Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Kdyby ty hodnoty byly takové, jak píšeš, musel by tě dr. rovnou poslat do nemocnice na transfuzi a vyšetření…máš ty hodnoty? Při podezření na leukémii se vyšetření neodkládá.
Nejsem lékař ale určitě to muže být i něco jiného. To že jste unavená, je i tím že jste těhotná. V těhotenství se tělo hodně mění, vlasy padají, a někomu se i kazí zuby. Nepropadejte panice, teď potřebujete klid a miminko taky. Držím Vám palce
U mě když měli podezření na leukémii, tak mě hned z krajské nemocnice převáželi záchrankou do Fakultní. A to jsem přijela na autem na odběr krve.
Pokud by pojal takové podezření snad by tě poslal aspoň na hematologii
Jenze unava, padani vlasu a podobne je v tehotestvi uplne bezne. Nechapu, proc vas tak strasi.
Můj malý syn má leukémii a upřímně si myslím, že kdyby to u Vas opravdu hrozilo, tak nastane úplně jiný kolotoč s ne kontrola až za týden.
Držím palečky ať to dobře dopadne a je to jen nějaká blbost. ![]()
Jak se jako doktor vytasil s leukemií? Jako máte možná leukemii, přijďte na kontrolu za týden? To snad ne…? Můžeš výsledky laborky zkonzultovat s praktikem, nebo jestli byl odběr u praktika, tak s gynekologem…
Přesné hodnoty nemáte k dispozici? Údaje v % toho moc neřeknou.
Byla jsem na krvi a tam mi zjistili, že mám 50% červených krvinek a 30 % bílých, oboje pod hranicí, železo žádné a když jsem řekla, že jsem unavená, padají mi vlasy a bolí mě zuby, tak doktor na mě vytasil hned leukemii? Může to být ale cokoliv jiného ne? Mám strach, příští týden jdu znovu k němu. Mám 24 let a jsem v 4. měsíci