Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všichni ![]()
Jsem v 10 týdnu těhotenství a mám sice větší bříško ale neni moc pevný..Spíš to vypadá jako špeky
teda jenom když třeba sedim..měřim 165 a vážim 65
Nevím je to normální? neměla bych už mít bříško pevný?
Před týdnem jsem byla u dr. všechno v pořádku a srdíčko už tlouklo ale to bříško mě zaráží..koukala sem na fotky jiných těhulek a v 10 týdnu už měli bříško hezky pevný ![]()
No tak ja jsem na zacatku tehu mela pri mych 160cm 58kg.Spicek na brisku uz jsem taky trochu mela i predtim,takze kdyz jsem sedela,byl videt.Jako tehotny brisko me bylo videt az tak kolem 16tt driv to vypadalo prave jak jen vetsi spek ![]()
Já jsem neměla bříško pevný ani v šestém měsíci, furt jsem spíš vypadala, že jsem se hodně najedla a měla jsem jen špek a klepalo se to jako sulc. Pevné bříško se mi udělalo až tak sedmý měsíc ![]()
já jsem taky měla jeden velkej špek až tak do 24tt
![]()
Takže buď v klidu ![]()
zuzka.mamka píše:
neřeš nesmysly a užívej si mimíse
presne tak ![]()
smilen.m píše:zuzka.mamka píše:presne tak
neřeš nesmysly a užívej si mimíse
souhlasím
špek jsem měla taky a neřešila jsem to
jen jsem si užívala toho „špečku“ a pořád jen hladila, byla a jsem na něj pyšná, že tam nosím nového človíčka již naši narozenou dcerku Adélku ![]()
souhlasím s holkama, do čtvrtého měsíce jsem taky vypadala, že mám spíš špíček než, že mám v bříšku mimíska, ale neřešila jsem to. tak ho hlaď, povídej mu a užívej-celé těhotenství, nikdy už to takové nebude.