Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co se týče nastávající maminky… Myslím, že změnit se může téměř každý. Dej jí šanci. Věří jí její rodina, která ji zná nejlépe, tak proč bys jí nemohla věřit ty? Ve skutečnosti si myslím, že nevíš, jaká doopravdy je. Nejspíše víš jen ty největší pikantnosti z drbů, ale jinak to může být celkem fajn holka, která může být mnohem lepší máma, než leckterá „slušně se chovající“ žena…
Pokud je pravda, že dotyčná nastávající maminka chlastá a bere drogy, v tom případě by jí měla zkusit pomoci její rodina. Nepíšeš jaké drogy, jestli je to občasné kouření marihuany, nebo nějaká ta extáze na diskotéce, tak si myslím, že se klidně změnit může.
Jen k dotazu, zbytek neřeším.
ANO, MŮŽE, JSEM TOHO ŽIVÝM DŮKAZEM ![]()
Co může člověka poškodit víc než DROGY??? Jde o to malé,nic méně ano dokáže se o něj postarat,znám holčinu co na tom byla ještě hůř,byla to šlapka ze španělska:drogy-pervitin,alkohol,cigarety…co porodila mimi miluje a stará se o něj perfektně,důležité je aby stím dotyčná přestala to snad chápe každý…na jednu stranu to není tvá věc takže by jses starat neměla,to musí ona sama a pokud jste kamarádky můžeš jí pomoct
anonymní:
těžko říct, určitě MŮŽE, ale taky možná bude potřebovat trochu pomoct…
já osobně znám jednu, co se změnila od základů prvním pozitivním testem, ale také jiné tři, které se sice o děti „jakštakš“ starají, ale v těhotenství na to dost házely bobek (ale děti mají i tak zdravé), ale ve výchově a starání o děti jsou na pěst (a asi to taky bude tím, že neměly žádné slavné zázemí v původní rodině)…a dvě z nich permanentní klientky oddělení sociální péče a ochrany dětí… ![]()
tterka píše:
Co se týče nastávající maminky… Myslím, že změnit se může téměř každý. Dej jí šanci. Věří jí její rodina, která ji zná nejlépe, tak proč bys jí nemohla věřit ty? Ve skutečnosti si myslím, že nevíš, jaká doopravdy je. Nejspíše víš jen ty největší pikantnosti z drbů, ale jinak to může být celkem fajn holka, která může být mnohem lepší máma, než leckterá „slušně se chovající“ žena…
naprostý souhlas ![]()
Myslím, že se může změnit ![]()
Anonymní píše:
ahoj…od mojí kamarádky ségra je těhotná…chce si to nechat…mezi její záliby je sex, chlast a diskotéky, drogy…myslíte si,že by se změnila kvůli dítěti? já tomu moc nevěřím,její sestra věří tomu,že se změní(ale rodina je rodina,že jo- je mi jen líto toho dítěte
jo a mimochodem, mými zálibami taky bylo lítat s kamarády po hospůdkách a přiznám se, že jsem si občas zahulila trávu ![]()
a v sexu má snad zalíbení každý druhý, ne? ![]()
prostě většina z nás žila před otěhotněním jinak, málokterá z nás byla jeptinda, která akorát seděla doma a pucovala domácnost…
tak držme holčině palce, ať se jí rozsvítí a třeba bude nejlepší maminou pod sluncem…
Mar to že jsi hulila trávu no a? To s tebe nedělá špatnou mámu ano každý jsme nějak před žili…Já také disko a občas alkohol a to jsem první porodila v 19ti, s mamkou jsem to zvládla perfektně,disko mi nechybí a alko piju svátečně s manželem…souhlasím s tebou.Stačí jen chtít to změnit.Zaráží mě co jsi napsala o těch:a dvě z nich permanentní klientky oddělení sociální péče a ochrany dětí…
![]()
No možný to je. Moje spolužačka má sestru ta utekla z domova a začala drogovat přišla do jiného stavu a spolužačka si chtěla miminko po porodu vzít, ale soc.pracovnice jí poradila ať sestře nabídne zázemí aby se mohla o dítě starat coz udělala a porodila „zrdavou holčičku“ teď jí budou tři její matka přestla fetovat ještě před porodem našla si práci a dodělává si po večerech školu. Takže šťastní konec
Anonymní píše:
ahoj…od mojí kamarádky ségra je těhotná…chce si to nechat…mezi její záliby je sex, chlast a diskotéky, drogy…myslíte si,že by se změnila kvůli dítěti? já tomu moc nevěřím,její sestra věří tomu,že se změní(ale rodina je rodina,že jo- je mi jen líto toho dítěte
toto byli i moje záliby..pak jsem otěhotněla a rodina se pro mě stala vším
začala jsem vařit, mám naklizenou domácnost, spokojené děti i partnera.. dřív jsem jen hulila, chlastala a lítala po chlapech ![]()
dej ji šanci.. na prd matka může být i uplně spořádaná ženská a naopak holka co se jí normální život ještě ani nedotkl může v mateřství objevit smysl života.. ![]()
Jak si tu diskuzi změnila? holky, ještě ráno sem dala fotku dotyčné. Hmm holky tě rozcupovali co?
podle mě tu doskusi pozměnili admini , ale také si myslím že se ji po narození ditěte můžou hodnoty změnit - ale kdyby ne tak ted s tim nic stejně neuděláš.
Laskecka píše:
Jak si tu diskuzi změnila? holky, ještě ráno sem dala fotku dotyčné. Hmm holky tě rozcupovali co?
Zmenili admini ![]()
ahoj…od mojí kamarádky ségra je těhotná…chce si to nechat…mezi její záliby je sex, chlast a diskotéky, drogy…myslíte si,že by se změnila kvůli dítěti? já tomu moc nevěřím,její sestra věří tomu,že se změní(ale rodina je rodina,že jo
- je mi jen líto toho dítěte