Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky vím, že to asi nepatří sem do tohoto tématu. Ale navím, kam jinam to zařadit. A mimo jiné mě asi muž zabije. Takže tak trošku to sem patří. Dnes jsem ztratila malý techničák. Co vše bude nutné vyřídit a kolik si mám připravit. Se picnu, to zas bude doma veselo až chlap dorazí z práce.
@makynkamalinka píše:
Holky vím, že to asi nepatří sem do tohoto tématu. Ale navím, kam jinam to zařadit. A mimo jiné mě asi muž zabije. Takže tak trošku to sem patří. Dnes jsem ztratila malý techničák. Co vše bude nutné vyřídit a kolik si mám připravit. Se picnu, to zas bude doma veselo až chlap dorazí z práce.
No budeš muset pro novej na úřad. S sebou asi velkej techničák a zelenou kartu. Resp. bude tam muset ten, na koho je auto napsané. Nebo někdo jiný s plnou mocí s úředně ověřeným podpisem…
@makynkamalinka taky jsem ztratila
Stalo to tusim 50,– nebo 100,–. Presne uz nevim, ale zadna zavratna castka ![]()
@Pherenike ty jo a bylo hodně lítaček? chlap mě uškrtí vždycky mu nadávám ať si na to dává pozor a pak hoztratím já
@makynkamalinka píše:
Na dopravní s VT a myslím, že to stoji kolem dvou stovek. Žádná vražda. Já dělala loni velkej. ![]()
Myslím, že za to tě fakt nezabije. Udělají ti ho na počkání tuším. ![]()
@makynkamalinka píše:
@WontTell byla tam i zelená karta
Od té bys měla mít doma duplikát. Dyť se nic tak závratnýho neděje. To máš takovýho pruďase?
Příspěvek upraven 18.07.17 v 14:30
@WontTell píše:
No budeš muset pro novej na úřad. S sebou asi velkej techničák a zelenou kartu. Resp. bude tam muset ten, na koho je auto napsané. Nebo někdo jiný s plnou mocí s úředně ověřeným podpisem…
v autech se teda moc neorientuji, ale jak radí tato uživatelka, udělala bych to stejně asi, ale asi opravdu ten na koho je auto napsané. Přítel kdysi řešil něco podobného, ale já neřídím vůbec, takže mohl křičet sám na sebe, ale ve výsledku jsem za to mohla já,
,
http://www.olomouc.eu/…-vozidla/130
tady to máš pěkně vypsané. stojí to stovku, vezmi velký tp a plnou moc. zelená karta není potřeba ale ne na úřadech to tak je, takže si ji s sebou vezmi a buď tam půjde manžel pokud je auto psané na něj nebo ty ale musíš mít ověřenou plnou moc, můžeš třeba na tom úřadě nebo na poště.
Prosím tě a je to úplná blbost, tak buď v klidu.
Vyřídit se to dá celkem rychle, odkud jsi?
Už vidím, stará Boleslav, na některé úřady se dá objednat přes internet. podívej se na jejich stránky, ať tam nemusíte zbytečné dlouho čekat.
Prosim te dyť se nic tak hrozného nestalo. Vystavi ti nový. Hele ten můj utopil o víkendu na vodě klíče od auta, mobil, doklady a peníze. A žijeme. Hlavně klid.
Holky vy jste báječný
moc děkuju za uklidnění. No jána něj totiž pořád řvu, že nemůže najít malý techničák. Vždycky ho našel. No a teď ho nakonec ztratím já ![]()
@Patricia89 @hanča74 @RenattaSedla @tumpach @Aries6 @mmch holky a ještě poslední věc může ten malej techničák nálezci být k něčemu? Nebo je to pro toho kdo ho najde bezcený?