Muži, hádky, děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.7.20 15:19

Muži, hádky, děti

Ahoj, taky vaši tatínkové brblou a zvyšují hlas vztekají se před dětmi? U nás je problém, že hraje hry a to mu nevymluvím, když pohrozím, že s mimimkem odjedu pryč, tak mi řekne že miminko zůstane, takže mi to taky nepomůže. A když zvýší hlas místo toho aby v klidu řekl co ho trápí nevadí mi že mimi poslouchá, prý to přežije. Mám strach, aby to nemělo špatný vliv na něj :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
30.7.20 15:30

Se seber když není doma a jdi.
Co tatínek co takové miminko potřebuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35616
30.7.20 15:32

Cože? Ještě jednou a česky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 15:38

@bublinek on ho jinak miluje, přebalí mi ho, moc se na něj těšil, ale jak jde o mně tak se umí hádat i před mimi a to mě trápí

• Citovat
  • Upravit
44193
30.7.20 15:48

Tak o co jde? O závislost na mobilu nebo PC hrách? S miminkem třeba na pár dní k vašim odjet můžeš. Upřímně, co s takovým chlapem. Ty hry jsou mor dnešní doby. Snad jen nastavit pravidla a rozumnou dobu, kterou u toho může strávit. S člověkem ktery většinu volného času stráví i her, ať PC nebo mobil, bych já být nechtěla. Vadil by mi i špatný příklad dítěti.

Co se týče hádek obecně, tak období po narození dítěte je zvýšeně stresující pro všechny strany. Na to se nelze připravit. Chce to toleranci, trpělivost, jasná pravidla. Řvát před miminem byste na sebe neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.7.20 15:57
@Anonymní píše:
Ahoj, taky vaši tatínkové brblou a zvyšují hlas vztekají se před dětmi? U nás je problém, že hraje hry a to mu nevymluvím, když pohrozím, že s mimimkem odjedu pryč, tak mi řekne že miminko zůstane, takže mi to taky nepomůže. A když zvýší hlas místo toho aby v klidu řekl co ho trápí nevadí mi že mimi poslouchá, prý to přežije. Mám strach, aby to nemělo špatný vliv na něj :zed:

Vůbec ti nerozumím.. Jinak mrneti občasné zarvani neublíží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
30.7.20 16:16

Ty hrozíš, že odejdeš, ale ve skutečnosti odejít nechceš. Časem se to bude jedině zhoršovat, na dítě to mít vliv bude

• Citovat
  • Upravit
9332
30.7.20 16:30
@martina.se píše:
Vůbec ti nerozumím.. Jinak mrneti občasné zarvani neublíží..

Když řve to mimino, tak mu to neublíží. Spíš pomůže, aby dosáhlo svého.

Jinak kdo nerozumí, tak to zkusím přeložit. Chlap hraje hry a ženská neví, jak na něj, tak to zkouší vyhrožovat přes city, že půjde (nejspíš ) k mamince. ( to jsem tak tipla, nejčastější možnost). Chlap na to, že odejít může, ale bez mimina. Když chce něco vykomunikovat chlap, tak je rovnou nas..nej a zvyšuje hlas i před dítětem.

Radu moc nemám, je to těžký. Snažila bych se vyjednávat (kdy bude mít čas na tebe, zakladatelko a na mimčo). Hry bych mu ponechala, jako odreagování, zatím. Jak by začal ječet před miminem, tak bych mu řekla, ať se jde uklidnit a zkusí to znovu. Kdyby nebylo mimčo v dosahu, tak bych ho zkusila přeřvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
30.7.20 16:48
@Anonymní píše:
Ahoj, taky vaši tatínkové brblou a zvyšují hlas vztekají se před dětmi? U nás je problém, že hraje hry a to mu nevymluvím, když pohrozím, že s mimimkem odjedu pryč, tak mi řekne že miminko zůstane, takže mi to taky nepomůže. A když zvýší hlas místo toho aby v klidu řekl co ho trápí nevadí mi že mimi poslouchá, prý to přežije. Mám strach, aby to nemělo špatný vliv na něj :zed:

Vím. že to je neskutečně drsný a sama bych to asi určitě taky nedokázala. Ale víš, co… na z jeho strany nesmyslné kecy o tom, jak tam miminko zůstane bych mu s úsměvem řekla „tak jo“, sbalila si pár věcí a vypadla…s

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
30.7.20 17:38
@prokr píše:
Vím. že to je neskutečně drsný a sama bych to asi určitě taky nedokázala. Ale víš, co… na z jeho strany nesmyslné kecy o tom, jak tam miminko zůstane bych mu s úsměvem řekla „tak jo“, sbalila si pár věcí a vypadla…s
:potlesk: 8o Se slovy jdu nakoupit, do kina, ke kadeřnici, cokoliv a vypadnout na dvě hodiny. Co by asi dělal?
  • Citovat
  • Upravit
5593
30.7.20 18:27
@Uslava píše: :potlesk: 8o Se slovy jdu nakoupit, do kina, ke kadeřnici, cokoliv a vypadnout na dvě hodiny. Co by asi dělal?

Nooo…myslela, jsem to poněkud drsněji :oops: :oops: :oops: třeba na noc k mámě ap.
Proč mu nedat ochutnat jeho vlastní medicínu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40391
30.7.20 19:48
@Anonymní píše:

To je ten, jak jsi ted psala v jiné diskusi, že je dle tchýně po tatínkovi?

No, jestli byl takový předtím, tak ho ted těžko předěláš, taky je otázka, jestli máš případně kam jít, kdyby to bylo časem horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
30.7.20 21:30

Co na to říct (pokud to není troll). Podle mě další tatínek dost mladý na svoje vlastní dítě;) zaměstnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí