Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Ano, tomu dobrému vysledku bude brzy 7 let a ma se cile k světu. Storen byl na stejné klinice, se stejným postupem.
držím palce. Pan dr mi tenkrát doporicoval po III dát na den nohy nahoru a pak odjet na lyže a nemyslet na to. Poslechla jsem ho do puntíku. Na lyžích jsem mela ošklivý pád a den na to test ukázal II.
Je to ta nejzakladnejsi forma.
Proste se zajisti, aby ovulace probehla a pak jen doufat, ze vajicko je ve folikulu, spermie vajicko oplodni, dojde k vytvoreni blastocysty, ktera se uhnizdi.
Mas uplne bezny prvni postup. Drzim pesti, at je to uspesne. ![]()
Po otěhotnění jste ten duphaston brala stále? Zapomněla jsem včera zavolat na kliniku a zítra si mám udělat test tak nevím jestli si mám zítra a v pondělí vzít ikdyž budu mít pozitivní test
Bych zavolala a informovala se dal.
Pri neuspechu se vysaxuji leky a menstruace prijde do par dni. Je mozne, ze si te ale pozvou na krev. Co mas ve zprave?
To me mrzi
, vim jak frustrujici to je.
Podle zpravy muzes vysadit vsechnu leky - pisi, ze beres jen ten duphaston.
Pro klid duse muzes klidne dneska jeste vzit a zitra jim zavolat. O trn jeden den se to nezblazni.
@LucieKLuc píše: Více
Děkuji za milá slova, určitě zítra zavolám a uvidím jaký bude další postup
Dobrý den
Jsem po prvním pokusu IUI, předtím ovulace vyvolána tabletami Clostilbegyt a injekcí Ovitrelle z důvodu cyklů bez ovulace. Od druhého dne po IUI mám po dobu 14 dní brát Duphaston. Potom si udělat test.
Máte někdo zkušenosti se stejnou léčbou a dobrým výsledkem?