Může to být ovulace?

74
21.12.07 10:12

Muze to byt ovulace?

Ahojky holky,od zari neberu HA,menzes mam vzdy k 1.v mesici..nastesti vse uplne jak hodinky.Bazalku si nemerim,nejak mame rychle ranni rozjezdy a taky se nechci moc zkoumat.Ale co pozoruji kazdy mesic…kolem 17-20 dne cyklu mam mensi bolesti podbrisku,vytok,ze kdybych byla tehu,myslela bych,ze mi praskla voda :oops: …Myslite,ze by tyto priznaky mohly byt priznaky ovulace?Se snazenim zacneme asi tak do jara,pritel to nejak oddaluje,tak to nechavam na nem…Zadne ty ovu testy si nedelam,jsem na tyhle veci lajdak…pak to moc resim:) Dekuji za kazdou zkusenost a nazor.Vsem krasne Vanoce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
21.12.07 13:22

ja si myslim ze to ovu klidne muze byt.Ja jsem vzdycky mela to stejne co pises ty,obcas jsem i spinila az slabe krvacela a nekdy to bylo 14DC a nekdy 18DC a vzdy to trvalo tak 3-4dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
21.12.07 15:11

Tak takhle u mě probíhala přesně ovulace. Ještě mě ten podbřišek bolel přesně jen na jedný straně ( vpravo, nebo vlevo ), Sárinka je z pravýho :lol: :wink: a ještě jsem měla takový ten bílkový hlen, jak u ovu bývá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
21.12.07 15:51

holky dekuju za odpovedi…jsem klidnejsi,alespon vim,ze to vsechno funguje,jak ma:)))Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
30.3.13 18:19

Obnovuji diskusi - ať nezakládám devadesátou osmou s názvem ovulace.

Jsem 14 DC, čili by zhruba měla být ovulace (mám cyklus jakž takž pravidelný). Tento cyklus beru Inofolic a dnes od zhruba poledne pociťuji příznaky jako při zánětu moč. cest. Prolívám se uro čajem a do toho jsem slabě zašpinila. Tak teď tedy baby raďte. Je to ovulace + zánět moč. cest, případně nějaké podráždění způsobené ovulací, nebo to je zřejmě ovulace A zánět moč. cest. Co myslíte? Nemá někdo kolem ovulace také podobné problémy? Jinak to špinění mám poprvé, to přikládám asi tomu Inofolicu, tak jestli to dělá tyhle divy, tak mohlo by to způsobit i to podráždění moč. cest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
30.3.13 19:01

Podle mě to je ovulace. Když ovuluješ tak můžeš cítit slabé menstruační bolesti a i malinko zašpinit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
30.3.13 20:16

Při ovulce tě může bolet břicho jak blázen, špinění, nafouknutá, zvýšení váhy, to k tomu patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.14 08:23

Ahojky je to prosim k ovulaci? mam jiz tyden hnedy slabi vytok, bolsti prsa a šilene paleni žahy, mam necely tyden do ms.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
25.2.14 08:25

To je spíš k porodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
25.2.14 09:11

A tehu test jsi zkousela? to byla nejaka divoka ovula :nevim: ce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.15 22:47

Ahoj holky, muze byt ovulace jako vytok a fakt uplne cary hlenu?
Vysadila jsem pred mesicem antikoncepci a vlastne ji beru od 16ti, takze fakt nevim co ovulace je.

• Citovat
  • Upravit
8284
20.3.15 22:55

Tak pokud jindy výtok nemáš, tak to rozhodně ovulace může být, je to pravděpodobné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.15 22:58

No ja si to myslim taky. Mam to vzdy vetsinou tak 5 dni po menstruaci a trva to tak 3-5 dni.

• Citovat
  • Upravit
8284
20.3.15 23:00

Tak to bude stopro ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.15 23:16

Aha. Tak diky za info. Takze to je nejvyssi pravdepodobnost otehotneni? Nebo to jde i jindy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa