Může úřad snížit RD?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Může úřad snížit RD?
Zdravím, má někdo podobnou zkušenost, nebo jsem něco provedla?
Normálně jsem si nastavila výši RD na určitou částku, vždy chodila ta samá. Dneska dorazila, ale o 2 tis nižší
nechápu. Pobírám 4. m, takže poslední částka to není. Měnil se nějak zákon, promeškala jsem cosi, nebo může úředník svévolně snížit mnou danou částku? Nemám žádné dluhy atd, ničeho si nejsem vědoma, takže nechápu, jak k tomuto došlo. za normálních okolností bych zavolala na úřad, ale stěhovali se, nemám tč a osobně se tam dostanu nejdřív zítra, do té doby umřu zvědavostí
pokud někdo tuší, proč tomu tak je, budu ráda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To by mohla vědět blecha72
já si nemyslím, že ti to můžou snížit jen tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Riky69 já jsem z toho úplně jelen
marně si lámu hlavu, proč by mi od nového roku posílali jinou cifru, když jsem doteď měla vše ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono se něco měnilo, ale nevím co, mě teda chodí rodičák pořád stejný. Chtěla jsem uživatelku zmínit přímo, ale neumím to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Snížit ti to určitě nemůžou, já špatně vyplnila papír a volala mi že potřebuje abych přijela a podala žádost o asi 25kč menší..ptala jsem se jestli to nemůže nějak udělat a ona že v žádnym případě, že jakýkoliv pohyb nahoru nebo dolu musim vyplnit, schválit, podepsat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se A co takové to sprosté slovo na E? Není možné, že by to mohlo být toto strhnutí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leniczka23 hem.. tak pak nechápu, kde je problém.. kurńa, kdyby se ten úřad nestěhoval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roksy25 píše:
@martina.se A co takové to sprosté slovo na E? Není možné, že by to mohlo být toto strhnutí?
myslíš exekuci? Nikde nedlužím ani halíř
když jsem končila s ex, tak jsem si od všech možných institucí nechala napsat potvrzení, že mám u nich čistý štít a nikde nic nedlužím ![]()
Příspěvek upraven 13.01.15 v 13:12
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Riky69 píše:
Taky ti to nejde, já to nikdy dřív nedělala
Musíš před odkaz dát přezdívku do uvozovek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se pobíráš rodičák od narození? Pokud vím, nic se nezměnilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roksy25 píše:
Sprosté slovo na E?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
@martina.se pobíráš rodičák od narození? Pokud vím, nic se nezměnilo.
jj, pobírám od narození..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit