Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@nozu děkuji za reakci. Mě právě překvapuje, že to nebolí při močení, tak se tak,,blbě,, ptám.
Bolet při močení to nemusí, alespoň ne hned na začátku.
Mně vždycky začíná zánět jen nutkáním na malou a pálení močové trubice až chvíli po vyčůrání…
Zánět to byt muže. Mě v takovemhle “začátku” pomáhá hodně pít (čaj), brusinky a teplo na nohy - chlupaté ponožky
a samozřejmě zada v teple.
Ať jsi brzy fit 🍀
Ano, může to být zánět močového měchýře, i když nepociťuješ bolest při močení; zakalená moč, krev a tlak v podbřišku jsou typické příznaky. Do návštěvy lékaře zkus hodně pít vodu nebo urologický čaj na pročištění.
Děkuji všem za odpovědi, dneska jsem si dělala znovu test papírkem a moč bez krve, tak nevím, zda to nějak řešit.
Zítra jdu na preventivku k PL, tam stejně budu dávat moč, tak by něco asi případně viděla.
A mám kolem ovulace, tak nevím, zda to nemůže být spolu spojeno a před 14 dny jsem měla nějakou střevní chřipku, od té doby to mám podrážděné.
Tak sem byla nakonec radši u Dr. a mám začínající zánět močáku, dostala jsem Furolin.
Snad po něm nebude moc zle.
Ahoj, raději jako anonym.
Díky za reakce.
Dnes ráno jsem si všimla, že mám hodně zakalenou moč, byla úplně neprůhledná.
Ale žádné pálení nebo bolest jsem nepociťovala. Nicméně mi to nedalo a jela jsem si koupit do lékárny testovací papírky, na kterých mi vyšla krev v moči.
Pociťuji taky takové pálení až bolení a tlak v podbřišku nad stydkou kostí.
Ale při močení nebolí nic, jen tedy lítám velmi často. Může to být zánět močáku? I když čůrání nebolí? ( měla jsem ho kdysi jednou a ta bolest při močení byla šílená) Zítra k dr půjdu, ale je tam až odpoledne