Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jestli už má menstruaci a za rok nevyrostla, tak podle mě už výrazně neporoste, max pár cm.
Jak dlouho už má menstruaci? Pokud už rok neroste, tak asi vetsi nebude… Podle me je výška 165, lepsi než 178 ![]()
@lucad77 píše: Více
vždyť ani neví, jestli by se uchytila, nestačí být hezká a vysoká
@stinga píše: Více
Jasně, ale zakladatelka se na výšku ptá kvůli modelingu, ne?
@lucad77 píše: Více
no ano, „by ráda zkusila modeling“, to bych řekla, že by rádo zkusilo spousta 13letých
@Anonymní píše: Více
tak když projde sítem a všemi požadavky a vydrží ten dril a stres, tak modelkou může být pár let, ovšem když vyroste na 185, tak se s tím bude potýkat celý život
Já reagovala na těch 178 cm, ne na 185, to už je dost ![]()
@Anonymní píše: Více
já vím, mně se zdá i 178 moc, já mám 164 a jsem s tím naprosto spokojená, i jsem kdysi randila s chlapíkem, co byl menší než já
Tak zalezi, jaky typ modelingu… Uz to az tak asi neplati, ze modelky musi byt jen ty stihle a vysoke. Tedy nevim, jak v CR ale treba v Anglii v katalozich s oblecenim jsou modelky ruznych postav, veku a vzhledu.
Tak máš 164 cm, takový kapesní skřítek, ale pochop, že jsou i muži, kteří slintaj nad modelínama se 180 cm ![]()
Muže ještě vyrůst, moje kamarádka dělala vrcholové sport a rostla jeste na střední. Mmch ve 13 chce zkusit modeling spousta holek, ve 14 bude chtít zkusit jezdit na koni, v 15 byt influencerkou a v 16 si na modeling ani nevzpomene, i když možná výškou doroste
Mmch mame v rodině případ, kdy holka povyrostla jeste ve 20, odjela na vejsce na Erasmus a vrátila se za pulrok o tři cm vyšší a víme to přesně, pac tchán dvakrát ročně měřil všechna vnoučata a čárky u futer jsou na chatě dodnes, i když tchán a jedno z vnoučat už mezi námi nejsou ![]()
Ahoj, mám dceru, která by ráda zkusila modeling. Je hezká, štíhlá… Jen si myslí, že má malou výšku. Za měsíc bude mít 13, měří 165 cm, což měla i na poslední preventivnce u doktorky a to bude skoro rok. Myslíte, že může ještě vyrůst? Menstruaci má zatím dost nepravidelně. Já mám 178 cm a manžel 190 cm.