Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@jaia00 takže koukám, skoro jako my. V noci jsem byla už opravdu vyčerpaná a tak jsem to asi potřebovala napsat a jak některé komentáře čtu, tak si říkám, co vlastně řeším 🤦♀️. Že můžu mít horší dítě, než mám.. A můžu být ráda, že holka je zdravá a má se dobře. Je pravda, že když uspavam, jsem někdy hodně ve stresu a tak odejdu abych se uklidnila a pak už je to v pohodě, ale malá už je protivná i tak, takže na ni klidní hlasem mluvím a povídám ji vymyšlené příběhy atd.. To ji teď uklidňuje. Vstávání a dávat ji mlíčko taky by mi nedělalo problém, ale když je to teď hned po tom, co usnu, tak jsem tak vyčerpaná, že mám problém usnout a když usnu, do hodiny se malá vzbudí a jsem ko. Ale teď si říkám, že jste mě i některá z vás, hlavně vy uklidnila, že to máte podobné. S jídlem, nechci ji dávat věci, kde nejsou nějaké hodnoty, potřebuje taky nějaké vitamíny a jíst něco hodnotneho a ne něco, kde není vůbec nic. Nj, už je to větší človíček a zkouší co může a já vlastně řeším nejspíš nesmysl 🙄 😏
@Anonymní píše:
@jaia00 takže koukám, skoro jako my. V noci jsem byla už opravdu vyčerpaná a tak jsem to asi potřebovala napsat a jak některé komentáře čtu, tak si říkám, co vlastně řeším 🤦♀️. Že můžu mít horší dítě, než mám.. A můžu být ráda, že holka je zdravá a má se dobře. Je pravda, že když uspavam, jsem někdy hodně ve stresu a tak odejdu abych se uklidnila a pak už je to v pohodě, ale malá už je protivná i tak, takže na ni klidní hlasem mluvím a povídám ji vymyšlené příběhy atd.. To ji teď uklidňuje. Vstávání a dávat ji mlíčko taky by mi nedělalo problém, ale když je to teď hned po tom, co usnu, tak jsem tak vyčerpaná, že mám problém usnout a když usnu, do hodiny se malá vzbudí a jsem ko. Ale teď si říkám, že jste mě i některá z vás, hlavně vy uklidnila, že to máte podobné. S jídlem, nechci ji dávat věci, kde nejsou nějaké hodnoty, potřebuje taky nějaké vitamíny a jíst něco hodnotneho a ne něco, kde není vůbec nic. Nj, už je to větší človíček a zkouší co může a já vlastně řeším nejspíš nesmysl 🙄 😏
Ja by som to nezmyslami uplne nenazvala. Teraz riesis tieto problemy a problem to u vas je. Ano, mozes byt rada, ze to nie su zdravotne alebo existencne problemy, ale byt vecne unavena tiez nie je sranda… Tiez neznasam uplne dobre, ked ma jeden alebo druhy zobudi hned ako zaspim tvrdym spankom. To mila rozhodne nie som…
Hele, si tehotna, musis sa trochu rozmaznavat
Co tatinek, babicky, tety, kamaratky? Nemoze niekto pomoct? Nech aspon jednu dve noci v tyzdni preberie starostlivost tatinek a ty sa vyspis. Za chvilu sa uz nevyspis vobec
a nech zoberie niekto ochotny malu na ihrisko…
Nechcem strasit, ale u mna to bolo od cca 36 tyzdna zle. Uz mi bolo tak nepohodlne, vo dne v noci… Vtedy som najviac ocenila, ze k nam pravidelne chodila moja sesternica a na hodku dve sa postarala o maleho. Niektore dni som odratavala minuty do jej prichodu
a pritom je maly zlaty, ale matky nie su stroje…
A napr. malemu aj viac chutilo, ked s nim sedela sesternica. A to nerobila zas nic take specialne… Ziadne „lietadielka“ alebo lyzicka za mamicku a teraz za tatinka… Asi mal aj on zo mna ponorku ![]()
Drzim palce, bude to jazda ![]()
@Lucie_Sx zoubků má dost.. Všechny přední plus ji teď rostou prvni stoličky + špičaky které už má skoro všechny taky venku.. Jedla normálně kusy jídla.. Nj, budu muset zkoušet věci, které ji budou více vyhovovat, přeci to jsou děti a každým dnem je to jinak.. 🙄