Muže manžel jít na OČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101710
30.3.21 22:27

@pate81 A proc to neni duvod, myslis, ze pokud by se fakt zblaznila, tak se bude moct starat o deti a muz pracovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
30.3.21 22:29
@pate81 píše:
@j.a.n.i1 ano, víme houby, jak to mají doma.
To ale nemění nic na tom, ze není jediný důvod, aby byli oba doma a brali dávky jen proto, ze by se zakladatelka doma se svýma dětma zbláznila.

Co je, ale přímo paradoxní, že řada lidí, kteří pobírají nejrůznější dávky nejvíc křičí, že to budou splácet právě jejich děti. Co by měli říkat ti co chodí po celou dobu pandemie do práce absolutně bez přerušení a nejen, že na to vše vydělávají, ale sami nedostanou navíc korunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
30.3.21 22:30

@j.a.n.i1 Zacházíš do extrému, opravdu si myslíš, že je to u zakladatelky tento případ? Já teda podle stylu jejího úvodního příspěvku ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
30.3.21 22:37
@kemeny13 píše:
Co je, ale přímo paradoxní, že řada lidí, kteří pobírají nejrůznější dávky nejvíc křičí, že to budou splácet právě jejich děti. Co by měli říkat ti co chodí po celou dobu pandemie do práce absolutně bez přerušení a nejen, že na to vše vydělávají, ale sami nedostanou navíc korunu.

Pokud tím myslíš mne, když už mne cituješ, tak pro tvůj klid tě můžu ujistit, ze jsem nikdy nebrala jinou dávku než je rodicak. A to, že to všechno budou splácet i moje deti mi teda sakra vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
30.3.21 22:37
@pate81 píše:
@j.a.n.i1 Zacházíš do extrému, opravdu si myslíš, že je to u zakladatelky tento případ? Já teda podle stylu jejího úvodního příspěvku ne.

No, nemyslim si, ze by to byl az takovy extrem, zkus si zjistit, jak se za poslední rok zvysila spotreba antidepresiv. A pokud ji pomuze, když bude mit manzela 14 dnu doma, tak jsou to vyrazne ucelneji vynalozene penize, nez spousta neschopenek pro tehotne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
30.3.21 22:44
@pate81 píše:
Pokud tím myslíš mne, když už mne cituješ, tak pro tvůj klid tě můžu ujistit, ze jsem nikdy nebrala jinou dávku než je rodicak. A to, že to všechno budou splácet i moje deti mi teda sakra vadí.

Promiň. ale špatně mě chápeš. Mám na mysli rodiče, kteří jsou v mnoha případech na očr mnohem delší dobu než je nezbytně nutné nebo to není nutné vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
30.3.21 22:46
@j.a.n.i1 píše:
No, nemyslim si, ze by to byl az takovy extrem, zkus si zjistit, jak se za poslední rok zvysila spotreba antidepresiv. A pokud ji pomuze, když bude mit manzela 14 dnu doma, tak jsou to vyrazne ucelneji vynalozene penize, nez spousta neschopenek pro tehotne.

Aha, tak radši zůstaneme doma na dávkách všichni ne? Co kdyby náhodou :think:

Zakladatelka má to starší dítě doma měsíc proboha, co mají říkat rodiče, co mají doma deti už skoro rok?

Žádné zneužívání dávek u mne nejsou teda účelně vynaložené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
30.3.21 22:49
@kemeny13 píše:
Promiň. ale špatně mě chápeš. Mám na mysli rodiče, kteří jsou v mnoha případech na očr mnohem delší dobu než je nezbytně nutné nebo to není nutné vůbec.

Ok, špatně jsem te pochopila, s tímto souhlasím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
31.3.21 06:02
@prokr píše:
Velice bych ocenila, kdybys mi objasnila, co jsem zač.

Asi schopná ženská, co nedoji stát jako krávu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.4.21 11:17

Ošetřovne na dceru

Dobrý den, jsem tatínek a s přítelkyní máme dcerku školkou povinnou. Pritelkyne je bez příjmu, a dcerka do školky nechodí. Má ještě kluka co chodí do školy, a je na distanční výuce. Chci si na dceru vzít ošetřovne, paní z nemocenského mi zdelila, že můžu, i když je maminka doma a nepobírá rodicak atd. A dokonce mám nárok na Křížové až do výše 30 dní. Mate podobnou situaci doma? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat