně rozvyklaná, skoro k nepoužití. Po té co kočárek servis obdržel jse mi ozval pan Poláček, s tím co bude potřeba provést za opravu a za kolik to bude.Za tří dny poté co jsem podvozek odeslala se mi vrátil opraven v perfektním stavu a za cenu 555.- kč. Původně jsem chtěla podvozek vyhodit a sehnat jiný, za cenu kterou jsem dala za opravu bych ho asi nepořídila. V jednání a přístupu je poznat vstřícnost, ochota. Za sebe, MOHU JEN DOPORU4IT!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.15 23:28

Tak nevim proc, ale posledni dva prispevky mi smrdi reklamou, jako by to sem vlozil majitel opravny… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4