Muž Beran

Anonymní
24.8.18 15:19

Můj beran je prostě beran - tvrdohlavý, těžko přiznává svoji chybu, rád si stojí za svým i když už tuší, že nemá pravdu :mrgreen: Nedělá mu problém jít do sporu a to i v rámci rodiny. Jinak city projevuje nadstandardně, rád lichotí, je pozorný, rád plánuje aktivity, je nevyčerpatelný, neustále v pohybu, má nespočet koníčků a 2 práce a i přesto dokáže aktivně trávit čas i s dětmi. Život s ním rozhodně není nuda, občas jsem z toho kolotoče ale KO. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
719
24.8.18 15:26

Je citlivější. Vždycky chodí kolem horké kaše, ale když víš jak na něj (a já vím), tak to vyklopí. Přede mnou dává city najevo, ale jen v soukromí. Smích, pláč, bolest, zlost, radost. Sex je fajn, ale není nadrženej 24/7, takže se s ním dají dělat i jiné věci.
Není lenivec s motivuje mě k hodně věcem. Třeba, když se mi něco nechce, tak to s ním je prostě skvělé.
Nemá moc cit pro peníze, ale je zodpovědný a systematik, takže si dokáže všechno spočítat. I to, co na první pohled nevidí, nebo mu to nedojde. Takže bych řekl, že nakonec je na tom lépe, než někdo, kdo sice vidí, ale kašle na to.
Jinak je prostě svůj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.18 15:28

Beran beranovič. Workoholik, sportovní nadšenec, kutil, sexuální maniak :mrgreen: , pro rodinu by se rozkrájel. Na druhou stranu sobec, vztekloun, neústupný, těžko mění názor. Život s ním rozhodně není nudný, ale je náročný, občas přestávám stíhat. Ale když Beran opravdu miluje, tak na 200% a jeho vyvolená je jediná v celém vesmíru. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.18 15:30
@Anonymní píše:
Beran beranovič. Workoholik, sportovní nadšenec, kutil, sexuální maniak :mrgreen: , pro rodinu by se rozkrájel. Na druhou stranu sobec, vztekloun, neústupný, těžko mění názor. Život s ním rozhodně není nudný, ale je náročný, občas přestávám stíhat. Ale když Beran opravdu miluje, tak na 200% a jeho vyvolená je jediná v celém vesmíru. :kytka:

No to je naprosto přesnéééé. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.18 15:30

@eul anonym kvůli rodině.
City a emoce moc neprojevuje. Řekl mi to ale hned na začátku vztahu, že to neumí a neumí se ani naučit. Za 3 roky mi ani jednou neřekl „,mám tě rád, miluju tě, jsem s tebou šťastný“. Ale dává mi to najevo činy, plánuje výlety podle mých přání, myslí na mě při nákupech ( nejsem zlatokopka, ale on to tak má nastaveno). Má rád moje děti a dělá pro ně to stejné jako pro své. Co mi řekl, bylo, že kdybych nebyla jeho žena č.1, nebydleli by jsme spolu a nevychovavali naše děti ( říká jim naše, ač společné nemáme).
Nebudu říkat, že mě to nemrzí a nechybí mi to, občas mě prepadne litost, že to neuslyším. Ale dotýká se mě, pohladi, pomazli, jak v soukromí, tak na veřejnosti. Je pozorný, kdekoliv kde jsme, tak mě ibskakuje a má starost,jestli mám, co pit, co jist atd.

V sexu je dokonalý, jsme sehrany tým a milujeme se téměř denně. Nemluví ani při tom, ani po tom neřekne, že to bylo fajn, pěkný. Ale citim, že je, nikdy mě neodbyde a téměř vzdy se ještě poté prituli. S když výjimečně ne, tak se ptá, jestli mi nebude vadit, že…

Neberu si to osobně, jeho exmanzelka mu toto taky prý vycitala ale nevydrzela a našla si jiného. Toto mi potvrdila i jeho kamarádka a nepřímo i jeho ex pri jedné debatě. Je to skvělý chlap, táta svym dětem i pro ty mé. Naucila jsem se s tim zit, i když je to těžké a jak říkám, občas jsem taky z toho smutná.
Oproti tomu můj exmanzel mě miloval id rána do večera, at už po telefonu, sms nebo osobně, alebyl to zadluženy alkoholik a manipulator. Takže já jsem za berana vděčná.

Proč se ptas?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.18 15:32
@Anonymní píše:
No to je naprosto přesnéééé. :mrgreen:

A ještě bych dodala, že navrch působí jako drsňáci a jsou velmi citliví. Nejúžasnější sex v životě. Pro uspokojení ženy je ochotný odpichovat se i ušima. Prostě někdy na zabití, ale většinou k sežrání. Anonymní slunečnice. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.18 15:33
@Anonymní píše:
Beran beranovič. Workoholik, sportovní nadšenec, kutil, sexuální maniak :mrgreen: , pro rodinu by se rozkrájel. Na druhou stranu sobec, vztekloun, neústupný, těžko mění názor. Život s ním rozhodně není nudný, ale je náročný, občas přestávám stíhat. Ale když Beran opravdu miluje, tak na 200% a jeho vyvolená je jediná v celém vesmíru. :kytka:

I já s tímto souhlasím, až na to, že ten můj není až takový vztekloun ani sibec. Ale vim, že jeho žena na 200% skutečně jsem.

• Citovat
  • Upravit
24.8.18 15:36
@Detsa píše:
Jsem beran muž a nepotvrzuji zmíněný popis :kytka:

Také záleží na datu narození a ascendentu. Kdo se narodil na rozhraní Ryb a Berana nebo Berana a Býka je trochu jiný. A co přesně nesedí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.8.18 15:39
@Detsa píše:
Jsem beran muž a nepotvrzuji zmíněný popis :kytka:
:mavam: jejda já si myslela že jsi beran. To se povedlo!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.8.18 15:45

@Detsa Neuhneš z vyjeté koleje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.8.18 15:45
@Anonymní píše:

Přesně tohle mám doma :palec: . A já jsem beran taky, takže jsme pěkná dvojka :mrgreen: . Nedovedu si představit mít doma něco jinýho :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
5178
24.8.18 15:48
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
A ještě bych dodala, že navrch působí jako drsňáci a jsou velmi citliví. Nejúžasnější sex v životě. Pro uspokojení ženy je ochotný odpichovat se i ušima. Prostě někdy na zabití, ale většinou k sežrání. Anonymní slunečnice. :mavam:

Naprosto dokonalý popis :palec:
Tedy u mého berana kromě toho kutilství.
A jsme doma berani 2 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.8.18 15:51
@Detsa píše:
Jako tvrdohlavost? Já jsem asi zářná výjimka znamení. Tak výjimka potvrzuje pravidlo ? :kytka:Příspěvek upraven 24.08.18 v 15:50

To není tvrdohlavost. Prostě ti něco takhle pasuje a těžko tě z toho dostat. Snad trochu pohodlnost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
24.8.18 15:53

Muj otec je beran a i muj partner.
Zivot s nim mi zcela vyhovuje,ja jsem byk,takze ja jsem horka hlava a on hlava tvrdohlava. :mrgreen:
Pro me a rodinu by se rozdal, citi projevuje neustale, hodne kontaktni. Sex uzasny. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.8.18 16:05
@Detsa píše:
Podle čeho odhaduješ? :nevim:… nepřijde mi osobně, že takový jsem. Popsal bych se znatelně jinak, než je tu zmíněný beran pár uživatelkama.
Ale je fakt, že každý se vždycky vidí jinak než ho vidí ostatníPříspěvek upraven 24.08.18 v 15:54

Myslím si, že nejde lidi zaskatulkovat do dvanácti znamení. Jsi ovlivněn okolím, životními zkušenostmi, životem celkově. Ale ten základ znamení tam určitě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat