Může úřad snížit RD?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
13.1.15 13:22
@kessi22 píše:
@martina.se to bude chyba…kámoška to řešila minulý měsíc…poslali ji nejnižší rodičák místo 7:600,,–…šla tam a oni ji pak poslali další měsíc už normálně + to co chybělo ;) přeji, aby to byl i tvuj případ :hug:

jéé, že bych nebyla jediná? Díky.. ;) doufám, že to tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.15 13:23

Když už jsem na netu vyčenichala jakýs kontakt, tak dnes tam nejsou, že :mrgreen: :lol: tak mam smůlu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867
13.1.15 13:24

@martina.se O změně výše by museli vést správní řízení, takže to bude nějaká chybka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
13.1.15 13:25

@martina.se nejsou? oni maji třeba úřední hodiny napsaný do 11..ale jsou tam min.14 hod.jen se neberou lidi..ale telefony jo :lol: aspoň tak to máme my..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.15 13:26
@gargamelinka píše:
@martina.se nejsou? oni maji třeba úřední hodiny napsaný do 11..ale jsou tam min.14 hod.jen se neberou lidi..ale telefony jo :lol: aspoň tak to máme my..

neberou telefon :cert: a je to v centru, ani netušim kde, tam se teď nedostanu.. zítra tam zkusim opět zavolat, zvědavost nedá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.15 13:27
@mag píše:
@martina.se O změně výše by museli vést správní řízení, takže to bude nějaká chybka.

ok, díky :kytka: info by musela přijít předem, nebo může aji zpětně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
13.1.15 13:48
@martina.se píše:
ok, díky :kytka: info by musela přijít předem, nebo může aji zpětně?

Nemělo by to jít zpětně, protože do správního řízení může účastník vnášet námitky, dokládat další doklady, vyjadřovat se k podkladům apod. Takže taky si myslím, že to je chyba… :think: Přeju ať se ti to dořeší co nejdříve a ať si v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.15 13:55
@Apaji píše:
Nemělo by to jít zpětně, protože do správního řízení může účastník vnášet námitky, dokládat další doklady, vyjadřovat se k podkladům apod. Takže taky si myslím, že to je chyba…

díky.. tam zítra ráno zavolám a uvidíme.. adresa pořád stejná, nic se u mě nezměnilo.. i kdyby to byla exekuce, tak to taky nevychází, protože mi nechali částku mnohem vyšší, než je to nezabavitelné minimum.. asi fakt chyba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
13.1.15 14:00
@martina.se píše:
díky.. tam zítra ráno zavolám a uvidíme.. adresa pořád stejná, nic se u mě nezměnilo..i kdyby to byla exekuce, tak to taky nevychází, protože mi nechali částku mnohem vyšší, než je to nezabavitelné minimum.. asi fakt chyba :think:

Pokud si dobře pamatuju, tak máš 2 děti a tedy nezabavitelná částka je někde přes 9000,– takže ani z nejvyššího rodičáku ti nemohou nechat mnohem vyšší částku, když píšeš, že přišlo o cca 2000,– méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.15 14:09
@j.a.n.i1 píše:
Pokud si dobře pamatuju, tak máš 2 děti a tedy nezabavitelná částka je někde přes 9000,– takže ani z nejvyššího rodičáku ti nemohou nechat mnohem vyšší částku, když píšeš, že přišlo o cca 2000,– méně.

jj, mam 2 dítka, takže to nesedí.. no místo 10 přišlo 8 :think: takže jsem si říkala, že i kdyby byla exe, tak to nemůže být takhle, že.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
13.1.15 14:10

@martina.se Nene, se 2 dětma jsi někde přes 9000,–, takže to fakt vypadá na nějakou chybku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.15 15:49

@j.a.n.i1 tam zítra zavolám, max se budu muset projet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.15 15:49

Díky všem za reakce :kytka: