Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poskytne ženě:
pocit bezpečí
odolá a její Hypergamii
dá jí pevný rám - vedení a směr
= žena k muži vzhlíží a pocit lásky trvá
Je to ideální pro dlouhodobý vztah, kvalitní sex už je jenom samozřejmá součást.
Nalijme si čistého vína, je nutné aby muž byl i finančně stabilní. ![]()
Muž který odolá jejím snahám o to aby ho shodila s pomocí testů, jenom ten ji může vést, není na místě se na ženy zlobit, je to jejich biologická přirozenost zkoušet muže.
Co jsem tak pochytil z okolí, i když ženy mají majetkově i finančně vše, ale nemají vedení a pevného muže, tak stejně vztah opouští (i s dětmi) po 1 roce po 3 letech nebo i po 10 ti letech.
Proč v minulosti vztahy vydržely i celý život? *
Současní muži často vůbec neví jak na trvalý vztah s ženou, dají jí volnost, taková žena k muži přestane vzhlížet, postupně ztratí respekt a přirozeně si najde jiného muže.
Ženám přitom stačí o sebe pečovat, muži jsou pro ženy opravdu snadní. (být hezká)
Ach ano proto máme v současné době dostatek sexu ale pevné partnerské vztahy jsou spíše luxus.
Je tady řešení?
Ano ![]()
Muži by se měli informovat jak na vztahy
Upřímnost (muži i ženy)
láska (muži i ženy)
respekt (vzájemný ale pro trvalý vztah musí být zejména u ženy - má potřebu vzhlížet)
Ještě vám popřeji štěstí.
Nemají vedení a pevného muže
. Jestli jsi zrovna vylezl ze skály, tak tam zase zalez. Děkuji za každou, která by tebe mohla reálně potkat.
Já právě vzhlížím k mužům, kteří jsou prostupní, tvárnější, nemají zkamenělý postoj, upravují názory vzhledem ke zkušenostem a tím pádem vzhledem k získaným novým náhledům na realitu. Protože člověk nemůže hned vědět všechno a musí být hlava otevřená, mít otevřené srdce, tvořivost. Mrkni na stať Patočky Duchovní člověk a intelektuál. Píše se tam, jaký je v tom rozdíl - mezi obyč. chlapem, co jede ve svých zajetých kolejích myšlení, myslí si, že je inteligentní a mezi člověkem přístupným.
Muj ty smutku. S timhle se tvoje situace nezlepsi. Jsi uplne mimo. Dnesni zena muze nepotrebuje na nic, v tom je ten problem, vis? Majetkove a financne se zajisti sama. Nebavime -li se o materialu z Vymeny manzelek nebo pipkach s nafouklymi zobaky. Takze hleda partnera jako partaka do zivota. A vetsinou narazi na tyhle typecky, co si myslej, ze uz z prosteho faktu, ze jsou muzi, maji mit respekt. Pritom si sami nezaridi ani prd, stavaji se zatezi a dalsim ditetem a zena zjistuje, ze samotne ji bude lip, protoze k veskere zatezi, kterou nese, nepotrebuje aby ji nekdo za to nic, co sam do vztahu dava, chlap jeste buzeroval.
Po ránu jsi mě pobavil
ty muži s pevným postojem…
Mě vždycky zajímá, kdo takovýhle vemeno vychoval. Jako opravdu, jaká byla výchova v rodině od dětství. Protože to by mělo být pomalu trestný. ![]()
Nechceš jít dělat něco užitečného ty tvoje založené slátniny stojí tak akorát za dvě věci.
Já s tím souhlasím do té míry, že chci chlapa pevného v postojích, ne třtinu větrem se klátící. A ano, potřebuju ho respektovat. Taky potřebuju, aby on respektoval mě, a to nejen proto, že se o sebe starám a jsem hezká, ale například že jsem chytrá, loajální, mám charakter a smysl pro humor a jsem úspěšná v práci. To už se ale do tvého vesmíru nevejde, vid? ![]()
Hele, proč si ty, Justin a další vám podobní, co jste se tu na emiminu vyrojili jak houby po dešti, nevytvoříte svoji diskuzní stránku, něco jako incel.cz nebo e-panic.cz. Tam se můžete slovně poplácávat po ramenou, jací jste borci a páni tvorstva a ženy ubohé chudinky. A byl by od vás klid.
Jéje to je zase jalovej slint takhle neděli po ránu…
![]()
HajnzHle kdyby sis radši místo sepisování tohoto slintu vydrandil šaška, tak bys měl daleko hezčí neděli
![]()
@Roxy ivka píše: Více
Tak když se incel vyřádí při neděli tady, nijak neškodí, zítra zase bude brzo vstávat do kolbenky a na takové úvahy nebude mít čas, tak at si užije svoji chvilku ![]()
Dopsal zbozne prani a z rozkazu sel surovat lustry a varit obed pro svou pevnou manzelku 😂
@HanzH píše: Více
Proc Vam vadi Klopca? Tohle nesnasim mnohem vice.
Honzí, sestup z toho obláčku domněnek a iluzí a pojď mezi lidi, začni s nimi mluvit, komunikovat, naslouchat jim a pokusit se je pochopit.
Pojď kluku osamělá. ![]()