Muž mě zabije

18.7.17 14:20

muž mě zabije

Holky vím, že to asi nepatří sem do tohoto tématu. Ale navím, kam jinam to zařadit. A mimo jiné mě asi muž zabije. Takže tak trošku to sem patří. Dnes jsem ztratila malý techničák. Co vše bude nutné vyřídit a kolik si mám připravit. Se picnu, to zas bude doma veselo až chlap dorazí z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2342
18.7.17 14:24
@makynkamalinka píše:
Holky vím, že to asi nepatří sem do tohoto tématu. Ale navím, kam jinam to zařadit. A mimo jiné mě asi muž zabije. Takže tak trošku to sem patří. Dnes jsem ztratila malý techničák. Co vše bude nutné vyřídit a kolik si mám připravit. Se picnu, to zas bude doma veselo až chlap dorazí z práce.

No budeš muset pro novej na úřad. S sebou asi velkej techničák a zelenou kartu. Resp. bude tam muset ten, na koho je auto napsané. Nebo někdo jiný s plnou mocí s úředně ověřeným podpisem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
18.7.17 14:28

@makynkamalinka taky jsem ztratila :mrgreen: Stalo to tusim 50,– nebo 100,–. Presne uz nevim, ale zadna zavratna castka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.17 14:29

@WontTell byla tam i zelená karta :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.17 14:29

@Pherenike ty jo a bylo hodně lítaček? chlap mě uškrtí vždycky mu nadávám ať si na to dává pozor a pak hoztratím já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.7.17 14:30
@makynkamalinka píše:

Na dopravní s VT a myslím, že to stoji kolem dvou stovek. Žádná vražda. Já dělala loni velkej. :mrgreen:
Myslím, že za to tě fakt nezabije. Udělají ti ho na počkání tuším. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
@makynkamalinka píše:
@WontTell byla tam i zelená karta :(

Od té bys měla mít doma duplikát. Dyť se nic tak závratnýho neděje. To máš takovýho pruďase?

Příspěvek upraven 18.07.17 v 14:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
@WontTell píše:
No budeš muset pro novej na úřad. S sebou asi velkej techničák a zelenou kartu. Resp. bude tam muset ten, na koho je auto napsané. Nebo někdo jiný s plnou mocí s úředně ověřeným podpisem…

v autech se teda moc neorientuji, ale jak radí tato uživatelka, udělala bych to stejně asi, ale asi opravdu ten na koho je auto napsané. Přítel kdysi řešil něco podobného, ale já neřídím vůbec, takže mohl křičet sám na sebe, ale ve výsledku jsem za to mohla já, :lol:,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
18.7.17 14:32

http://www.olomouc.eu/…-vozidla/130

tady to máš pěkně vypsané. stojí to stovku, vezmi velký tp a plnou moc. zelená karta není potřeba ale ne na úřadech to tak je, takže si ji s sebou vezmi a buď tam půjde manžel pokud je auto psané na něj nebo ty ale musíš mít ověřenou plnou moc, můžeš třeba na tom úřadě nebo na poště.
Prosím tě a je to úplná blbost, tak buď v klidu.
Vyřídit se to dá celkem rychle, odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
18.7.17 14:35

Už vidím, stará Boleslav, na některé úřady se dá objednat přes internet. podívej se na jejich stránky, ať tam nemusíte zbytečné dlouho čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
18.7.17 14:35

Prosim te dyť se nic tak hrozného nestalo. Vystavi ti nový. Hele ten můj utopil o víkendu na vodě klíče od auta, mobil, doklady a peníze. A žijeme. Hlavně klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.17 14:37

Holky vy jste báječný :) moc děkuju za uklidnění. No jána něj totiž pořád řvu, že nemůže najít malý techničák. Vždycky ho našel. No a teď ho nakonec ztratím já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.17 14:38

@hanča74 :lol: pěkný to dam přečíst chlapovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.17 14:39

@RenattaSedla děkuju za odkaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.17 14:44

@Patricia89 @hanča74 @RenattaSedla @tumpach @Aries6 @mmch holky a ještě poslední věc může ten malej techničák nálezci být k něčemu? Nebo je to pro toho kdo ho najde bezcený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí