Můžu otěhotnět, i když vajíčka a i embrya z nich byly špatné?

201
6.11.25 15:16

Může se stát zázrak ?

Holky je tu někdo komu se mezi ivf podařilo otěhotnět přirozeně, i když údajně vaše vajíčka a i embrya z nich byly špatné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16951
6.11.25 15:47
@Rena7819 píše: Více

Ahoj,

určitě se někdo najde. Dokonce moji tetě bylo vloženo uplně nevhodné vajíčko, ale když už bylo k dispozici rozhodli se, že ho nevyhodí. A je z něj chlapec, který letos bude mít 15let :-)

Kolikrát se smějí, že uplně špatné vajíčko, nevhodné a dvakrát prosvícené a po deseti letech snažení konečně vytoužené dítě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.11.25 15:58

Všechno je možné, jen je potřeba tomu věřit a myslet hlavně pozitivně, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
6.11.25 16:02
@chs.jasmin píše: Více

Vajíčko ne, embryo.
Já jsem otěhotněla v době, kdy už se to vůbec nemělo stát. Ale byl to zázrak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.25 16:13

Ano, ale bylo to zamlklé. Další vklad ale vyšel a teď vedle mě vrní tříměsíční miminko :).

• Citovat
  • Upravit
201
6.11.25 16:43

Akorad by mě zajímala jedna věc : kdyby tohle embryo bylo stejné kvality jako ty co sem měla předtím, jakto že předtím u Ivf nedošlo ani k nidaci a teď jo..a jakto že z tolika embryy co šly na genetiku byly všechny vadný a tohle b nemělo být..vím je to hrozný být takova v hlavě jako jsem já, ale nemůžu si to užívat… Nám takový strach… Jsem dnes 5+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
6.11.25 16:44
@Anonymní píše: Více

Protože jsi měla vajíčka špatná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.25 17:45

@Rena7819 Nezjistili u nás vůbec příčinu neplodnosti. Za 4 roky jsem měla jen to jedno zamlklé těhotenství a pak ten úspěšný transfer :nevim:

• Citovat
  • Upravit
201
6.11.25 18:14
@Anonymní píše: Více

Tak to u mě taky ne právě..jen tě mám špatná vajíčka. A teď najednou otehotnim zázrakem přirozeně s tím podle nich špatným vajíčkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
6.11.25 18:19

Je to jedna velká loterie. Někomu těch vajíček stojí za houby 10 % a někomu 99 %. Já vlastně po patnácti let nechráněného styku otěhotněla jednou jedinkrát a dítě už chodí do školy a já šla dřív do přechodu, než bych ten zázrak zopakovala. Ze všech IVF jsem měla sice vajíček dost, ale byly ohromné problémy se správným oplodněním, takže jsem se všětšinou nedohrabala ani k transferu. Byť jedno dítě z IVF mám, ale to byl taktéž zázrak ze všech těch pokusů. Někdy je to opravdu jenom a jenom o ohromné náhodě a štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
6.11.25 18:31

@Rena7819 věřte, že může. Po 2 letech snažení, obcházení doktorů jsme měli začít v listopadu na IVF klinice, byla prokázana zona pelucida u mě, špatné uchycení vajíčka, horší proniknutí spermií, testy se na to opakovaly po 3 měsících a pak po 2 a stále to vycházelo stejně. Světě div se, v září jsem otěhotněla přirozeně. Teď mě čeká velký screening. Držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
6.11.25 19:03
@Andy880 píše: Více

Moc vám přeji aby se to povedlo..opravdu moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
6.11.25 19:06
@ugluk píše: Více

Já jsem při ivf neměla nikdy ani nidaci..embrya si ani neskrtly tak sem si zaplatila dárkyni vajíček… S dárkyní první ket bylo biochemko a když sem čekala na druhý pokus aby začal tak sem těhotná přirozeně 5tt.. a říkám si že to není možný prostě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
6.11.25 19:14

Moje znama otehotnela s chlapem, se kterym se rozesla partnerka po dlouhych letech snazeni, neplodny byl on. Zjistili tehotenstvi pri druhe konzultaci na klinice, na prvni potvrdili, ze nema prakticky zadne zivotaschopne spermie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1385
6.11.25 19:17

Mě ve 41 letech. Po ranném potratu jsem šla na IVF a tam jen 2 špatná vajíčka. Při čekání na další se zadařilo. Pomoc hla akupunktura prodloužit cykly.
Akorát chlapeček měl rozštěp páteře a museli jsme na ukončení ve 22tt :(

Ale prý to byla náhoda ( viróza nebo něco zvenčí, ne genetika ani věk)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí