Kam na screening v 1. trimestru - Pardubický kraj

3270
19.4.11 15:32

kam na screening v 1. trimestru? - Pardubický kraj

Ahoj holky,
přemýšlím o nějakém dobrém centru kde provádí sreening v 1.trimestru v Pardubickém kraji.Hledám na intrenetu,ale buď blbě zadávám vyhledávání nebo co,ale nemůžu nic najít.Nemáte nějaký tip?
Díky za každou odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4778
19.4.11 15:38

Já byla v Pardubické nemocnici ( Za 900,– )- výsledek hned, u mě bohužel pozitivní… jinak holky byly i v HK v Sanusu ( 1200,– s 3D utz…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ae
39
19.4.11 16:36

Já byla loni touto dobou v G-Medu v Pardubicích, myslím, že za 950,–. Spokojenost, velmi příjemní. Dělají i velký ultrazvuk ve 20tt a 3D ultrazvuk. Před porodem jsem tam chodila i na monitor (moje doktorka ho nemá).

http://www.g-med.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
19.4.11 22:48

Nejlepší je to u Dr. Pernici v Ústí nad Orlicí. Vše vysvětlí, ukáže, hodně povídá. 1000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
22.5.11 08:39
Lucuska píše:
Nejlepší je to u Dr. Pernici v Ústí nad Orlicí. Vše vysvětlí, ukáže, hodně povídá. 1000 Kč.

Lucusko díky za tip :wink: objdenala jsem se tam asi před 3 týdny a zítra tam jedeme.
Tak doufám že to bude ok 8-o 8-o Kam posílá když vyjde pozitivní?Do Hradce nebo se dělá odběr plodovky nebo klků přímo tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
22.5.11 09:04

Z toho, co říkal jsem pochopila, že kdyby to vyšlo pozitivní, tak se odběry dělají tam. Ale neboj, určitě to bude negativní. Mně vyšlo riziko na down.syndrom 1:18000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
22.5.11 09:43
Lucuska píše:
Z toho, co říkal jsem pochopila, že kdyby to vyšlo pozitivní, tak se odběry dělají tam. Ale neboj, určitě to bude negativní. Mně vyšlo riziko na down.syndrom 1:18000.

Jéééé to jsi mne potěšila že by odběry dělali tam :dance: vůbec nevím jak bych do to Hradce případně jela.Můj drahá polovička je ted přes léto v práci(stavějí roubenky jak o život)a sama bych autem nejela - busem je to zas pro změnu nadlouho a nevím kam bych dala naši 3 letou Báru.No nějak by se to udělat muselo…ale takto by to bylo lepší.Ještě se zeptám - utz dělají spodem nebo přes břicho?A jsi přímo z Ústí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
23.5.11 23:20

Já jsem z vysokého mýta.
UZ dělají podle toho, v jakém tam jdeš týdnu. V 10+3tt jsem tam nejdřív přišla na krev a k tomu udělali kratičký UZ spodem. Pak jsem tam přišla ve 12+3 tt a to už byl UZ čistě jen přes břicho a trval asi 20 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
24.5.11 06:16

Ahoj
tak mám za sebou utz i odběr krve.Dělali mi to v jeden den a proto ted musím na kompletní závěr počkat.Nejdýl do konce týdne prý. :wink: Zatím lze z utz podle pana doktora usuzovat že je vše ok.Tedy - nosní kůstka,šíjové projasnění i srdíčko.Ale jak říkám-závěr zatím nevíme,kdoví co vše se může ještě objevit když to počítač schroustá s krví.Abychom se ještě nedivili :think:
Jinak Lucusko měla jsi 100% pravdu že pan doktor Pernica je jednak fajn - člověk se s ním necítí nepříjemně,před vyšetřením vše dopodrobna vysvětlí a v průběhu utz ukazuje co je co,co právě vyšetřuje a měří,ptát se můžeš na co chceš-žádná otázka kterou mu položíš nezůstane bez odpovědi a tím jak je fajn se ani necítíš trapně. :wink:
Můžu říct sama za sebe že jsem ráda že jsme jeli k němu a ne do Olomouce kam nás posílal gyndr.Necítila jsem se jako „další kus v řadě“což prý v té Olomouci je běžné,ale jako člověk.Vyšetření mi rozhodně nepřipadalo odbyté,pan doktor byl velice pečlivý trpělivý.Klidně s úsměvem čekal až se mimi natočí tak aby ho mohl poměřit :wink:
Jestliže budu mít možnost někam na něj napsat pěkné hodncení rozhodně to udělám neb si to zaslouží.
Tak ahoj a třeba to pomůže někomu kdo bude hledat jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
27.5.11 14:46

Ahojky, mě dr poslala do G-medu, ale jelikož tam měli dovolenou, tak jsem šla do pard.nem., stálo to ccc 1000,– Ale můžeš zkusit hrad. Sanus. Každopádně všude se musíš objednat dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
27.5.11 15:08

Jitka: to je dobře, že jsi spokojená :-) Já jsem taky byla :-)
Na Dr. Pernicu jsou i obecně vesměs kladné reakce, je ve svém oboru určitě třída. Málokterý Dr. je takto výřečný a takto vše vysvětlující sám od sebe. Člověk to z něj nemsusí páčit jak z chlupaté deky tak, jak tomu bývá často u jiných doktorů. Člověk si taky u něj nemusí vůbec říkat o fotku, dělá a dává ji automaticky aniž by se ptal, jestli ji vůbec chceme :-)
Ale zas za to dostává řádně zaplaceno, tak se snažit musí…je to přecijen něco jiného než k němu chodit běžně do poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
27.5.11 15:43

Lucusko dík :wink: předevčírem mi poslal sms i mejla s gratulací k výbornému výsledku.A zároveň i k narozeninám které jsem ten den měla :wink: Já vím že tu zprávu takhle píše všem…ale ta formulace prostě potěší víc než jen kdyby napsal třeba:„dobrý den,je ok“

Jo a stou fotkou je to taky jak říkáš :dance: Tak snad až někdo bude hledat kam jít na screening tak mu to naše povídání dopomůže k rozhodnutí.Ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
31.5.11 09:41

Taky se přidávám s kladným hodnocením pana dr. Pernici. Poslal mě k němu můj Rychnovský gyndr., myslím že to jsou kamarádi, navzájem se chválili :) Hned při první návštěvě se představoval a podával mi ruku což u jiného dr. neznám, příjemně mě to překvapilo. I to jak jste tu psali jak je příjemný, vše vysvětlí a dá fotečku. Na tom měřícím utz jsem byla minulý týden a výsledky jsem dostala hned do ruky, i mi popřál hezké pokračování těhotenství, moc hodný byl :) Ale i můj gyndr je hodný a je s ním často legrace, takže si nemůžu stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
9.12.11 19:31

Ahoj holky,už hezky dlouho hledám na netu odborná pracoviště kde provádějí tento kombinovaný screening v pardubkách a nemůžu nic najít..poradíte?tady píšete v G:med ale tam maj psáno že pouze na doporučení a výjmečně na žádost těhotné…já doporučení mít nebudu tak nevim zda by mě vzali :nevim: prosím o všechny možnosti v pCE a o vaše zkušenosti a názory moc dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
9.12.11 20:51
kubina01 píše:
Ahoj holky,už hezky dlouho hledám na netu odborná pracoviště kde provádějí tento kombinovaný screening v pardubkách a nemůžu nic najít..poradíte?tady píšete v G:med ale tam maj psáno že pouze na doporučení a výjmečně na žádost těhotné…já doporučení mít nebudu tak nevim zda by mě vzali :nevim: prosím o všechny možnosti v pCE a o vaše zkušenosti a názory moc dík :kytka:

Já měla jít do G medu, ale neměli doktora, tak jsem šla do nemocnice a spokojenost :palec: A do nemocnice rozhodně žádanku mít nemusíš, vždyť si to platíš sama :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí