Může to mít následky, že v noci nejsem s dítětem?

Anonymní
18.11.24 13:37

Muze to mit nasledky?

Dobry den,

Mam dotaz k dvou lete princezne. Bohuzel se rozvadime a mala byla zvykla, v noci za mnou prijit do postele. Nyni tam jiz treti noc nejsem takze me hleda a place. Muze na ni toto hledani mit nejake nasledky nebo si zvykne? Jinak jsem s ni samozrejme casto. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
317
18.11.24 13:41

A tys ji nechala chlapovi? Proč sis ji nevzala s sebou? 😥Jasně že je jí smutno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
18.11.24 13:47

Ano, rozvod rodičů bude mít na dítě následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.24 13:47
@LednovaLocika píše: Více

Dekuji na to se neptam, jde mi o zda si zvykne, zbytek prosim neresit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.24 13:48
@Tayen píše: Více

Dekuji na to se take neptam, jde mi o to zda si zvykne, ze tam v noci nejsem

• Citovat
  • Upravit
1972
18.11.24 13:50

Ano. Zvykne. Nebude tě hledat a brečet až do 15. Nic jiného než si zvyknout, jí nezbude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.24 13:50
@Anonymní píše: Více

Já nechápu, proč jsi jí opustila, samozřejmě že ji to poznamená, je mi ji líto :-(

• Citovat
  • Upravit
2607
18.11.24 13:51

Tak v te posteli je otec ne? Naši malé je jedno kdo z nás dvou tam je. No kdybys byla v nemocnici tak by to taky museli zvládnout. Otázka je jak dlouho bude tahle situace trvat. Jestli je tatínek normální tak te pravděpodobně emočně nahradí a dcera se upne na nej. Přes den jste normálně spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
18.11.24 13:52

Znám matku, která takhle opustila dítě a utekla za milencem, než si našli společné bydlení. Byly jí tehdy 4. Do osmi let ji museli uspávat, sedět u ní, držet ji za ruku. Odcházeli po špičkách na několikrát, protože se vzbudila, jen se pohla matrace. Měla neskutečnou separační úzkost a strach, že ji máma znovu opustí. Jasně, že to na dítěti zanechá následky. Jaké, to ti nikdo nepoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
18.11.24 13:53

Ale my nevíme jestli ji opustila. Třeba si našla práci na noční a proto není doma. Moje známa dělala od roku do tři let dítěte jenom noční. Dopoledne byl s dítětem tatínek a pak se vystřídali. Je to Němka a řidičák je jenom rok. Nemyslím si ze by to syna nějak poznamenalo. Ono to někdy jinak nejde. Možná schválně chce dělat noční aby se mu mohla přes den věnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.24 13:54
@Jemako píše: Více
ano, pres den rozdil neni.. dekuji
  • Citovat
  • Upravit
17295
18.11.24 13:57

Ano, bude to mít následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.24 14:07
@azaleila píše: Více

Jake?

• Citovat
  • Upravit
53190
18.11.24 14:08

Samozřejmě si zvykne, ale nebude to v pohodě, bude to rezignace. Ztráta největší jistoty, kterou v životě má. Samozřejmě, že to bude mít následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
18.11.24 14:14

Chudinka. Jako jsou jí 2 roky, je na tebe evidetne vázaná a zvyklá. Teď chudák přijde o tu jistotu. Jo bude plakat ale zvykne si. Spíš to bude rezignace. Chudinka. Jak ji tohle můžeš udělat :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna