Může mít babička neštovice?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
500
15.4.12 10:42

může mít babička neštovice?

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, moje babička (59let) má po celém těle vyrážku která vypadá jako neštovice.Teplotu nemá, hodně jí to svědí.Včera měla jen občas nějaký pupínek ale dnes to má i ve vlasech,na dlaních,všude. Neštovice ještě neměla.Můžou to být neštovice? Nebo mohla z ničeho nic dostat takhle silnou alergii na nějakou květinu? (pracuje hodně na zahrádce) Nebo něco jiného? :(
K doktorovi jde až zítra odpoledne, dřív tam není tak jsem chtěla jen nějaký názor.
děkuji za každou odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
15.4.12 10:44

Pokud je neměla,ták je může mít to je jasný a navíc jestli s nima přišla do kontaktu je to téměř jisté :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
15.4.12 10:45

já bych jí vzala na pohotovost, může to být alergie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
15.4.12 10:46

pokud je nemela tak jechytit muže a v jejím veku byměla horší prubeh

přidám semohu??…taky čekáme neštovice objevila jsem 3 pupínky červené uv nitř s nečím…aleto uvidíme zda jsme jekonečně chytily..spíš mi jde o to že mladá začalakašlat a rýmovat..jestly to u neštovic muže být, teplotu má jen 37,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
15.4.12 10:47

@kamikaa neměla je, ale ani do kontaktu a nima nepřišla. A nemůže to být nějak nebezpečné v tomto věku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.4.12 10:49

Pokud je nemela a mate je v okoli, tak je to dost dobre mozne.
Taky se pridam, mate zkusenost s nestovicemi u kojeneho mimca? Meli jsme tu synovce, kteremu se druhy den objevily.

• Citovat
  • Upravit
14856
15.4.12 10:50

radsi bych jela hned…nestovice pro dospele nejsou nic moc, ale muze mit protilatky, ani o tom nevi.

alergie je take mozna, segra ma treba velkou alergii na latex, nemuze pracovat s fikusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.4.12 10:51
@pemi9 píše:
@kamikaa neměla je, ale ani do kontaktu a nima nepřišla. A nemůže to být nějak nebezpečné v tomto věku?

Dospeli maji vetsinou horsi prubeh. Pokud s nimi nebyla v kontaktu, asi bych ji vzala na pohotovost, protoze bych se bala alergie.

• Citovat
  • Upravit
12947
15.4.12 10:56

holky jsou to neštovice??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
15.4.12 11:40

@petra.lovosice to by mohly být. Dcera je právě má a takhle to vypadalo první večer. A smrká taky, ale to se snámi táhne už dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
15.4.12 11:42

my jsme 18 den a 16 den od styku, dnes má 37,5, a rýmu od pátku ale nic hrozneho, dnes seteda přidal kašel, tak furt prohlížím jestly je chytla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
15.4.12 11:59

Neštovice může mít i po styku s někým kdo má pásový opar. Je to taková druhá fáze. Stejně tak může někdo dostat pásový opar po styku s někým kdo má neštovice ( ale musel někdy už neštovice prodělat, jinak by místo pásového oparu chytl neštovice a naopak). Doufám, že je to srozumitelně napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
15.4.12 13:09

Tak babička byla na pohotovosti a zjistilo se že má alergickou reakci na citrusové plody.Udělala si ten čaj v trojhraném pytlíčku s příchutí citrusů a takhle to dopadlo.Dostala léky a můsí ležet.Doktor říkal že je dobře že přijela, že se mohla i udusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
17.4.12 22:42

@pemi9 šla jsem juknout jak to s babičkou dopadlo, a myslela jsem si, že to bude alergie, sama mám potravinářskou, dobře, že jste jeli, přeju pevné zdraví babiččce :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
18.4.12 12:37

@lukresia děkuju,teď už je jí líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie