Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ahoj všem. Už se v těch nových vládních nařízení nevyznám a mám z toho hlavu jako pátrací balón. S ex máme každý jiný okres a řešíme, zda si může přijet pro dítě na příští víkend.
ani jeden jsme to zatím nedohledali. Synam mám v peci já, střídavou nemáme. A za další, budeme muset vyplňovat nějaký papír a dávat zaměstnavateli kvůli OCR u zavřených základních škol? Všem moc Děkuji ![]()
Sice je to tady už několikrát a taky je to přímo v teh nařízeních. Ale ano, může.
My jsme to právě nikde konkrétně nevycetli. Někde se zmiňovala akorát střídavka, tak to jako že ano. Ale zbytek ne
neradi bychom platili pokutu..
Ani mě nenapadlo někde hledat info, prostě si pro něho dojede a pak ho zase přiveze. kdyby náhodou nějaká kontrola, věřím, že se domluvíme a vysvětlíme. ![]()
Už jenom z logického hlediska má tahle situace výjimku. ![]()
Navíc kdekoli na webech (např. novinky) je to všechno docela přehledně napsané.
@mama67 píše:
My jsme to právě nikde konkrétně nevycetli. Někde se zmiňovala akorát střídavka, tak to jako že ano. Ale zbytek neneradi bychom platili pokutu..
Pokuty podle me jen tak rozdavat nebudou. I kdyby se to nesmelo, tak ho max. vrati zpatky. Podle me tohle do vyjimek spada, at si napise to Cestny prohlaseni a v pohode. Dite ma snad pravo na oba rodice.
Kde je vůle, tam je cesta. Ofiko píšou u střídavky. Pokud se dohodnete, sepisete dohodu, že otec pečuje tam a tam tehdy a tehdy a nikdo nebude pátrat, jestli je to styk nebo péče nebo zda je rozsudek jiný. Ale najde se spousta vych. canych matek, které to nežijí jako záminku pro nepředání.
Prosim o radu jestli se muze cestovat mezi kraji kvuli detem v tomto pripade.
Otec deti a manzel bydli v Stredoceskem kraji. Deti i manzelka tam take maji trvale bydliste jako on. Ale deti s manzelkou bydli od pondelka do patka v Jihoceskem kraji z osobnich, pracovnich duvodu plus zde chodi do skolky a skoly. Zbytek volnych dni jsou ve Str. Cechach vsichni 4.
Rozvedeni nejsou, takze o stridavku nejde. Jde tedy o spolecnou peci? ![]()
Musi matka s detma zustat kdovi jak dlouho v Jih. kraji a otec nemuze ty deti videt? Otec prijet za nima nemuze, pracuje jinde nez v okresu manzelky a deti. Muzou jen deti i zena, maji tam trvale bydliste a matka by dolozila cestu zpet i pracovni smlouvou treba…
@Anonymní píše:
Prosim o radu jestli se muze cestovat mezi kraji kvuli detem v tomto pripade.
Otec deti a manzel bydli v Stredoceskem kraji. Deti i manzelka tam take maji trvale bydliste jako on. Ale deti s manzelkou bydli od pondelka do patka v Jihoceskem kraji z osobnich, pracovnich duvodu plus zde chodi do skolky a skoly. Zbytek volnych dni jsou ve Str. Cechach vsichni 4.
Rozvedeni nejsou, takze o stridavku nejde. Jde tedy o spolecnou peci?
Musi matka s detma zustat kdovi jak dlouho v Jih. kraji a otec nemuze ty deti videt? Otec prijet za nima nemuze, pracuje jinde nez v okresu manzelky a deti. Muzou jen deti i zena, maji tam trvale bydliste a matka by dolozila cestu zpet i pracovni smlouvou treba…
teoreticky ne. Ale papír snese všechno, tak prostě prohlásíš, že se rozvádíte a jedeš si pro děti., stejně tak on
@Lama Lama píše:
teoreticky ne. Ale papír snese všechno, tak prostě prohlásíš, že se rozvádíte a jedeš si pro děti., stejně tak on
I kdyz se nerozvadi tak rict, ze se rozvadi? Nechteli by pak dolozit podanou zadost o rozvod? Jinak by to neslo? Proste rict pravdu, jak to je.
@Anonymní píše:
I kdyz se nerozvadi tak rict, ze se rozvadi? Nechteli by pak dolozit podanou zadost o rozvod? Jinak by to neslo? Proste rict pravdu, jak to je.
No tak šl. Ale hrozí, že nezapadnete do vyjímek a bude po ptákách. Jedna moje pacientka řekla pravdu, že jede 3 km do lékárny ze středočeského kraje a vrátili jí, že má jet 15 km do svého okresu. Kdyby řekla, že jede k doktorovi, takjí pustí.
Takže je to jen na tobě
@Lama Lama píše:
No tak šl. Ale hrozí, že nezapadnete do vyjímek a bude po ptákách. Jedna moje pacientka řekla pravdu, že jede 3 km do lékárny ze středočeského kraje a vrátili jí, že má jet 15 km do svého okresu. Kdyby řekla, že jede k doktorovi, takjí pustí.
Takže je to jen na tobě
Dekuju za radu.
A ten vymysleny rozvod nebudou chtit overit?
@Anonymní píše:
Dekuju za radu.
A ten vymysleny rozvod nebudou chtit overit?
jim dej telefon na chlapa, ten jim odpřísáhne na holej pupek, že tě už má plný zuby.
@Lama Lama píše:
jim dej telefon na chlapa, ten jim odpřísáhne na holej pupek, že tě už má plný zuby.
A ta pacientka cestovala busem ci vlakem? A jen ji otocili a nepokutovali?
@Anonymní píše:
A ta pacientka cestovala busem ci vlakem? A jen ji otocili a nepokutovali?
autem, nepokutovali, otočili. Prsotě mi přijde zbytečný se s tím crcat, když stačí napsat čestný prohlášení na oficiální vyjímku.