Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Ano, tomu dobrému vysledku bude brzy 7 let a ma se cile k světu. Storen byl na stejné klinice, se stejným postupem.
držím palce. Pan dr mi tenkrát doporicoval po III dát na den nohy nahoru a pak odjet na lyže a nemyslet na to. Poslechla jsem ho do puntíku. Na lyžích jsem mela ošklivý pád a den na to test ukázal II.
Je to ta nejzakladnejsi forma.
Proste se zajisti, aby ovulace probehla a pak jen doufat, ze vajicko je ve folikulu, spermie vajicko oplodni, dojde k vytvoreni blastocysty, ktera se uhnizdi.
Mas uplne bezny prvni postup. Drzim pesti, at je to uspesne. ![]()
Po otěhotnění jste ten duphaston brala stále? Zapomněla jsem včera zavolat na kliniku a zítra si mám udělat test tak nevím jestli si mám zítra a v pondělí vzít ikdyž budu mít pozitivní test
Bych zavolala a informovala se dal.
Pri neuspechu se vysaxuji leky a menstruace prijde do par dni. Je mozne, ze si te ale pozvou na krev. Co mas ve zprave?
To me mrzi
, vim jak frustrujici to je.
Podle zpravy muzes vysadit vsechnu leky - pisi, ze beres jen ten duphaston.
Pro klid duse muzes klidne dneska jeste vzit a zitra jim zavolat. O trn jeden den se to nezblazni.
@LucieKLuc píše: Více
Děkuji za milá slova, určitě zítra zavolám a uvidím jaký bude další postup
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Dobrý den
Jsem po prvním pokusu IUI, předtím ovulace vyvolána tabletami Clostilbegyt a injekcí Ovitrelle z důvodu cyklů bez ovulace. Od druhého dne po IUI mám po dobu 14 dní brát Duphaston. Potom si udělat test.
Máte někdo zkušenosti se stejnou léčbou a dobrým výsledkem?