Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky,od zari neberu HA,menzes mam vzdy k 1.v mesici..nastesti vse uplne jak hodinky.Bazalku si nemerim,nejak mame rychle ranni rozjezdy a taky se nechci moc zkoumat.Ale co pozoruji kazdy mesic…kolem 17-20 dne cyklu mam mensi bolesti podbrisku,vytok,ze kdybych byla tehu,myslela bych,ze mi praskla voda
…Myslite,ze by tyto priznaky mohly byt priznaky ovulace?Se snazenim zacneme asi tak do jara,pritel to nejak oddaluje,tak to nechavam na nem…Zadne ty ovu testy si nedelam,jsem na tyhle veci lajdak…pak to moc resim:) Dekuji za kazdou zkusenost a nazor.Vsem krasne Vanoce ![]()
ja si myslim ze to ovu klidne muze byt.Ja jsem vzdycky mela to stejne co pises ty,obcas jsem i spinila az slabe krvacela a nekdy to bylo 14DC a nekdy 18DC a vzdy to trvalo tak 3-4dny.
Tak takhle u mě probíhala přesně ovulace. Ještě mě ten podbřišek bolel přesně jen na jedný straně ( vpravo, nebo vlevo ), Sárinka je z pravýho
a ještě jsem měla takový ten bílkový hlen, jak u ovu bývá ![]()
holky dekuju za odpovedi…jsem klidnejsi,alespon vim,ze to vsechno funguje,jak ma:)))Ahojky
Obnovuji diskusi - ať nezakládám devadesátou osmou s názvem ovulace.
Jsem 14 DC, čili by zhruba měla být ovulace (mám cyklus jakž takž pravidelný). Tento cyklus beru Inofolic a dnes od zhruba poledne pociťuji příznaky jako při zánětu moč. cest. Prolívám se uro čajem a do toho jsem slabě zašpinila. Tak teď tedy baby raďte. Je to ovulace + zánět moč. cest, případně nějaké podráždění způsobené ovulací, nebo to je zřejmě ovulace A zánět moč. cest. Co myslíte? Nemá někdo kolem ovulace také podobné problémy? Jinak to špinění mám poprvé, to přikládám asi tomu Inofolicu, tak jestli to dělá tyhle divy, tak mohlo by to způsobit i to podráždění moč. cest?
Podle mě to je ovulace. Když ovuluješ tak můžeš cítit slabé menstruační bolesti a i malinko zašpinit…
Při ovulce tě může bolet břicho jak blázen, špinění, nafouknutá, zvýšení váhy, to k tomu patří.
Ahojky je to prosim k ovulaci? mam jiz tyden hnedy slabi vytok, bolsti prsa a šilene paleni žahy, mam necely tyden do ms.
Ahoj holky, muze byt ovulace jako vytok a fakt uplne cary hlenu?
Vysadila jsem pred mesicem antikoncepci a vlastne ji beru od 16ti, takze fakt nevim co ovulace je.
Tak pokud jindy výtok nemáš, tak to rozhodně ovulace může být, je to pravděpodobné ![]()
No ja si to myslim taky. Mam to vzdy vetsinou tak 5 dni po menstruaci a trva to tak 3-5 dni.
Aha. Tak diky za info. Takze to je nejvyssi pravdepodobnost otehotneni? Nebo to jde i jindy?