Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Blbá jsem jak…
rizoto mám připraveny a nakonec hlodá červíček, google nic neví, tady se ví všechno
prosím vás, může takový hrnec do trouby?! Díky
https://eshop.tescoma.cz/…tion-10-dilu?…
@Bubla Bůčková budeš v něm zapékat nebo jen ohřívat? Já bych ho do trouby dala, ale bez pokličky a ne na dlouho. Raději to prendej do pekáče.
S hrncem by to nemělo nic udělat, ale pokud hrnec není přímo do trouby, tak bych ho tam když už dala bez pokličky.
To právě čtu tu pokličku
má to být 180 35 minut. Asi to fakt přeleju do pekáče
Když to nemá plastovy ucha tak bych to klidně do trouby dala. Jinak já teda rizoto dělám normálně na sporáku.
@Bubla Bůčková Mam nerez nadobi z Tescomy se sklenenymi poklickami a kdyz pecu ryzi, bezne ho do trouby davam i s poklickou.
Tohle si nejsem jistá. Mám sadu profi hrnců už 13r. a ano dávám do trouby. To byla moje podmínka, když jsem si sadu kupovala, že musí pasovat do trouby.
Protože např. rýži rozvaříme základ na indukci a dávám do trouby dodělat. Nebo rajskou takhle dodělávám atd.
@cecetka píše:
@Bubla Bůčková Mam nerez nadobi z Tescomy se sklenenymi poklickami a kdyz pecu ryzi, bezne ho do trouby davam i s poklickou.
Poklička to zvládne, jo? Mám podobné nádobí a o skleněnou poklici mám strach kolikrát i při vaření.
@janickaIII
Ja mam sklenenou formu na babovku a normalne v ni pecu na 180°C. Ale je fakt, ze treba ty poklicky nemusi byt z tak odolneho skla. Tezko rict.
Tý jo, já myslím, že mám stejnou sadu z Tescomy. Do trouby to dávám na denním pořádku a nikdy se nic nestalo. Ani mě nenapadlo to řešit. Peču v tom úplně běžně.
@Bubla Bůčková ten hrnec předpokládám kompletní nerez
pokud nemá nic plastového může klidně do trouby fakt 250 stupňů sním nehne ![]()
Horší je ta puklice typ skla nikdo neví a může prasknout z důvodu jiné tepelné roztažnosti kovu a skla ![]()