Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Předem chci napsat, že se přes můj účet ptá sestřenice.
Zdravím vás, potřebuju se vypsat a zjistit vaše názory.
S přítelem jsme spolu rok, náš vztah byl nádherný, ale poslední dobou (asi dva měsíce) jsem už zoufalá.. Pořád se snim rozcházím, zbalim věci a dojdu za roh a zas se vracím..
Furt si tajně píše s jinýma, zjistila jsem že si založil i jiný fake účet na fb a píše si s nima tam a teď aby toho nebylo málo tak ho podezírám z drog. Přijde mi že bere perník (v minulosti ho bral) už dva dny lítám po lékárnách a sháním i testy, bohužel nikde je nemají -.-. Teď když o tom přemýšlím tak si říkám jestli je vubec kupovat, co pak udělám když mu nedokážu dát konec
.. Už s nim být prostě nechci, ale srdce asi chce ![]()
Nejhorší je, že když se zbalim že jdu od něj, tak si říkám kam půjdu kdyz mam jen jeho, co budu dělat když jsem kvůli němu ztratila všechny kamarády, on bude urcite fetovat a tahat se s jinýma a ja budu někde brečet a trápit se
všechno už mě to opravdu sere! Nedokážu být asi sama
a taky nesnesu ty myšlenky co asi tak dělá!
Máte s tím taky nake zkušenosti? Na recept jak za sebou zavrit dvere a zapomenout se asi ptát nebudu, žádný asi neexistuje ![]()
Tak aspoň se zeptam, dokázala nějaká z vás zmenit chlapa, ráda s nim budu kdyz mi nebude každý den lhát, psát si s jinýma a nebude fetovat ![]()
Dekuji za vaše názory a rady. ![]()
Zrovna večer tu byla diskuze o špatném výběru partnera. Jestli okamžitě nezabouchne dveře, je padlá na hlavu.
A fascinuje mě, že dospělý člověk se musí na něco takového ptát. ![]()
Přesně, feťáka nikdy nezměnís ti lžou porad a nikdy toho nenechají. Když se nebude chtít změnit sám tak ho nikdo nezmění možná tak kriminál a to taky ještě někdy ne…takže rychle pryč…mluvím z vlastní zkušenosti…posli ho pěkně do pryč ta hodně rychle
Nemusim ani cist Tvuj prispevek a radim Ti zodpovedne se na podobne typy vykaslat, a to rychle nez bude pozde ![]()
To asi city nebudou to bude spíš zvyk…taky sem myslela že ho miluju ale jeden den mě to konečně došlo ze se nemusím nechat podvádět a žít s feťákem který jen lze a podvádí a proste odešla…taky sem probrečela spoustu noci zatímco on si někde užíval ale musíš vydržet a časem potkáš někoho lepšího
@Enicka píše:
To asi city nebudou to bude spíš zvyk…taky sem myslela že ho miluju ale jeden den mě to konečně došlo ze se nemusím nechat podvádět a žít s feťákem který jen lze a podvádí a proste odešla…taky sem probrečela spoustu noci zatímco on si někde užíval ale musíš vydržet a časem potkáš někoho lepšího
Já už si i možná uvědomuju že je to jen zvyk, a si vim že uz to neni laska, ale ten strach ze budu úplně sama truchlit a že on tu bude mít jinou(tipuju ze ňákou fetacku s kterou pak vyjety budou celou noc v posteli) tak to mě hned přejde ňákej rozchod ![]()
Jestli máš ráda sebe, odejdi. Jinak tě zničí. Stáhne s sebou.
@Russet píše:
Jestli máš ráda sebe, odejdi. Jinak tě zničí. Stáhne s sebou.
Mám pocit že uz ničí ![]()
Ale tim co on mi dělá, jak furt lže a co furt zjišťuju mi přijde že tu s nim jsem jenom proto, že nemam kde jinde bejt a strach že dopadne hodně špatně s ňákou jinou fetackou.
Najdeš si kamarády a sama truchlit nebudeš
já si taky musela někoho najít s kým budu chodit ven a našla sem partu nejlepších přátel…a ze on se bude válet někde vyjety s nějakou jinou to si nepredstavuj to dělá možná i teď
bez něj ti bude líp…ať se třeba ufetujou k smrti s tím ze žádné štěstí nečeká
@Enicka píše:
Najdeš si kamarády a sama truchlit nebudešjá si taky musela někoho najít s kým budu chodit ven a našla sem partu nejlepších přátel…a ze on se bude válet někde vyjety s nějakou jinou to si nepredstavuj to dělá možná i teď
bez něj ti bude líp…ať se třeba ufetujou k smrti s tím ze žádné štěstí nečeká
No a kde je hledat
.. To si mi teda teď dala brouka do hlavy
snad to teď nedela!
Tak snad ještě nějaké staré známé mas ne? jim napiš oni mají určitě nějakou partu kamarádů dostaneš se mezi ně a je to…možná dělá možná nedělá moje zkušenost je ze mě podváděl celé ty tři roky…ale neříkám že to dělá i ten tvůj jen bych si dávala pozor
@Melinka20 píše:
Mám pocit že uz ničí
Ale tim co on mi dělá, jak furt lže a co furt zjišťuju mi přijde že tu s nim jsem jenom proto, že nemam kde jinde bejt a strach že dopadne hodně špatně s ňákou jinou fetackou.
Buď ho to nakopne a půjde se léčit nebo se dřív nebo později ufetuje.
Jednoho takového jsem znala. Domluvy nepomohly. Ufetoval se. Měl dokonce už i děti. Letos to je už 20 let. Měl by vnoučata a normàlní život. Když mu byl fet přednější…A ta, co si myslela, že ho předělá, už taky nežije. Hezké, viď? Takovà to byla láska. Padej pryč!
@Melinka20 píše:
Já už si i možná uvědomuju že je to jen zvyk, a si vim že uz to neni laska, ale ten strach ze budu úplně sama truchlit a že on tu bude mít jinou(tipuju ze ňákou fetacku s kterou pak vyjety budou celou noc v posteli) tak to mě hned přejde ňákej rozchod
Sama to vidis - stoji ti takovej typek, co bude mit hned jinou a jeste fetacku za to, abys truchlila? Vykasli se na nej, proboha. Proc nechces bejt sama? Urcite vis, ze tezky to bude jen chvili, tejden, dva, tri, pak to nejhorsi preboli a dokazes racionalne uvazovat. To neni zas tak dlouha doba. Kdyz jsem se rozchazela s expritelem (a to jsme zdaleka nemeli takovy problemy jako drogy a vypisovani si s jinejma), taky to pro me bylo tezky, bylo mi to lito, ale porad jsem si v hlave promitala ty duvody proc se rozchazime. Nevidim duvod proc delat cavyky a rozchazet se a po tydnu se zase vratit. Proste kdyz uz rozchod, tak naporad, ne delat kina a vyhrozovat. A ty mas sakra velkej duvod k jednomu poradnymu rozchodu.