Muži a první sex po svatbě

Anonymní
1.11.20 17:39

Muži - sex

Ahoj,
existuje v dnešní době kluk/muž, který by se sexem počkal třeba i až do svatby?
Příjde mi totiž celkem normální mít sex s partnerem až tehdy, kdy bych si byla jistá, že kdyby náhodou by z toho bylo dítě- žádná antikoncepce není 100%, tak by se mnou zůstal.
Když jsem já (16 let) řekla svímu partnerovi (17 let), že se mi zdá na to brzo - půl roku vztahu, tak řekl, že čekal až moc dlouho a že když se sním nevyspím, tak se se mnou rozejde…teďka jsem bezkluka. :?
Jaký na to máte názor?

EDIT: MYSLELA JSEM NE PO SVATBĚ, ALE PO DEELŠÍ DOBĚ, JAKO JE TŘEBA ROK NEBO DVA. Až toho partnera „úplně“ poznám.

Příspěvek upraven 01.11.20 v 22:33

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1499
1.11.20 17:45

Najdou se takoví, ale moc jich nebude. Ale aspoň budeš vědět, že to s tebou myslí vážně. Bývalému šlo evidentně jen o to jedno…
Teď ale vzhledem k věku budeš potkávat takové typy často, ale nevzdávej to ;) Jsi rozumná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.11.20 17:48

Sex je natolik důležitou součástí života a faktorem, který ovlivňuje spokojenost vztahu, že čekat s ním až do svatby považuju za hraní ruské rulety, kde je nenabitá pouze jedna komora zásobníku. Nicméně v šestnácti letech považuju za víc než rozumný počkat se sexem až do doby, kdy si budeš jistá a nenechat se do toho nutit.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
1.11.20 17:52

Katolíci na to mají spolčo…

http://www.spolcs.cz/

A ano - je v pořádku když v tvém věku nechceš souložit jen proto, že se to čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
1.11.20 18:00
@Anonymní píše:
Ahoj,
existuje v dnešní době kluk/muž, který by se sexem počkal třeba až do svatby?
Příjde mi totiž celkem normální mít sex s partnerem až tehdy, kdy bych si byla jistá, že kdyby náhodou by z toho bylo dítě- žádná antikoncepce není 100%, tak by se mnou zůstal.
Když jsem já (16 let) řekla svímu partnerovi (17 let), že se mi zdá na to brzo - půl roku vztahu, tak řekl, že čekal až moc dlouho a že když se sním nevyspím, tak se se mnou rozejde…teďka jsem bezkluka. :?
Jaký na to máte názor?Příspěvek upraven 01.11.20 v 17:54

Hlavně vklidu nic neuspěchat ostatní holky se chlubí kolik měli kluků a přijde jim to jako hrdinství ale říká se tomu slušne lehké ženy (k…y) upřímně raději fakt počkej a když je kluk rozumný tak to pochopí i když do svatby je dlouhá doba tak jsou i jiné možnosti co provozovat a děti nevznikají :D ale na 16 opravu rozumné děvče asi jedna z mála držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
1.11.20 18:11

Tak vylozene svatbou bych sex nepodminovala. Ale treba ja bych klidně pockala na zletilost, nebo skoro zletilost, pripadne opravdu zodpovedne resila antikoncepci (pasek a kšandy). Ale hlavne, mela bych sex az kdyz bych se na to citila. At to druhemu prijde jake chce. Kazdy ma narok rict ne, kdyz se na to neciti. Vratit se to neda a litovat je skoda. V 16 je na sex pomerne brzo a kdyz ho nechces, nejsi rozhodne divna. Nemusi mit kazdy kluka od chvile kdy vleze na SŠ. Nic neutece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
1.11.20 18:16
@Anonymní píše:
Ahoj,
existuje v dnešní době kluk/muž, který by se sexem počkal třeba až do svatby?
Jaký na to máte názor?Příspěvek upraven 01.11.20 v 17:54

Názor na to mám ten, že čekat se sexem do svatby je chyba. Je to důležitá složka ve vztahu a je třeba vědět, do čeho jdeme.
Ani se moc nedivím, že mladý, zdravý 17 letý kluk chtěl po půl roce chození sex. To, že se asi zachoval neomaleně, je věc jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
1.11.20 18:17

Čekat do svatby je dle mého nesmysl. Sex hraje v partnerském vztahu významnou roli a je třeba aby to v tomto směru klapalo. Ale netřeba spěchat a dát každému co si řekne. Tvůj EX dal jasně najevo, o co mu ve vztahu šlo. Dobře že jsi si stála za svým názorem. A toho následujícího si proklepni taky. Jsi šikovná holka. V dnešní době takových už moc nebude. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.11.20 18:46

Čekat do svatby je nesmysl, pak zjistíš, že vám to v sexu nefunguje, a jsi v háji.
A pozor, ani svatba nezaručí, že „s tebou zůstane“!!! No tak se rozvede, když bude chtít. Chápeš? Záruku nemáš žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
1.11.20 18:51
@JiříkMazlík píše:
Hlavně vklidu nic neuspěchat ostatní holky se chlubí kolik měli kluků a přijde jim to jako hrdinství ale říká se tomu slušne lehké ženy (k…y) upřímně raději fakt počkej a když je kluk rozumný tak to pochopí i když do svatby je dlouhá doba tak jsou i jiné možnosti co provozovat a děti nevznikají :D ale na 16 opravu rozumné děvče asi jedna z mála držím palce

Proč by to měly být lehké ženy, když mají rády sex? Hele jsi ve 21.stoleti. Chlapy muzpu a ženské jsou hned k..??

• Citovat
  • Upravit
2721
1.11.20 18:57

No nezlobte se, ale fakt bych kluka nenarkla, ze mu slo jen o jedno, kdyz se chtel po pul roce chozeni posunout k necemu intimnejsimu.
Naopak mi prijde zdrzenlivej :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
1.11.20 19:01
@Cizinka 999 píše:
Proč by to měly být lehké ženy, když mají rády sex? Hele jsi ve 21.stoleti. Chlapy muzpu a ženské jsou hned k..??

No každý může dělat co je mu libo je to jeho tělo ale ta představa že sem desátý v pořadí a je teprve poledne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
1.11.20 19:11

Pokud jsi ho měla fakt ráda, tak moc nechápu, proč jsi mu nedala a nebo neřekla, ať ještě třeba par měsíců počká. Pokud jsi ho postavila pred hotovou věc, ze až po svatbě, tak se nedivím že to tak dopadlo. Já bych taky necekala a navíc ne každý stojí o svatbu.
Pokud chceš čekat do svatby, tak to dalšímu řekni hned, ať zbytečně neztrácíte čas.
Já jsem na svého současného přítele čekala se sexem 3 měsíce a i tak mě to přišlo dost dlouho (jsme spolu teda už 11 let, ale svatba ještě nebyla a čekáme druhé dítě) 😂 ale já mám sex ráda, měla jsem pred současným dost kluků a nestydím se za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
1.11.20 19:11

Souhlasím, že sex do svatby je trochu hloupost, protože si dva nemusí sednout v posteli. Ale zase ve vašem věku není kam spěchat a když se na sex ještě necítíš, tak by neměl být problém počkat. Ač se omladina tváří jak největší machři, když už to dělají od patnácti (né-li dříve), ale ono zas tak není o co stát. :mrgreen: Máš pravdu, že žádná antikoncepce není 100%, proto schvaluji, abys se souloží počkala na kluka, kde si budeš jistá, že by tě nenechal ve štychu. Nemusí to však být nutně po svatbě, prostě až budeš cítit, že jemu na tobě záleží. ;) Tenhle kluk asi chtěl hlavně ten sex, jinak by se s tebou kvůli odkladu nerozešel. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
1.11.20 19:13
@Sedmnactnulajedna píše:
No nezlobte se, ale fakt bych kluka nenarkla, ze mu slo jen o jedno, kdyz se chtel po pul roce chozeni posunout k necemu intimnejsimu.
Naopak mi prijde zdrzenlivej :oops:

Je to tak. Kdyby mu šlo jen o to jedno, tak se asi půl roku nevodí za ručičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí