Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
A tys ji nechala chlapovi? Proč sis ji nevzala s sebou? 😥Jasně že je jí smutno ![]()
@LednovaLocika píše: Více
Dekuji na to se neptam, jde mi o zda si zvykne, zbytek prosim neresit
@Tayen píše: Více
Dekuji na to se take neptam, jde mi o to zda si zvykne, ze tam v noci nejsem
Ano. Zvykne. Nebude tě hledat a brečet až do 15. Nic jiného než si zvyknout, jí nezbude.
@Anonymní píše: Více
Já nechápu, proč jsi jí opustila, samozřejmě že ji to poznamená, je mi ji líto ![]()
Tak v te posteli je otec ne? Naši malé je jedno kdo z nás dvou tam je. No kdybys byla v nemocnici tak by to taky museli zvládnout. Otázka je jak dlouho bude tahle situace trvat. Jestli je tatínek normální tak te pravděpodobně emočně nahradí a dcera se upne na nej. Přes den jste normálně spolu?
Znám matku, která takhle opustila dítě a utekla za milencem, než si našli společné bydlení. Byly jí tehdy 4. Do osmi let ji museli uspávat, sedět u ní, držet ji za ruku. Odcházeli po špičkách na několikrát, protože se vzbudila, jen se pohla matrace. Měla neskutečnou separační úzkost a strach, že ji máma znovu opustí. Jasně, že to na dítěti zanechá následky. Jaké, to ti nikdo nepoví
Ale my nevíme jestli ji opustila. Třeba si našla práci na noční a proto není doma. Moje známa dělala od roku do tři let dítěte jenom noční. Dopoledne byl s dítětem tatínek a pak se vystřídali. Je to Němka a řidičák je jenom rok. Nemyslím si ze by to syna nějak poznamenalo. Ono to někdy jinak nejde. Možná schválně chce dělat noční aby se mu mohla přes den věnovat.
Samozřejmě si zvykne, ale nebude to v pohodě, bude to rezignace. Ztráta největší jistoty, kterou v životě má. Samozřejmě, že to bude mít následky.
Chudinka. Jako jsou jí 2 roky, je na tebe evidetne vázaná a zvyklá. Teď chudák přijde o tu jistotu. Jo bude plakat ale zvykne si. Spíš to bude rezignace. Chudinka. Jak ji tohle můžeš udělat ![]()
Dobry den,
Mam dotaz k dvou lete princezne. Bohuzel se rozvadime a mala byla zvykla, v noci za mnou prijit do postele. Nyni tam jiz treti noc nejsem takze me hleda a place. Muze na ni toto hledani mit nejake nasledky nebo si zvykne? Jinak jsem s ni samozrejme casto. Dekuji